Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Food Showcase er kjøkkenets nye organisator

Pressemelding   •   jun 03, 2014 09:00 CEST

Oslo 3. juni 2014 – Samsung startet en ny tidsalder da man presenterte kjøleskapet Food Showcase for første gang på IFA-messen i Berlin i september. Revolusjonen har endelig kommet til Norge når Samsung Food Showcase nå kommer i butikk.

De fleste har nok opplevd å måtte kaste gammel mat som har blitt gjenglemt langt bak i kjøleskapet. Samsung minimerer nå den risikoen med det nye side-by-side kjøleskapet Food Showcase, som tar mulighetene for å organisere matvarene dine til et nytt nivå.

Det kan være en utfordring å organisere i et tradisjonelt kjøleskap og resultatet blir ofte overfylte hyller og matvarer som trykkes lenger og lenger bak i skapet. Samsung Food Showcase løser det ved å plassere en større del av kjøleskapets hylledybde i en separat innerdør og med det maksimere hver centimeter på innsiden, hvilket gjør kjøleskapet oversiktlig og lett tilgjengelig.

På grunn av den todelte oppbevaringsløsningen finner man raskt matvarene i kjøleskapet. Åpne den ytre delen og få enkel tilgang til de matvarene du bruker mest eller åpne den indre delen for å få et tydelig overblikk over alt du har i skapet. Man skal slippe å lete etter smøret. Selvsagt har et så smart kjøleskap også innebygget vann- og ismaskin.

Finnes i butikk til veiledende pris på kr 27 000 kroner (energiklasse A++) og 25 000 kroner (energiklasse A+).  

PRESSEKONTAKT:

Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?

Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon besøk www.samsung.no