Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Electronics lanserer Business Core™ Printing Solutions for SMB

Pressemelding   •   nov 21, 2013 09:00 CET

Oslo, 21. november 2013 – Samsung Electronics lanserer nå Business Core™ Printing Solutions for små og mellomstore bedrifter(SMBs). Løsningen innebærer at du kan skrive ut uten å være avhengig av en lokal server, og er designet for å øke effektiviteten og fleksibiliteten på arbeidsplassen.

Business Core Printing Solutions oppfyller bedriftenes behov for dokumentbehandling, produksjonsledelse og skriveregenskaper, samtidig som den leverer høy sikkerhet, maksimerer produktiviteten og minimerer kostnader. Likevel er installasjonen og skriveprosessen uten å være koblet til server enkel.

Skriv sikkert i skyen med Cloud Connector
Løsningen gjør det mulig å skanne og skrive ut dokumenter sikkert til og fra nettskyen. Det er ikke behov for en ekstern server fordi Cloud Connector støtter ulike nettskytjenester som Microsoft SharePoint Online og Google Drive. Den støtter filformatene pdf, tiff and jpg og den vil etter hvert oppdateres med tilkoblingsfunksjoner til tjenester som Evernote, SkyDrive, Dropbox and Box.

Ingen unødvendige utskriftsjobber med SecuThru Lite 2
Sikkerheten styrkes ytterligere gjennom brukerverifisering. Når et dokument er sent til skriveren vil det ikke kunne skrives ut før brukeren har godkjent utskriften. Dokumentene er kryptert for ekstra sikkerhet og settes i kø før de skrives ut. SecuThru Lite 2 kan kobles opp mot ti enheter og tillater registrering av opp til 500 brukere for å tilfredsstille behovet til små og mellomstore bedrifter.

–Samsung tilbyr nå nye produkter som gjør det mulig for selskaper å arbeide smartere. Vi kombinerer nyskapende teknologi og konstant innovasjon med en dyp forståelse av design og brukeradferd,” sier Arve Uggedal, Salesmanager Enterprise Business Team i Samsung Norge. - Business Core Printer Solutions gjør det mulig for små og mellomstore bedrifter å effektivisere driften til en lavere kost, sier Uggedal.

Business Core skriverløsninger er tilgjengelig i to pakkeløsninger – Business Core Document Management Pack og Business Core Output Management Pack. Begge alternativene inneholder løsninger som gjør skriveprosessen smartere for små og mellomstore bedrifter. 


PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?

Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no