Følg Samsung Electronics Nordic AB

Nye Samsung NX mini SMART-kamera: Ekstremt lite og gir perfekt resultat

Pressemelding   •   mar 19, 2014 11:13 CET

Ta og del bilder enkelt med et slankt kamera som har utskiftbare objektiv.

Oslo, 19. mars, 2014 – Samsung lanserer nå NX mini SMART kamera, Samsungs slankeste kamera med utskiftbare objektiv. NX minis stilrene design, kombinert med høy bildekvalitet, gjør kameraet perfekt for å fange viktige øyeblikk i livet.

– Samsung NX mini har både stil og substans, noe som gjør det til det perfekte kameraet for alle som ønsker å vise frem livet sitt gjennom bilder i høy kvalitet. Kameraets lette vekt og form gjør det perfekt å ta med i lommen, sier Øyvind Aasen, Key Account Manager for kamera i Samsung Norge.

NX mini bærer du enkelt med deg overalt, og du kan være sikker på at bildene dine har den høye bildekvaliteten som engasjerte fotografer krever. Med den høyeste oppløsningen i sin kategori får NX mini frem alle de livlige fargene i bildene dine. Kameraet har et solid metalldeksel med eksklusive lærdetaljer, og kommer i fem ulike farger - hvit, rosa, mintgrønn, brun og svart.

Det perfekte selfie-kameraet
Ved å tilpasse seg de siste trendene har NX mini fått en rekke egenskaper som gjør at fotografer kan ta ”selfien” til et nytt nivå. Med et Flip up and Touch Display som kan vendes 180 grader tar du enkelt perfekte bilder av deg selv. Eller så kan du posere foran kameraet og ta en selfie bare ved å vinke til NX mini, da utløseren er bevegelsesstyrt. Med det svært tynne 9 mm vidvinkelobjektivet kan du ta gruppebilder på så kort avstand at du selv kan være en del av bildet.

Som med alle Samsungs SMART-kameraer 2014 har NX mini avansert Wi-Fi- og NFC-teknologi som lar deg dele bilder på en enkel måte. Med Tag & Go kobler du sammen NX mini med andre NFC-enheter, som telefoner og tablets, kun ved å la enhetene berøre hverandre. Da kan du dele bilder via Mobile Link, sende bilder til opp til fire enheter med Group Share eller kontrollere NX mini via din smarttelefon.  

Med hjelp av NX-M Mount Adapter (ED-MA4NXM) kan du bruke ytterligere 15 ulike objektiv til NX mini. Disse objektivene selges separat. Samsung NX mini SMART Camera finnes i norske butikker i april. NX-M 9-27-mm har en anbefalt utsalgspris på 4 300 kroner og NX-M 9-mm ca. 2 400 kroner.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon besøk www.samsung.no