Gå videre til innhold
Samsung avduker ViewFinity S9, en fantastisk ny 5K-skjerm

Pressemelding -

Samsung avduker ViewFinity S9, en fantastisk ny 5K-skjerm

Levende farger og ekstremt høy oppløsning gir fantastisk bildekvalitet for både arbeid og underholdning i en og samme skjerm

Samsung Electronics kunngjorde i dag at de utvider ViewFinity-serien med global tilgjengelighet av 27-tommers ViewFinity S9 (S90PC-modell). Lanseringen av ViewFinity S9 styrker Samsungs utvalg innen høyoppløsningsskjermer etter introduksjonen av ViewFinity S8 (S80PB-modellen) i juni 2022, som hadde Ultra High Definition (UHD)-oppløsning. Optimalisert med alle verktøyene som trengs for grafisk design og fotografi, har den nye ViewFinity S9 også allerede blitt anerkjent med en CES Innovation Award 2023-utmerkelse.

– Vår nye 5K-skjerm er designet for å levere den høyeste ytelsen og beste opplevelsen for fagfolk innen kreative og visuelle bransjer, sier Thomas Råge, salgssjef for IT-produkter hos Samsung Electronics Norge.

– Med ViewFinity-serien vil vi levere førsteklasses visuelle opplevelser til kreatører, sammen med den naturtro fargeklarheten og allsidige tilkoblingen de trenger for å oppnå det beste resultatet i ethvert prosjekt.

Den nye ViewFinity S9 har en 27" skjerm med 5K-oppløsning (5 120 x 2 880), som gir eksepsjonell bilde- og tekstklarhet. Det lar fagfolk jobbe med innhold i ultrahøy oppløsning uten å måtte zoome inn, slik at de kan se prosjektene sine i 5K mens alle redigeringsverktøyene deres fortsatt er synlige på skjermen.

Med 99 % DCI-P31 og 218 PPI (piksler per tomme), gir ViewFinity S9 mer mettede og levende farger med skarpere detaljer, perfekt for de som er avhengige av visuell pålitelighet2. I tillegg gjør en typisk lysstyrke på 600 nits det enkelt å jobbe i nesten alle lysmiljøer. Samsungs kalibreringsteknologi hjelper brukerne å oppnå fargene de ønsker. Under produksjonen er skjermens farge kalibrert på fabrikken, så den har Delta E <21-nøyaktighet rett ut av esken3.

Som den første i bransjen bruker ViewFinity S9 Smart Calibration, som styres med en smarttelefon4. Dette gir brukere muligheten til å tilpasse ViewFinity S9-skjermen med presise innstillinger, uten behov for dyrt og komplekst kalibreringsutstyr. Ved å bruke SmartThings-appen kan brukere velge å kalibrere i basismodus for en rask og enkel justering av hvitbalanse og gamma-innstillinger, eller de kan bruke profesjonell modus for fullstendig kontroll over fargetemperatur, luminans, fargerom og gamma-innstillinger. Brukere kan starte denne prosessen ved å peke smarttelefonkameraet mot ViewFinity S9-skjermen, og etter kalibrering kan de se en rapport som beskriver justeringene som er gjort og Delta E-fargenøyaktigheten.

ViewFinity S9 har også TUV-sertifiserte Intelligent Eye Care-funksjoner for å redusere belastningen på øynene, selv ved bruk i lengre perioder. Samsungs matte skjerm begrenser i tillegg lysrefleksjon og gjenskinn på skjermen, og minimerer distraksjoner mens du jobber.

Skjermens visuelle ytelse er forbedret av funksjoner som er designet for å gjøre livet enklere for profesjonelle.

ViewFinity S9 har allsidige tilkoblingsmuligheter for både Mac- og Windows PC-brukere, med Thunderbolt, mini DisplayPort, og USB-C. Thunderbolt 4-kompatibilitet lar brukere lade enheter med opptil 90 W strøm og overføre data med pålitelige hastigheter på opptil 40 Gbps5.

Skjermen er utstyrt med et innebygd 4K SlimFit-kamera som kobles til via pogo-pin uten ekstra kabler eller utstyr. Kameraets høye oppløsning gir krystallklar kvalitet for videosamtaler i apper som Google Meet. Kameraet kan vippes for å passe vinkelen på skjermen din, og Auto Framing6 holder deg synlig og i bildet selv når du endrer posisjon.

ViewFinity S9 sitt elegante metalldesign passer til ethvert rom. Med sitt justerbare design kan produktet gi komfort og forbedre produktiviteten ved å tilpasse seg nesten enhver plassering. Et høydejusterbart stativ tilpasser skjermen til brukerens øyehøyde, og skjermen kan vippes for å matche synsvinklene. I pivotmodus roterer skjermen 90 grader, slik at brukeren kan lese lange dokumenter med mindre scrolling. Med VESA-monteringskompatibilitet kan brukeren spare plass og holde skrivebordet fritt for rot.

Innebygde Smart TV-apper gir brukeren den fulle TV-opplevelsen når det er på tide å bytte fra jobb til underholdning. Med umiddelbar tilgang til de populære streaming-appene og -programmene uten behov for en separat PC, innebygde høyttalere med Adaptive Sound+ som automatisk justerer støynivået og en fjernkontroll, er dette en allsidig skjerm for både jobb og fritid.

ViewFinity S9 er tilgjengelig i Norden fra midten av august, med lanseringsplaner som varierer fra land til land. Veiledende pris er 18 995 kroner. For mer informasjon om Samsungs høyoppløselige skjermer og hele ViewFinity-serien, vennligst besøk www.samsung.com.

Spesifikasjoner

1 Fargerepresentasjon beregnet i CIE 1976.
2 Tallene for fargenøyaktighet kan variere avhengig av måleenhet og målepunkt. Skjermfunksjoner kan variere avhengig av systemmiljøet, f.eks. datamaskinkomponenter, brukstid eller andre faktorer.
3 Fabrikk-kalibreringen måles for nøyaktighet i sRGB under fraktforhold. Verdien kan variere avhengig av målemiljøet. Brukere kan finne fabrikk-kalibreringsrapporten i skjerminnstillingene (OSD).
4 Smart Calibration er tilgjengelig på Galaxy S10 eller nyere, Galaxy Note10 eller nyere, Galaxy Fold-enheter, Galaxy Flip-enheter, iPhone 11 eller nyere, og andregenerasjons iPhone SE 2 eller nyere. Det krever den nyeste versjonen av SmartThings-appen.
5 Enkelte enheter som bruker MacOS 13 kan ha begrenset kompatibilitet.
6 Auto Framing fungerer når du bruker de innebygde programmene.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778