Gå videre til innhold
Galaxy Book Pro 360 13 tommer med støtte for 5G vil være tilgjengelig i butikk etter sommeren.
Galaxy Book Pro 360 13 tommer med støtte for 5G vil være tilgjengelig i butikk etter sommeren.

Pressemelding -

Nye Samsung Galaxy Book-serien er nå tilgjengelig i butikk

I slutten av april presenterte Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 – den nye generasjonen PC-er som kombinerer kraften i en PC med DNAet fra Samsung Galaxy smarttelefoner. I dag starter salget av den nye serien.

– Vi er glade for at Galaxy Book-serien endelig blir tilgjengelig i norske butikker. Vi er sikre på at forbrukere raskt vil oppleve hvordan vi i denne serien kombinerer vår bransjeledende erfaring innen smarttelefoner med ytelsen i en PC, sier Øyvind Åsen, Kay Account Sales IM Connected Devices SENA Samsung Electronics.

Tre modeller - uendelige muligheter

Galaxy Book-serien består av Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Pro og Galaxy Book. Disse modellene dekker til sammen ulike behov hos forbrukeren. Uavhengig om det gjelder spill, bilde- og videoredigering eller å jobbe effektivt.

Galaxy Book Pro 360

Galaxy Book Pro 360 kommer i 13 og 15 tommer og er utstyrt med Super AMOLED-skjerm, 11. generasjon Intel Core-prosessor og Intel Iris Xe grafikk. Med en vekt på 1,39 kg (15-tommer) og 11,9 mm tynn er den designet for å enkelt kunne ta med seg. 13-tommerversjonen kommer også til å være tilgjengelig med støtte for 5G-tilkobling. Galaxy Book Pro 360 13 tommer med støtte for 5G vil være tilgjengelig i butikk etter sommeren. Galaxy Book Pro 360 finnes i fargene Mystic Blue og Mystic Silver, og har en touch-skjerm som kan vendes 360 grader med støtte for Samsung Galaxy S Pen. Veiledende pris er mellom 12 490 – 17 990 NOK.

Galaxy Book Pro

Galaxy Book Pro kommer også i 13 og 15 tommer og bak den smidige ytelsen finner du 11. generasjon Intel Core-prosessor og Intel Iris Xe grafik. Galaxy Book Pro er utviklet for at du enkelt kan ta den med deg på farten, med en 13 tommers modell som veier 0,88 kg. Med støtte for hurtiglading blir arbeidet på farten enda mer smidig. Galaxy Book Pro finnes i fargene Mystic Blue og Mystic Silver. Veiledende pris er mellom 11 490 – 15 990 NOK.

Galaxy Book

Galaxy Book er med sine 15,4 mm og 1,59 kg både lett og tynn. Den er dekket i et aluminium med en elegant finish. Skjermen har en ramme på 5,4 mm som gir en fantastisk utsikt når du spiller eller surfer. Galaxy Book har et 54Wh batteri som gir lang batteritid og mindre uavbrutt tid til lading. Galaxy Book finnes i fargen Mystic Silver. Veiledende pris er mellom 6 990 – 10 990 NOK.

Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Pro og Galaxy Book er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra 14. mai. Priser kan variere avhengig av konfigurasjon..

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540