Gå videre til innhold
Nye Samsung Galaxy SmartTag2: En smartere måte å holde orden på verdisakene dine

Pressemelding -

Nye Samsung Galaxy SmartTag2: En smartere måte å holde orden på verdisakene dine

Opgradert design som gir forbedret sporingskontroll og ro i sjelen

Samsung lanserer i dag nyheten Galaxy SmartTag2. Galaxy SmartTag2 er det nyeste tilskuddet til Galaxy SmartTag-serien og kommer med nye og forbedrede funksjoner som gjør det enklere å holde styr på verdisaker. Både design og funksjonalitet er oppdatert fra forrige versjon, noe som betyr at enheten nå kan brukes på flere måter enn tidligere.

– Vi jobber kontinuerlig med å forenkle folks liv gjennom våre innovasjoner, sier Jaeyeon Jung, Executive Vice President og leder for SmartThings, Device Platform Center hos Samsung Electronics.

– Med Galaxy SmartTag2 ønsker vi å sikre at Samsung Galaxy-brukere enkelt og intuitivt kan holde styr på eiendelene sine. Takket være forbedrede søkefunksjoner og lengre batterilevetid vil Galaxy SmartTag2 gi brukerne økt trygghet over lengre tid og i flere situasjoner.

Intuitive funksjoner som enkelt hjelper deg med å finne forvunnede gjenstander1

Med Galaxy SmartTag2s «lost mode»2 kan brukere registrere kontaktinformasjon direkte i en melding. Hvis noen kommer over en gjenstand med en Galaxy SmartTag2, kan de dermed enkelt skanne taggen med sin smarttelefon og umiddelbart se eierens melding og kontaktinformasjon.

For eksempel, hvis en Galaxy SmartTag2 er festet til et dyrs halsbånd, blir det enkelt å kontakte eieren uansett hvor dyret befinner seg. «Lost mode» er kompatibelt med alle mobile enheter som har NFC-lesere og nettlesere.

Galaxy SmartTag2 tilbyr også en forbedret brukeropplevelse med sin oppdaterte kompassvisningsfunksjon, som tydelig viser avstanden og retningen til SmartTag2 i forhold til brukeren. Denne funksjonen er tilgjengelig på alle UWB-kompatible Samsung Galaxy-smarttelefoner, som for eksempel Galaxy S23 Ultra3.

Også SmartThings Find-appen har blitt oppdatert. Når en ny Galaxy SmartTag registreres, opprettes det automatisk en snarvei til appen på smarttelefon, noe som gjør det enkelt å få rask tilgang til SmartThings Find. Appen har nå også et fullskjermkart med et brukervennlig grensesnitt som gjør det enda enklere å navigere.

Når du bytter til en ny Samsung Galaxy-smarttelefon, vil SmartTag2 nå automatisk synkroniseres med den nye enheten via din Samsung-konto.

Nye moduser gir forlenget batterilevetid4

Med den nye funksjonen Energisparemodus kan brukere nå bruke Galaxy SmartTag2 enda lengre. Denne modusen er tilgjengelig sammen med den optimaliserte Standardmodusen. For de som vanligvis bruker SmartTag for sporing, er Energisparemodus et ideelt valg for å maksimere batteriets levetid, samtidig som de kan overvåke eiendelene sine.

I Energisparemodus varer batteriet til Galaxy SmartTag2 nå i opptil 700 dager5, noe som er mer enn dobbelt så lenge som tidligere SmartTag-modeller. I Standardmodus har batterilevetiden økt til 500 dager6, en forbedring på 50% sammenlignet med tidligere modeller. Med muligheten til å enkelt bytte mellom disse to modusene, kan brukere overvåke alt fra bilnøkler til sykler over lengre perioder.

Elegant design for flere bruksområder

Den nye Galaxy SmartTag2 har et kompakt og ringformet design som er enkel å bruke. Med sin store metallsløyfe på innsiden er produktet svært holdbart og passer til tilbehør som klips og nøkkelringer. Disse kan også festes på vesker og annet bagasje.

