Følg Samsung Electronics Nordic AB

Oppvaskmaskin med høytrykkssone gir matrestene en skikkelig omgang

Pressemelding   •   mar 07, 2013 09:00 CET

Underbygd oppvaskmaskin i hvitt eller rustfritt stål, kraftig rengjøring med høytrykkssone, justerbare hyller med plass til 14 kuverter.


7. mars 2013 –
Nå presenterer Samsung en ny serie underbygde oppvaskmaskiner med frontmontert luke i hvit eller rustfritt stål. Lanseringen innebærer at Samsung for første gang kan tilby et komplett og fullstendig kjøkken med kjøleskap og fryser, ovner og koketopper, mikrobølgeovner, vifter og oppvaskmaskiner.

Med Samsungs nye oppvaskmaskin vasker du ikke bare rent, men også smart. Maskinen er utstyrt med høytrykkssone som gjør at den spruter vann med høyt trykk. Det høye trykket gjør at oppvaskmaskinen sparer energi og vann, men først og fremst innebærer det at vasken blir ren. Munnstykket som spruter vann med et trykk på 150 millibar gir selv de tøffeste matrestene en hard kamp.

Innsiden er fleksibel, som betyr at du kan flytte den øverste hyllen opp og få plass til større ting under, uansett form og størrelse. Og vil du bare vaske en halvfull maskin kan du velge mellom å enten vaske i den øvre eller nedre delen. Samsung har også utviklet en smart bestikkkurv som gjør det enkelt å dra ut alt rent bestikk samtidig i stedet for å plukke ut en og en del.

Her kan du se en fim om Samsungs nye oppvaskmaskin.

FAKTA: Den nye serien underbygde oppvaskmaskiner inkluderer seks nye modeller som lanseres i fargene hvit og rustfritt stål. Plass til 13 eller 14 kuverter, energiklasse A++ til A+++ og et lydnivå på kun 43-45 decibel. Bruker to liter vann på et standardprogram, som er fire liter mindre enn vanlige maskiner. Oppvaskmaskinene finnes i butikk nå til anbefalt utsalgspris fra 5 500 - 10 000 kroner.


Vedlagte filer

PDF-dokument