Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung belønner den norske innsatsen i Paralympics

Pressemelding   •   mar 17, 2014 15:23 CET

Som offisiell partner for Paralympics ønsker Samsung å belønne den norske troppens bragder i Sochi, og spesielt gullet til deres samarbeidspartner Mariann Vestbøstad Martinsen. Samsung donerer derfor 50 000 kroner til Norges Idrettsforbund, øremerket idrett for funksjonshemmende.

– Vi vil støtte våre norske utøvere, som er en kilde til inspirasjon for så mange. Det er viktig at vi kan støtte utøverne nå, men med disse pengene støtter vi også fremtidens idrett for funksjonshemmede, sier Tommy Jensen, markedssjef i Samsung Norge.  – Vi håper at dette kan bidra til at enda flere har lyst til å være med og støtte norsk idrett for funksjonshemmede. Jo flere som bidrar, sier Tommy Jensen.  

Mariann Vestbøstad Martinsen tok forrige uke gull i langrenn under Paralympics i Sochi, hennes første paralympiske gullmedalje. Fra før har hun også en bronsemedalje i svømming. Mariann var en av atletene som Samsung samarbeidet med i sin kampanje «Team Galaxy» før OL, sammen med Hedda Berntsen, Bastian Juell og Aksel Lund Svindal.

Om Samsungs engasjement i de paralympiske leker
Samsung er en Worldwide Partner med den Internasjonale paralympiske komité (IPC) i kategorien Wireless Communications Equipment. Siden de Paralympiske lekene i 2006 har Samsung støttet de paralympiske lekene i Beijing 2008, Vancouver 2010, London 2012 og er stolt av å også være offisiell partner for de paralympiske lekene i Sochi 2014. Samsung har som mål å gjøre de paralympiske lekene til et event som når frem til et større publikum rundt om i verden, og å spre glede og inspirasjon fra lekene gjennom sine trådløse kommunikasjonsløsninger. 

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon besøk www.samsung.no