Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Electronics kunngjør "Life Unstoppable" – en virtuell opplevelse

Pressemelding   •   jul 22, 2020 10:38 CEST

Samsung avslører sine siste produktinnovasjoner i en virtuell verden 2. september 2020.

Oslo, 22. juli 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd. kunngjorde i dag at selskapet vil være vertskap for en oppslukende virtuell opplevelse, Life Unstoppable, for å avdekke de nyeste innovasjonene fra Samsungs mobiltelefoner, wearables, TVer, lyd og hvitevarer. Samsung vil ta gjester gjennom en interaktiv virtuell verden, avduke nye produkter og demonstrere hvordan 2020-serien gir underholdning, kreativitet og effektivitet for dagens digitalt tilkoblede livsstil.

Life Unstoppable er en 45-minutters virtuell og dynamisk reise av Samsungs nyeste banebrytende teknologi. Presentatører og spesielle gjester vil vise hvordan Samsungs innovasjoner alltid har gjort det mulig å designe sammenkoblede, sømløse opplevelser for å leve et liv ustoppelig – «Life Unstoppable».

Den interaktive verdenen lar gjestene utforske flere nye produktlanseringer innen mobil, TV og hvitevarer fra komforten av sitt eget hjem. De siste innovasjonene innen Samsungs integrerte økosystem vil tilby løsninger til ulike forbrukerbehov - fra maksimal underholdning i hjemmet og tilkoblede spillopplevelser, til effektivitet med smarte digitale apparater, og muliggjør kreativitet for arbeid og lek, både hjemme og på farten.

Den digitale opplevelsen i år er en av de mange måtene Samsung gjør det mulig for virksomheten å tilpasse seg som svar på globale endringer i reisebegrensninger, arbeidsmiljøer og interaksjon ansikt til ansikt.

Samsung Europas Chief Marketing Officer Benjamin Braun sa: “Hos Samsung fortsetter vi å bringe game-changing innovasjon til våre kunder og vårt samfunn. Vi er glade for å gjenoppfinne måten vi vil avdekke vår nye serie av mobiltelefoner, wearables, TVer, hvitevarer og mer - en reise som viser hvordan vår tilkoblede, banebrytende teknologi gjør et Life Unstoppable mulig”

Life Unstoppable finner sted 2. september 2020 fra 09:00 BST / 10:00 CET, og vil være åpen for medier, retail og industripartnere.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com