Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy A9 først med fire bakre kameraer

Pressemelding   •   okt 11, 2018 11:04 CEST

Fang og del alle øyeblikk uavhengig av motiv og lysforhold

Oslo, 11. oktober 2018 – I dag presenterer Samsung nye Galaxy A9, det neste tilskuddet til A-familien. Galaxy A9 er laget for de som lever for å utforske, fange og dele øyeblikkene. Galaxy A9 er verdens første smarttelefon med fire bakre kameraer, full av funksjoner som hjelper brukeren med å få mest mulig ut av dagen. Galaxy A9 en god partner enten det er for å ta en selfie eller få til det perfekte panoramabildet.

– Som ledende innen mobil ser vi en økt etterspørsel etter meningsfylt innovasjon når det gjelder rask og visuell kommunikasjon. Vi ønsker å gi flere av våre forbrukere tilgang til neste generasjons teknologi, og vi er glade for å presentere det gjennom kameraet i Galaxy A9, sier Øyvind Aasen, salgssjef for telekom i Samsung Norge.

Quad Camera – de innovative bakre kameraene
Galaxy A9 gjør det enklere for brukeren å ta mer dynamiske og vakrere bilder enn noen gang. Med de fire linsene finnes funksjoner for alle tilfeller.

  • Kom nærmere uten å gå på akkord med kvalitet. 2x optisk zoom for detaljrike nærbilder – selv på lengre avstand.
  • Fang mer av verden med ultra vidvinkelobjektiv, og ta profesjonelle bilder ved hjelp av programvaren Scene Optimizer. Gjennom AI kan kameraet kjenne igjen og endre bildeinstillingene avhengig av hva som er motivet.
  • Uttrykk din kreativitet gjennom dyplinsen, som gir mer frihet til å manuelt stille inn dybdeskarphet og fokus.
  • Ta klare og lyse bilder både i lyse og mørke miljøer med en 24MP hovedlinse, for perfekte bilder både morgen og kveld. 

Kraftige nye funksjoner
Batteriet på 3.800mAh gir lang batteritid. Brukeren kan nå også lagre mer, med 128GB intern lagring og opp til 512GB med MicroSD. Galaxy A9 kommer også med Bixby og Samsung Health-funksjoner som er utviklet for å gjøre hverdagen enklere. Med Samsung App Pair kan brukeren multitaske og kjøre to apper samtidig.

Førsteklasses design
Galaxy A9 bygger videre på det stilrene designet fra Samsung og kommer i to unike farger; Caviar Black og Lemonade Blue. Galaxy A9 har et ergonomisk design med kurvet bakside i 3D-glass.

Galaxy A9 vil være tilgjengelig hos Elkjøp og på Samsungs hjemmeside på det norske markedet. Nyheten blir sluppet senere i november med en estimert utsalgspris på 5 990 NOK.

For mer informasjon om Galaxy A9 Besøk https://www.samsung.com/no

Galaxy A9
Skjerm 6,3"Full HD + (1080x2220) Super AMOLED
*Skjermen måles diagonalt som et fullt rektangel uten å regne med avrundede hjørner
Kamera Bakside: Fire kameraer -24MP AF (f 1,7) -Tele: 2X optisk Zoom, 10MP AF (F 2.4)

-Ultrabred: 120 °, 8MP (F 2.4)

-Dybde: 5MP (F 2.2)
Front: 24MP FF (f 2,0)

Størrelse 162,5 x 77 x 7,8 mm, 183g
AP Octa Core (2,2 GHz Quad + 1,8 GHz Quad
Minne 6GB RAM, 128GB Internt minne + MicroSD-slot (Opptil 512GB) * kan variere avhengig av marked og operatør
Batteri 3, 800mAh
OS Android 8,0 Oreo
Nettverk LTE Cat. 9, 3CA
Tilkobling Wi-Fi 802,11 a/b/g/n/AC (2,4/5 GHz), VHT80, Bluetooth ® v 5,0 (LE opp til 2Mbps), ANT +, USB-type-CNfc, Sted (GPS, Galileo Glonass, BeiDou**) *The Galileo og BeiDou-Dekning kan være begrenset
Sensorer Akselerometer fingeravtrykksleser, Gyro, Geomagnetisk, Hall, Proximity, RGB-lys
Lyd MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com