Gå videre til innhold
Samsung Galaxy Book4 får AI-assistenten Microsoft Copilot

Pressemelding -

Samsung Galaxy Book4 får AI-assistenten Microsoft Copilot

Microsofts AI-assistent Copilot blir nå tilgjengelig for Samsungs nye Galaxy Book4-serie. Funksjonene gjør det mulig å lese, forstå og skrive tekster samt søke opp informasjon i SMS-samtaler via flere ulike enheter.

Samsung har startet et nytt samarbeid med Microsoft, og AI-assistenten Microsoft Copilot1 integreres nå i den nye Galaxy Book4-serien. Microsoft Copilot gir brukere mulighet til å finne, lese eller oppsummere tekstmeldinger fra Samsung Galaxy, og det vil blant annet være mulig å automatisk opprette og sende meldinger direkte fra PC-en. De nye egenskapene gjør også at brukere ved hjelp av Copilot kan spore opp restaurantanbefalinger venner har kommet med i tidligere meldinger og søke i gjesteanmeldelser i nettleseren.

Med Microsoft Copilot kan du oppleve en sømløs tilkoblingsopplevelse mellom enheter, noe som vil gjøre at håndteringen av daglige oppgaver blir enklere og mer effektiv. Ettersom Microsoft Copilot gradvis utvides for å håndtere flere apper, er den tilkoblede opplevelsen med andre Samsung Galaxy-enheter satt til å bli mer intelligent, kraftig og praktisk.

Den nye Galaxy Book4-serien er smartere enn noen gang

Nylig ble den nye Galaxy Book4-serien lansert, som er Samsungs mest intelligente og kraftigste PC-serie. Den tilbyr intelligent ytelse, forbedret sikkerhet og en interaktiv skjerm. Galaxy Book4 kommer også i et ultraportabel design, som du kan lese mer om her.

Gjør telefonen om til et kraftig webkamera

Fremveksten av hybridarbeid betyr at videokonferanser har blitt normen for samarbeid. Den nye Galaxy Book4-serien gjør det mulig å bruke telefonkameraet som webkamera for PC2. Dette gjør det enklere å gjennomføre digitale møter på mobilen. Man kan også fritt bytte mellom front- og bak-kamera på telefonen med bare ett klikk. Det finnes også en rekke andre funksjoner for telefonen og videosamtalen. Det inkluderer bakgrunnsskarphet og autoframing som gjør det lettere å stille inn ønsket kamerafokus. I tillegg vil annen oppkobling være mulig, for eksempel ved å bruke Tab S9 Ultra som en utvidet eller ekstra skjerm.

Samarbeidet mellom Samsung og Microsoft gjør at flere intelligente funksjoner vil bli lansert til Galaxy Book4-serien om kort tid. For mer informasjon om Samsung Galaxy Book4, besøk samsung.com/galaxy-book.

1 Brukere må koble telefonen til Galaxy Book4 gjennom «Link to Windows» på mobil og Microsoft Phone Link-appen på PC og følge instruksjonene for oppsett. Galaxy-smarttelefonen må være OneUI 1.0 eller nyere. Krever samme MS-konto for å brukes både på PC og telefon. Tidspunkt for funksjon og tilgjengelighet kan variere avhengig av marked og enhet.
2 Brukere må koble telefonen sin til Galaxy Book4 gjennom «Link to Windows» på mobil og Microsoft Phone Link-appen på PC og følge instruksjonene for oppsett. Galaxy-smarttelefonen må være OneUI 1.0 eller nyere. Krever samme MS-konto, Wi-Fi-nettverkstilkobling for å brukes både på PC og telefon. Tilgjengeligheten kan variere fra enhet til enhet.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329

Relatert innhold