Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung forbedrer Knox for bedriftsmarkedet

Pressemelding   •   des 19, 2017 10:26 CET

Samsung annonserer i dag et nytt samarbeid med distributørene Telefast, Brightstar, Tech Data og Ingram Micro Mobility. Samarbeidet skal bidra til en effektiv og tidsbesparende integrasjon av sikkerhetsløsningen Knox for Samsungs B2B kunder.

Oslo 18 Desember 2017 – Samsung Knox Mobile Enrollment (KME) ble lansert i Norden for to og et halvt år siden. Samsung har i dag inngått et strategisk samarbeid med distributørene Telefast, Brightstar, Tech Data, og Ingram Micro Mobility som skal være med å støtte utrullingen av de nye Knox-forbedringene til det norske bedriftsmarkedet.

Både IT-administratorer og andre ansatte bruker mye tid på å registrere nye enheter, og ofte er det utfordrende å kontrollere datasikkerheten siden enhetene tas i bruk av de ansatte før de er registrert. Samsung har derfor utarbeidet sikkerhetsløsningen KME med nye innstillinger som skal hjelpe bedrifter med en sikker og effektiv registrering av mobile enheter.

- Dette samarbeidet betyr at våre bedriftskunder nå kan få sine Samsung enheter registrert i bedriftens MDM/EMM- plattformer uten at de trenger å ta produktet ut av esken eller kontakte IT-avdelingen. Dette gjør registrering lettere uavhengig av antall enheter bedriften tar inn. Takket være samarbeidet med våre nye distributører kan bedrifter enkelt opprette en profil i Knox-systemet som gjør at enheten blir automatisk registrert ved bestilling. Det betyr at IT-avdelingen sparer både tid og ressurser. KME fungerer på alle Samsungs mobiler og nettbrett, sier salgsleder Stig-Ove Langø fra Samsung Norge.

Tech DataIngram Micro MobilityTelefast og Brightstar er autoriserte distributører av Samsungs mobile enheter i Norge. Dette partnerskapet gir en effektiv og integrert sikkerhetsløsning til sluttbrukeren. 

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com