Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung blir første TV-produsent til å lansere Apple TV-app og AirPlay 2

Pressemelding   •   mai 13, 2019 19:00 CEST

Fra og med i dag blir den nye Apple TV-appen og AirPlay 2 tilgjengelig på alle 2019 Samsung Smart TV-er og utvalgte 2018 modeller.

Oslo, 14 mai, 2019 ­– Samsung Electronics Co., Ltd har kunngjort at fra og med i dag vil alle 2019 Samsung Smart TV-er og utvalgte 2018 TV-modeller med fastvareoppdatering inneholde den helt nye Apple TV-appen i mer enn 100 land og tilby AirPlay 2-støtte i 176 land, inkludert Danmark, Finland, Norge og Sverige. Samsung-kunder kan nå oppleve innhold fra Apple-TV på Samsung Smart TV-er.

«Det siste tiåret har Samsung ligget i forkant av å tilby det bredeste Smart TV-innholdet på markedet.» sa Paal Anders Jansen, salgssjef for TV i Samsung Norge. «Som den første TV-produsenten til å integrere Apple TV-appen på en Smart TV-plattform, fortsetter vi å gi kundene våre verdi og tilgang til opplevelser på de største skjermene tilgjengelig i dag.»

Brukere kan enkelt velge appikonet til Apple TV, som er integrert i Samsungs Smart TV-plattform, for å få tilgang til eget iTunes-innhold. Dette inkluderer også titler tilgjengelig i 4K HDR, med plettfri bildekvalitet. Når tjenesten lanseres i høst vil brukere av Samsungs Smart TV-er kunne benytte seg av Apple TV+, Apples videoabonnementstjeneste, i Apple TV-appen. (Tilgjengeligheten av innhold kan variere i forskjellige regioner og land). Med AirPlay 2-aktiverte Samsung Smart TV-er kan kunder nå også enkelt spille videoer og annet innhold fra iPhone, iPad eller Mac direkte på egen Samsung Smart TV.

Apples TV-app vil fungere sømløst med Samsungs Smart TV-tjenester for en konsistent opplevelse på tvers av Samsungs plattform. 

For mer informasjon om Samsungs Smart TV-er, besøk https://www.samsung.com/tv.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com