Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung åpner opp for 5G med Telia

Pressemelding   •   jun 15, 2020 14:27 CEST

Samsung slipper denne uken oppdatert programvare som også lar Telia-kunder med en 5G-klar telefon i Galaxy S20-serien koble seg til og glede seg over 5G i deler av Norge. Oppdateringen skjer automatisk og abonnenter vil få gradvis tilgang utover uken.

Oslo, 15. juni 2020 – En etterlengtet programvareoppdatering gjør det nå mulig for Samsung-brukere med Telia-abonnement å kunne surfe med 5G. Programvareoppdateringen gjelder Samsung Galaxy S20 5G, Samsung Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra. Telefonene er allerede oppdatert for Telenor. Samsung vil også komme med oppdateringer tilpasset andre operatører fremover.

Både Telenor og Telia utvider nå 5G-nettet fortløpende i Norge. 5G gir helt nye opplevelser og muligheter. Med raskere tilkobling kan brukere for eksempel streame favorittseriene sine i HD på vei til jobb, spille de mest krevende onlinespillene direkte på mobil og spille inn og laste opp videoer til sosiale medier selv på de mest overfylte stedene, for eksempel på en konsert.

– Med 5G blir mobilbrukeropplevelsen tatt til et helt nytt nivå og det føles veldig bra at våre 5G-telefoner i S20-serien nå er oppdatert for å kunne koble til også Telias 5G-nettverk som utvides rundt om i landet. Enten du vil laste ned filmer, dele tunge filer eller spille på mobilen uten at det hakker, 5G byr på helt nye muligheter, sier Daniel Kvalheim, Technical Account Manager i Samsung.

Programvareoppdateringen for Samsungs 5G-telefoner utføres gradvis, og i løpet av uken vil alle telefoneiere med Telia-abonnement få tilgang på oppdateringen. 5G-tilkobling vil være mulig for brukere som har et 5G-abonnement hos operatøren, og som er lokalisert i et område der operatørens 5G-nettverk har dekning. Oppdateringen som starter i dag er tilpasset Telia. De ulike operatørene informerer kontinuerlig om hvor i landet 5G-nettverket er tilgjengelig for deres abonnenter.

For mer informasjon om Samsungs 5G-telefoner: https://www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-s20/

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument