Gå videre til innhold
De tre nye skjermene Odyssey, Smart Monitor og High Resolution Monitor.
De tre nye skjermene Odyssey, Smart Monitor og High Resolution Monitor.

Pressemelding -

Samsung Electronics viser skjermlederskap på CES med sitt allsidige 2022-sortiment

Odyssey, Smart Monitor og High Resolution Monitor kombinerer fantastisk bildekvalitet med intuitive og brukervennlige funksjoner.

Samsung Electronics Co., Ltd. kunngjør i dag nye modeller i sin skjermserie som viser Samsungs lederskap innen denne sektoren. Det allsidige og nye utvalget leverer vakker bildekvalitet og intuitive funksjoner som gir forbrukerne flere valgmuligheter når de skal velge en skjerm som passer deres spesielle behov.

2022-skjermporteføljen får frem de beste opplevelsene mens du jobber, spiller eller ser på innhold hjemme. Samsungs nyeste skjermer inkluderer funksjoner for spilling i høy ytelse som Odysseys Quantum Mini LED-bakgrunnsbelysningspanel og HDR 2000 samt Smart Monitors allsidige skjermer med smarte funksjoner; og High Resolution skjermer krystallklare bilder og komfortable ergonomi.

– Samsungs 2022-sortiment representerer neste generasjon innen skjerminnovasjon med spesifikasjoner som møter alt fra høye krav fra gamere til profesjonelle designere og folk flest, sier Hyesung Ha, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics.

– Som arbeids- og underholdningsverdenen fortsetter å utvikle seg, er vi stolte av å levere skjermer som øker brukernes opplevelser hjemmefra, sier han videre.

Odyssey Neo G8

Som verdens første skjerm som har en 4K (3,840x2,160) 1000R buet skjerm med 240Hz oppdateringsfrekvens og 1ms responstid (GtG), er Odyssey Neo G8 32” (modellnavn: G85NB) designet for å åpne et nytt kapittel i gamingverden. Skjermen tilbyr sylskarp ytelse for selv de mest dedikerte PC-spillerne. Ytelsen matcher den fantastiske bildekvaliteten med Quantum Mini LED-er, Quantum HDR 2000 med en topplysstyrke på 2000 nit og et statisk kontrastforhold på million-til-en: Dette øker detaljgraden og noe som gjør at du får med deg hver minste detalj i spillet.

Den nye Odyssey Neo G8 er bygget med et lignende designspråk som Odyssey Neo G9, og tilbyr et elegant hvitt ytre som skiller seg ut selv når den er slått av. Vakre farger hopper fra skjermen og inn i brukerens virkelige miljø med CoreSync-belysning. Kjernebelysningen på baksiden av skjermen oppdager automatisk farger på skjermen og projiserer dem i det virkelige liv for å skape en dypere følelse.

Smart Monitor M8

Med en ultratynn tykkelse på 11,4 mm, som er omtrent tre fjerdedeler tynnere enn forrige modell, gir 2022 Smart Monitor M8 32” (modellnavn: M80B) plasseffektivitet. Spesielt for de som verdsetter stil, har den et sofistikert flat-back design med forbedret brukervennlighet og kommer i en ny varmhvit farge som passer perfekt overalt. Det strålende UHD-panelet gir 99 % sRGB-fargespekter samtidig som det støtter 1,07 milliarder farger ved 400nit lysstyrke, og viser hver video, dokument eller bilde med virkelighetstro nøyaktighet.

Smart TV og produktivitetsapper er innebygd direkte i skjermen, og muliggjør sømløs underholdning og arbeid mens de fungerer som en SmartThings-kontrollhub, selv uten behov for en PC. 2022 Smart Monitor M8 32" er derfor et flott alternativ for både jobbing, spilling og underholdning. Den kommer med et bevegelig magnetisk SlimFit-kamera som muliggjør krystallklare videosamtaler når du jobber hjemmefra. Den innebygde videoanropsapplikasjonen støtter de mest populære ringeappene, inkludert Google Duo. Med en USB Type-C-port som muliggjør 65W ladetilkoblinger, gir Smart Monitor M8 en strømlinjeformet alt-i-ett arbeidsstasjonsopplevelse som ikke krever en ekstra dokkingstasjon.

High Resolution Monitor S8

Samsung High Resolution Monitor S8 (modellnavn: S80PB) er tilgjengelig i 27" og 32" modeller og leverer UHD-ytelse på profesjonelt nivå for skapere og designere som trenger det høyeste nivået av nøyaktighet og når man jobber på kontoret eller hjemme. S80PB leverer opptil 98 % av DCI-P3-fargespekteret, og gir et ekstremt bredt utvalg av rike og nyanserte farger. Med Video Electronics Standards Association (VESA) Display HDR™ 6001 gir denne høyoppløselige skjermen en oppslukende seeropplevelse, og bringer innhold til live. Som verdens første UL (Underwriter Laboratories) verifiserte blendingsfrie skjerm, er Matte Display påført på toppen av panelet, noe som reduserer lysrefleksjon og gir et distraksjonsfritt arbeidsmiljø.

Begge modellene har USB Type-C 90W-lading og LAN-porter for å hjelpe brukere med å lage en forenklet arbeidsstasjon som kan lade bærbare datamaskiner og mobile enheter uten ekstra dokkingstasjon. Bygget med VESA-monteringskompatibilitetsstandarder, samt et høydejusterbart stativ (HAS) med tilt-, sving- og dreiekontrollpunkter, kan brukere montere skjermen for å passe til ethvert miljø.

For mer informasjon, inkludert bilder eller video om produktene Samsung kunngjør på CES 2022, vennligst besøk http://news.samsung.com/global/ces-2022.

For mer informasjon, vennligst besøk: https://displaysolutions.samsung.com/main/index

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778