Gå videre til innhold
Salgsstart for Samsung Galaxy Z Fold2 5G i Norge

Pressemelding -

Salgsstart for Samsung Galaxy Z Fold2 5G i Norge

I dag begynner salget av Galaxy Z Fold2 5G, den siste brettbare innovasjonen fra Samsung. Med et design som skiller seg ut fra mengden, større skjermer, raffinert håndverk og kameraer i verdensklasse, introduserer Galaxy Z Fold2 en enda større og mer fleksibel brukeropplevelse.

Oslo, 18. september 2020 – I dag begynner salget for Galaxy Z Fold2 5G, Samsungs siste brettbare mobiltelefon. Takket være foldeteknologien kombineres fleksibiliteten til en mobiltelefon med skjermstørrelsen på et nettbrett. Galaxy Z Fold2 har en dristig design med raffinert teknologi som gir stabil og pålitelig bruk i hverdagen.

– Jeg vil beskrive Galaxy Z Fold2 5G som markedets mest iøynefallende og innovative smarttelefon i et ultrapremiumsegment. Det er en smarttelefon som lar deg gjøre ting du aldri trodde var mulig, mens du kan være sikker på å virkelig skille deg ut fra mengden med den brettbare glasskjermen og den sobre metallfinishen, sier Sebastian Wirhed, produktsjef hos Samsung i Norden.

Innovative funksjoner for et brettbart grensesnitt

Samsung Galaxy Z Fold2 er utstyrt med en 6,2” stor frontskjerm som dekker stort sett hele fronten og gjør det lettere for brukeren å håndtere mobiltelefonen med en hånd. Den interne brettbare 7,6” store Dynamic AMOLED-skjermen har en adaptiv 120Hz oppdateringsfrekvens, som gir en myk og rask berøringsskjerm for best mulig opplevelse, enten det gjelder å jobbe, se på film eller spille spill.

Galaxy Z Fold2 er også utstyrt med fem smart plasserte kameraer for alle anledninger, enten det handler om å ta et videomøte eller ta bilder. Gjennom Flex Mode kan brukeren brette og velge åpningsgrad på Galaxy Z Fold2. Hold telefonen i perfekt vinkel, eller legg den på et bord der mobilen kan fungere som sitt egen stativ. Dette gjør det lettere å ta videomøter, ta bilder eller slappe av med en film.

Et annet eksempel på hvordan den store skjermen kan utnyttes fullt ut, er at brukeren kan ha opptil tre forskjellige appvinduer oppe samtidig, noe som gjør det enkelt å bytte mellom apper og programmer for maksimal multitasking. Brukeren kan velge hvordan skjermen skal deles og ha forskjellig innhold på hver halvdel eller bare fylle hele skjermen – med for eksempel favorittserien.

Stilig design med tilpassede farger

Galaxy Z Fold2 kommer i de to stilige fargene Mystic Black og Mystic Bronze. For de som ønsker å skille seg enda mer ut, er det mulig å bestille spesialmodeller med skreddersydde hengselsfarger i Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red eller Metallic Blue, bare ved kjøp via Samsung.com.

Galaxy Z Fold2 er også 5G-klar, noe som gir brukeren helt nye muligheter til raskt å laste ned tunge filer, spille avanserte spill eller oppleve multimediainnhold av høyeste kvalitet i større formater.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G er i salg fra i dag, 18. september, med en anbefalt pris på 23 290 NOK. Den utvidede forsikringsdekningen Samsung Care+ er inkludert i ett år.

For mer informasjon: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-z-fold2

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale