Følg Samsung Electronics Nordic AB

Programvare for utskrifter fra mobile enheter er nå fullt kompatible med Samsungs mellom- og høyhastighetsskrivere

Pressemelding   •   sep 23, 2015 15:33 CEST

Samsung gjør utskrifter via mobile enheter enklere og tryggere ved å nå tilby full støtte for programvaren PrinterOn på samtlige skrivere i segment 3 og høyere.

Oslo – 23. september, 2015 – Samsung fortsetter å presentere nye og innovative løsninger for utskrift via mobile enheter. Nå varsler de at samtlige av selskapets skrivere i hastighetssegment 3 og høyere er kompatible med programvaren PrinterOn Enterprise, Express og Hosted Edition. Segment 3 og høyere består av skrivere som skriver ut mer enn 21 A4-sider i minuttet i farger, og 31 A4-sider i minuttet i svart-hvitt.

Programvaren for Printer On integreres direkte med Samsungs skrivere og krever ingen ekstra utrustning. Du trenger kun å registrere skriveren din én gang. Etter det kan du begynne å bruke den direkte til utskrifter fra mobile enheter eller til fjernstyrte utskrifter både fra kontoret og hjemmet.

– Vi er stolte av å kunne tilby en omfattende løsning for utskrift via mobile enheter. Med PrinterOn får kundene våre en bransjeledende teknologi som er både trygg og enkel i bruk, sier Arve Uggedal, Sales MAnager Enterprise Business i Samsung Norge.

Programvaren PrinterOn består av:

  • Enterprise Edition: En privat skybasert løsning for utskrifter via mobile enheter som passer for organisasjoner med store utskriftsvolum og mange ulike nettverk.
  • Express Edition: En løsning som passer for organisasjoner med lave utskriftsvolum. En privat skybasert utskriftsløsning som enkelt kan installeres og konfigureres.
  • Hosted Edition: En offentlig skybasert utskriftsløsning som passer for offentlige steder som hotell og flyplasser. PrinterOn Hosted gjør det mulig for disse å tilby enkel og trygg utskrift fra mobile enheter for både gjester og ansatte.

– Med PrinterOn har vi nådd en ny milepæl for Samsung Printing Solutions, ettersom vi nå kan tilby kundene våre en integrert løsning for trygge mobilutskrifter, avslutter Uggedal.

For mer informasjon om PrinterOn, vennligst besøk: www.printeron.com/solutions/technology-partner-solutions/samsung.html.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen www.global.samsungtomorrow.com.

Vedlagte filer

Word-dokument