Galaxy SmartTag2s holdbarhet styrkes ytterligere med en IP67-klassifisering7 som gir beskyttelse mot vann og støv. Dette gjør at brukere kan spore eiendelene sine, for eksempel når de er på reise eller under andre utendørsaktiviteter, selv under tøffe forhold.

Sinnsro i nytt design

Galaxy SmartTag2 har beholdt flere av de populære funksjonene fra både Galaxy SmartTag og Galaxy SmartTag+. Den støtter både Bluetooth Low Energy (BLE) og UWB-teknologi. Ved hjelp av Augmented Reality (AR) Find-teknologi kan brukere visuelt få hjelp til å finne tingene sine ved å bruke kameraet på sin Samsung Galaxy-smarttelefon.

Videre har Galaxy SmartTag2 en rekkevidde på opptil 120 meter med Bluetooth og kan også styre smarte husholdningsapparater via SmartThings-appen.

Samsung legger stor vekt på personvernet til Samsung Galaxy-brukere. En enhetsposisjon avsløres kun med brukerens samtykke. SmartThings Find krypterer brukerdata, og med støtte fra Samsung Knox legges det til et ekstra beskyttelseslag for brukeren. Når «lost mode» deaktiveres, skjules eierens kontaktinformasjon øyeblikkelig, og meldingen eieren har skrevet slettes fra enheten.

For Samsung Galaxy-brukere gir SmartThings Find ekstra sikkerhet med funksjonen "ukjent taggvarsler." Funksjonen varsler brukeren ved mistenkelig uautorisert sporing ved å sende en melding hvis en ukjent SmartTag ser ut til å følge dem. På denne måten bidrar den til å beskytte brukerne mot uønsket overvåking og misbruk av stedssporingstjenester.

Galaxy SmartTag2 integreres sømløst med SmartThings Station, som igjen er koblet til SmartThings Find. Den fungerer som en kontinuerlig enhetsskanner og hjelper brukerne med å holde oversikt over verdigjenstandene som er merket med SmartTag. SmartThings Station informerer brukeren om hvor de merkede objektene befinner seg, enten det er personlige gjenstander som TV-fjernkontroller, lommebøker og nøkler, eller registrerte enheter som smarttelefoner, nettbrett, klokker og hodetelefoner. Hvis et kjæledyr med en SmartTag2 skulle bevege seg for langt bort fra SmartThings Station, mottar eieren en melding. Alt dette for å forenkle og hjelpe dem med å holde oversikt over kjæledyrene sine.

Tilgjengelighet

SmartTag2 er tilgjengelig fra i dag, i både svart og hvit farge, med en veiledende pris på 449 NOK. En 4-pack, som inkluderer både svarte og hvite, er også tilgjengelig med en veiledende pris på 1 499 NOK.

1 For Galaxy SmartTag2 kreves pålogging med Samsung-konto og registrering på SmartThings Find. Galaxy SmartTag2 må være paret med Galaxy-smarttelefoner med ultrabredbånd (UWB) og Android 11 eller nyere for å fungere fullt ut. Nøyaktigheten kan bli redusert hvis det er en hindring mellom deg og taggen, for eksempel hvis taggen er i en boks, bak en vegg eller i en bil.
2 Kontaktinformasjon og melding som vises i Mistet modus må være forhåndsregistrert i SmartThings-appen.
3 De aktuelle Galaxy-produktene som støtter UWB inkluderer Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold2, Z Fold3, Z Fold4, Z Fold5.
4 Batteritiden er basert på resultatene fra interne laboratorietester for typiske bruksmønstre utført av Samsung. Testresultatene stammer fra en forhåndsversjon av enheten med et medfølgende CR2032-batteri. Den faktiske batteritiden kan variere avhengig av ulike bruksmønstre, enhetsmodell eller batteriprodusent.
5 Ibid.
6 Ibid.
7 Galaxy SmartTag2 har en IP67-klassifisering. Basert på laboratorietestforhold for nedsenkning i inntil 1 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke for bruk på stranden, i bassenget eller i såpevann. Enhetens vann- og støvtetthet er ikke permanent og kan forringes over tid.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244