Følg Samsung Electronics Nordic AB

Rose Pink - den femte fargen for Samsung Galaxy S8 og S8+

Pressemelding   •   okt 02, 2017 12:55 CEST

Samsung Galaxy S8 og S8+ kommer i den nye fargen Rose Pink.

Samsung Galaxy S8 og S8+ blir tilgjengelig i den nye og etterspurte fargen Rose Pink i løpet av oktober.

Oslo, 2 oktober 2017 – Samsung lanserer nå den femte fargen og utvider sortimentet for deres flaggskiptelefoner Galaxy S8 og Galaxy S8+. I løpet av oktober er den nye fargen Rose Pink tilgjengelig i butikk i Norge.

– Vi har gleden av å ønske Rose Pink velkommen i S8-familien, og håper at denne nye fargen blir like godt mottatt som den har vært etterspurt, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for telekom i Samsung Norge.

Paletten for Rose Pink er, som tidligere farger for Galaxy-serien, inspirert av naturen for å gi harde overflater av glass og metall et mykere uttrykk. Også Infinity-skjermen, med sine rammeløse kanter, bidrar til et mykere uttrykk. 

Samsung Galaxy S8 og S8+ er, utover unik farge og design, utrustet med helt ny teknologi. Begge modellene har et avansert kamera med nøyaktig autofokus, og bildene blir klare og fargesterke. På grunn av økt lysfølsomhet i linsen kan du også fotografere i mørkere miljøer enn før. I tillegg kommer telefonene med de populære Galaxy-funksjonene som vann- og støvtetthet, støtte for MicroSD opptil 256GB, Always-On skjerm og rask og trådløs lading.

Telefonene har også en rekke sikkerhetsfunksjoner for økt brukervennlighet, med Samsung Knox, fingeravtrykkssensor, irisskanner og ansiktsgjenkjenning.

Utover den nye fargen Rose Pink er telefonene også tilgjengelig i Coral Blue, Midnight Black, Orchid Gray og Arctic Silver. 

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative idéer og teknologi. Samsung omdefinerer verden for TV, smartphones, wearables, tablets, hvitevarer, nettverkssystemer, minne, halvledere og LED-løsninger. For å oppdage mer, besøk det offisielle nyhetsrommet http://news.samsung.com.