Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung baner vei for skarpe kurver

Pressemelding   •   sep 18, 2013 09:00 CEST

Samsung leder an inn i en ny æra av TV-titting og er først på det nordiske markedet med sin 55-tommer OLED-TV med buet skjerm.

Oslo 18. september 2013 – På CES-messen i Las Vegas i begynnelsen av 2013 presenterte Samsung fremtiden innen TV. Nå er fremtiden her, og Samsung er først ute med å lansere buet OLED-TV i Norden.

Til forskjell fra LED/LCD-teknologien lar OLED-teknologien hver piksel leve sitt eget liv. Det gir forbrukeren en kompromissløs klarhet selv ved de skarpeste kontrastene og raskeste bevegelsene. Samsungs OLED-TV sørger for at fotballspilleren ikke løper fra drakten sin, og at zebraen på savannen beholder sine vakre striper.

Den mykt buede skjermen gir større dybde i bildet og skaper en surroundfølelse for øyet. Panoramaeffekten gir en virkelighetsnær TV-opplevelse som tar seeren med ut på banen eller ut i naturen. Den buede skjermen gir en mektig opplevelse, både for deg som sitter midt foran TV-en, samt for kompisen i godstolen ved siden av.

I tillegg til skarpe kurver i tidløs design får man også to TV-apparater i ett. Med Samsungs Multi View-funksjon og de aktive 3D-brillene kan du og kona se på to ulike programmer samtidig, på samme TV, uten å behøve å slåss om fjernkontrollen. Det kaller vi skreddersydd underholdning. Velkommen til TV-titting á la 2013.

Samsung KE55S9C er å finne i butikk i begynnelsen av oktober med anbefalt utsalgspris 70 000 kr.

FAKTA: OLED står for Organic Light Emitting Diode. På innsiden av KE55S9C finner man de nyeste Samsung Smart TV-funksjonene som Smart Hub, S-recommendation, stemme- og bevegelsesstyring, apper og VOD-tjenester. KE55S9C er også klargjort for fremtidige oppdateringer gjennom Evolution Kit, med mulighet for å tilpasse til nye funksjoner og standarder.

PRESSEKONTAKT:

Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no