Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung deler Tim Berglings hyllestkonsert med verden

Pressemelding   •   des 05, 2019 12:00 CET

Torsdag ettermiddag blir Friends Arena i Stockholm fylt av fans og musikkelskere for å hylle en av de største artistene i vår tid, Avicii, på Tim Bergling Foundation Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness, hvor inntektene til konserten går til initiativ innen mental helse og selvmordsforebygging. Mellom 21:00-23:15 vil Samsung Nordic vise livestreamen i sine kanaler for å dele musikken og budskapet med fans over hele verden.

Oslo, 5. desember 2019 –Torsdag ettermiddag arrangeres Tim Bergling Foundation Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness på Friends Arena i Stockholm. Konserten inkluderer alt fra et 30-mannsband til en samling av verdens største DJ-er og artister som bidrar til å hedre minnet om Tim Bergling, en av Sveriges største artister gjennom tidene, og øke bevisstheten rundt mental helse.

Hyllestkonserten er organisert av stiftelsen Tim Bergling Foundation, hvor inntektene går til initiativer innen mental helse og selvmordsforebygging. Samsung Norden ble kontaktet av stiftelsen for å hjelpe til å muliggjøre en livestream av konserten til Aviciis millioner av fans over hele verden. I tillegg til Aviciis kanaler på YouTube og Facebook, blir hyllestkonserten også vist på Samsungs nettsted mellom 21:00-23:15 i kveld.

Slik ser du Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness

Hovedsendingen vil bli streamet live mellom 21:00-23:15 torsdag 5. desember 2019 i Aviciis kanal på YouTube og Facebook.

Sendingen på YouTube vises også på Samsung sin hjemmeside: https://www.samsung.com/no/explore/experience/avicii-tribute/

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument