Følg Samsung Electronics Nordic AB

Oppdatering om Galaxy Note7

Pressemelding   •   okt 12, 2016 16:35 CEST

  Samsung ber kundene om unnskyldning

Selv om salget av Galaxy Note7 ikke har startet i butikker i Norge, oppfordrer Samsung kunder som eventuelt har en Galaxy Note7 til å sikkerhetskopiere sine data, skru av telefonen og slutte å bruke enheten. Vi vil også være tydelige på at dette kun gjelder Galaxy Note7 og ingen øvrige produkter.

Samsung jobber tett med operatører og forhandlere i Norden for å sikre at kundene skal kunne endre sin bestilling fra en Galaxy Note7 til en Galaxy S7 eller S7 Edge til gunstige vilkår. Kunder som velger å bytte sin telefon til en annen modell, får refundert prisdifferansen eller får pengene tilbake dersom de ønsker å heve kjøpet.

Ytterligere informasjon om hvordan man skal gå frem som kunde vil kommuniseres løpende via Samsungs hjemmeside og direkte til berørte kunder.

I Norge kommer berørte kunder til å tilbys følgende alternativ:

    • Bytte ut Galaxy Note7 mot en Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge (og få erstatning for prisdifferansen)
    • Heve kjøpet og få pengene tilbake

- Våre kunders sikkerhet er vår hovedprioritet og selv om vi ikke har startet salget av Galaxy Note7 i butikk i Norge oppfordrer vi de som eventuelt har en Note7 om å slutte å bruke enheten, sikkerhetskopiere data og skru den av, sier Lars Jansson, Corporate Vice President & Head of Mobile Division Samsung Electronics Nordic.

- Vi vil virkelig be om unnskyldning til alle våre Galaxy Note7-kunder for at vi ikke har kunnet leve opp til kvaliteten og den høye standarden som forventes av Samsung. Vi er takknemlige for tålmodigheten dere har vist, og beklager eventuelle problemer dette har forårsaket, sier Lars Jansson.

Samsung fortsetter å samarbeide tett med relevante myndigheter for å ta alle nødvendige steg for å løse situasjonen. Nå ligger vårt fokus på å raskt bytte ut alle Galaxy Note7 for å redusere risikoen for kundene. Om du som kunde har spørsmål eller bekymringer, oppfordrer vi deg til å kontakte vår kundeservice på 815 56 480.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.