Gå videre til innhold
Høy skjermkvalitet: Galaxy A22 5G er en kraftfull mobil med avansert grafikk, som øker den visuelle opplevelsen ved streaming og gaming.
Høy skjermkvalitet: Galaxy A22 5G er en kraftfull mobil med avansert grafikk, som øker den visuelle opplevelsen ved streaming og gaming.

Pressemelding -

Samsung fortsetter å utvide 5G-porteføljen med lanseringen av Galaxy A22 5G

En superrask 5G-enhet1 med 90Hz display – en perfekt ledsager i hverdagen.

I starten av juni lanserer Samsung nye Galaxy A22 5G, det siste tilskuddet i 5G-familien. A-serien er designet for å gjøre ny og avansert teknologi tilgjengelig til en overkommelig pris. Galaxy A22 5G er en kraftfull mobil, som med sin avanserte grafikk øker den visuelle opplevelsen ved streaming og gaming. Samsung Galaxy A22 5G er utstyrt med et allsidig kamera, som fungerer perfekt når du skal fange øyeblikk i hverdagen. Mobilen er tilgjengelig i flere farger og har et flott design.

– Med Galaxy A22 5G holder Samsung sitt løfte om å tilby gode telefoner uten at det skal gå på bekostning av kvalitet. Enheten har både en imponerende skjerm, er 5G-klar2 og gir dermed brukeren neste generasjons hastighet og presentasjon til en overkommelig pris. Det er et etterlengtet tilskudd i vår voksende Galaxy A-serie, sier Anders Walmann, produktspesialist i Samsung Norge.

En høykvalitets skjermopplevelse
Galaxy A22 5G har 6,6 tommer FHD+3 Infinity-V-skjerm. Den høye oppløsningen og 5G-tilkoblingen garanterer en høykvalitets skjermopplevelse4 når du ser på ditt favorittinnhold. Streaming og gaming fungerer ekstra godt med 90Hz oppdateringsfrekvens og 5,000mAH batteri sikrer flere timers underholdning5.

Fang øyeblikket
Galaxy A22 5G er utstyrt med et allsidig kamera som hjelper deg med å fange viktige øyeblikk i hverdagen. Med 48MP hovedkamera, 5MP ultra-vidvinkelkamera, 2MP dybdekamera og 8MP frontkamera kan du enkelt ta bilder og selfier som en proff fotograf.

Designet for deg
Galaxy A22 5G kommer i fargene grå, hvit og lyselilla. Kombinert med en form som sikrer godt grep og komfortable avrundede kanter er dette perfekt for deg som vil uttrykke stilen din. Funksjoner som One UI Core 3.1 sikrer at du kan være produktiv og kreativ.

Priser og tilgjengelighet
Galaxy A22 5G vil være tilgjengelig for salg fra 1. juli 2021. Veiledende pris er 2 490 NOK.

Spesifikasjoner6


1 Produktet er forberedt på å støtte 5G-nettverk. 5G-hastigheten kan variere og krever optimalt nettverk og tilkobling (faktorer inkluderer frekvens, bånSpec:dbredde, trafikk); kontakt operatøren din for tilgjengelighet.

2 5G-klar betyr at produktet er forberedt på å støtte 5G-nettverk. 5G-hastigheten kan variere og krever optimalt nettverk og tilkobling (faktorer inkluderer frekvens, båndbredde, trafikk); kontakt operatøren din for tilgjengelighet.

3 Skjermen måles diagonalt som et helt rektangel, og de avrundede hjørnene er ikke tatt i betraktning. Det faktiske skjermområdet er derfor litt mindre på grunn av de avrundede hjørnene og frontkameraet.

4 Kvalitet kan påvirkes av eksterne forhold som tilkobling og nettverk.

5 Typiske verdier testet under tredjepartsforhold. Den typiske verdien er en estimert gjennomsnittsverdi med hensyn til avvik i batterikapasiteten til batterier testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominell (minimum) kapasitet er 4.860 mAh. Den faktiske batterilevetiden kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

6 All funksjonalitet, funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon inkludert, men ikke begrenset til, meritter, design, pris, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og funksjoner til produktene kan endres uten varsel.

7 Skjermen måles diagonalt som et helt rektangel, og de avrundede hjørnene er ikke tatt i betraktning. Det faktiske skjermområdet er derfor litt mindre på grunn av de avrundede hjørnene og frontkameraet.

8 Typiske verdier testet under tredjepartsforhold. Den typiske verdien er en estimert gjennomsnittsverdi med hensyn til avvik i batterikapasiteten til batterier testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominell (minimum) kapasitet er 4.860 mAh. Den faktiske batterilevetiden kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale