Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy A5 og A3 snart i norske butikkhyller

Pressemelding   •   jan 16, 2015 09:00 CET

Allerede i dag kan du forhåndsbestille smarttelefonene i metall som setter deg i fokus og forbedrer opplevelsen av sosiale medier.

Stockholm, 16. januar 2015 - 30. januar fylles butikkhyllene med Samsungs to nye smarttelefoner, Galaxy A5 og Galaxy A3. Fra og med i dag kan du forhåndsbestille en av de stilfulle telefonene, som har smarte funksjoner for sosiale medier. Telefonene har et ytre dekket i metall, og er laget spesielt for å passe yngre brukere som enkelt vil kunne fange hverdagens fine øyeblikk og dele i sosiale medier.

- Vi ønsker å lage smarttelefoner som er attraktive for de aller fleste, men som også ligger i forkant når det kommer til sosiale trender og design. Med dette siste tilskuddet setter vi sosial interaksjon og brukeren i fokus, sier Andreas Bergqvist, produktsjef for mobiltelefoner hos Samsung i Norden.

Utmerket design til en god pris
Galaxy A5 og A3 er Samsungs tynneste smarttelefoner hittil. De har en form som ligger godt i hånden, og er designet for den som etterspør en klar og tidløs design. Med Galaxy A5 og A3 kan du skape din personlige smarttelefon; ikke bare takket være en mengde ulike funksjoner, men også når det kommer til farge og størrelse. Skjermene er på henholdsvis 5 og 4,5 tommer.

Sosial interaksjon med deg i fokus
Kameraet på fremsiden av begge modellene byr på 5 megapixler og innovative funksjoner som gjør det enkelt å ta selfies. Funksjoner som ´Ultra Wide Shot` og ´Auto Selfie-posisjon` gjør det mulig å ved hjelp av stemmen eller ved å vinke med hånden, ta en selfie som legges rett ut i sosiale medier. Når du snakker i telefonen reduserer ´Always Clear Voice Auto Control`-funksjonen støy fra omgivelsene. Opplasting av foto og video i sosiale medier er rask og enkel takket være støtte for 4G.

Galaxy A7 på vei
Senere i vinter lanseres også Galaxy A7, som med en skjerm på 5,5 tommer passer utmerket til deg som bruker mobilen til å se på film, eller som vil gjøre flere ting samtidig. Galaxy A7 har også et vindusmodus som gjør at du kan ha flere apper åpne samtidig.

Fakta: Galaxy A5 og A3 finnes i butikk fra 30. januar og kommer i fargene Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver og Champagne Gold. Anbefalt pris for A5 er 4000 kr og for A3 3000 kr. Galaxy A7 kommer i butikk sent i det første kvartalet og blir tilgjengelig i samme farger som A5 og A3. Pris er foreløpig ikke fastsatt.

For fullstendig informasjon vennligst besøk: www.samsungmobilepress.com

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, tablets, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystem og halvledere. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen www.global.samsungtomorrow.com.