Følg Samsung Electronics Nordic AB

Salgsstart på Galaxy A9 – fire kameraer for å fange alle øyeblikk

Pressemelding   •   nov 26, 2018 08:04 CET

Samsung Galaxy A9 kommer med fire kameraer som byr på smarte alternativer for å fange alle øyeblikk

Oslo, 26. november 2018 – I dag er det salgsstart for Samsung Galaxy A9, verdens første mobiltelefon med fire bakre kameraer. Galaxy A9 gjør det mulig å fange og dele alt som skjer, med funksjoner som hjelper brukeren med å få mest mulig ut av hvert fotoøyeblikk – enten man ønsker å få til det perfekte panoramabildet eller den perfekte bokeh-effekten i et portrettbilde.

– Galaxy A9 er et godt eksempel på vår visjon om å gjøre meningsfull innovasjon tilgjengelig for flere. Vi ser A-serien som en perfekt kombinasjon av det beste fra våre flaggskiptelefoner, med ny innovasjon innen kamerateknologi. Det er noe som vi vet at mange av våre brukere etterspør, sier Øyvind Aasen, salgsrepresentant for Telecom i Samsung Norge.

Galaxy A9 og dens fire kameraer gjør det enklere for brukeren å ta mer dynamiske og vakrere bilder enn noen gang. Med en 24MP hovedlinse kan man ta klare bilder i både lyse og mørke miljøer. Programvaren Scene Optimizer gjør at kameraet automatisk kjenner igjen og optimaliserer bildeinnstillinger avhengig av hva som er motivet. Ultra vidvinkelobjektivet gjør det mulig å ta profesjonelle bilder. Dyplinsen gir mer frihet til å manuelt stille inn dybdeskarphet og fokus, og med 2x optisk zoom kan brukeren ta detaljrike nærbilder.

Galaxy A9 – innovative kameraer og mer

Galaxy A9 bygger videre på det stilrene designet fra Samsung med kurvet bakside i 3D-glass, og kommer i tre unike farger: Caviar Black, Bubblegum Pink og Lemonade Blue. For å få mest ut av de fire kameraene er Galaxy A9 også utrustet med et batteri på 3,800mAh for lengre brukertid, samt en utvidet lagringsplass med 128GB intern lagring og opptil 512GB med MicroSD, slik at man kan lagre alle bilder og annet innhold. Galaxy A9 tilbyr også funksjoner som er utviklet for å gjøre hverdagen enklere, som Bixby, Samsung Health og Samsung App Pair, som gjør at man kan kjøre to apper samtidig.

Galaxy A9 har salgsstart i dag, den 26. november, og vil være tilgjengelig hos Elkjøp og på Samsungs norske hjemmeside, med en estimert utsalgspris på 5 990 NOK.

For produktspesifikasjon og mer informasjon om Galaxy A9, besøk: https://www.samsung.com/no

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com