Gå videre til innhold
Samsung feirer Disneys 100-årsjubileum med spesialutgave av The Frame

Pressemelding -

Samsung feirer Disneys 100-årsjubileum med spesialutgave av The Frame

The Frame-Disney100 Edition vekker magien til live gjennom unik Disney-inspirert design, tilbehør og kunst

Samsung Electronics Co., Ltd. kan i dag presentere lanseringen av The Frame-Disney100 Edition for å feire Disneys 100-årsdag. Denne limiterte utgaven av The Frame kommer med en elegant Disney-signert ramme, 100 unike kunstverk fra Disney-samlingen og en Mikke Mus-inspirert fjernkontroll, designet for å glede Disney-fans over hele verden1.

I Norge blir The Frame-Disney100 Edition i 65-tommer tilgjengelig for bestilling på samsung.com fra og med i dag, til en veiledende pris på 21 999 NOK.

"Vi er begeistret over å kunne tilby denne unike utgaven av The Frame for å feire Disneys 100-årsjubileum”, sier Cheolgi Kim, Executive Vice President for Visual Display Business i Samsung Electronics. "Samarbeid som disse er en spennende måte å fremheve The Frame sine særegne funksjoner, som har utviklet måten vi bruker skjermene våre og konsumerer innhold på. Vi håper denne unike utgaven av The Frame lar flere oppleve den fantastiske seeropplevelsen som TV-en har å tilby.”

The Frame-Disney100 Edition eksemplifiserer en herlig blanding av Samsung-teknologi og Disney-kreativitet. Når TV-en slås på, blir seerne møtt av en Samsung x Disney100-logo på skjermen. TV-en har også eksklusive rammer i Disney100-signaturfargen – platina silver metal – som matches av en spesiell Disney Edition-fjernkontroll med et nikk til Disneys mest elskede karakter, Mikke Mus.

▲ The Frame-Disney100 Edition med en Mikke Mus-inspirert SolarCell-fjernkontroll

The Frame-Disney100 Edition kommer også med 100 dedikerte Disney-kunstverk som du kan få tilgang til direkte på Samsung Art Store. Med innhold fra Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm og National Geographic kan Disney-fans kuratere og vise frem et galleri med sine mest elskede karakterer og innhold rett på TV-en sin. Med Samsung Art Store kan du også nyte utvalgte samlinger fra ledende internasjonale museer som Louvre og Tate, og kunstnere fra Monet til Van Gogh. Samsung Art Store gjør det enklere enn noen gang å bringe opplevelsen av et kunstgalleri rett inn i hjemmet ditt, og den nye kuraterte Disney-samlingen tilbyr enda flere fengslende kunstverk å velge mellom.

▲ 100 Disney-kunstverk er inkludert i The Frame-Disney100 Edition. © Disney/Pixar. © 2023 MARVEL

Siden den ble lansert, har The Frame redefinert måten vi konsumerer innhold på ved å gjøre tradisjonelle skjermer om til fantastiske kunstverk. TV-ens slanke design og matte skjerm har blitt anerkjent av fans over hele verden som et utmerket supplement for å matche hjemme- og interiørdesignpreferanser, mens dens førsteklasses 4K QLED-bildekvalitet puster nytt liv i kunst- og medieforbruk.

For mer informasjon om The Frame, og for å kjøpe The Frame-Disney100 Edition så lenge beholdningen rekker, besøk samsung.com.

1 The Frame-Disney100 Edition er tilgjengelig i USA, Europa, Korea og Latin-Amerika.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778