Gå videre til innhold
Samsung Galaxy Buds Pro - smarte trådløse ørepropper med lyd til alle anledninger

Pressemelding -

Samsung Galaxy Buds Pro - smarte trådløse ørepropper med lyd til alle anledninger

Med Galaxy Buds Pro presenterer Samsung nå sine beste trådløse ørepropper noensinne, der imponerende lydkvalitet kombineres med intelligent aktiv støyreduksjon og smidige tilkoblingsalternativer - alt pakket i en stilren design.

Oslo, 14. januar 2021 – I dag presenterer Samsung neste generasjon trådløse ørepropper: Galaxy Buds Pro. De trådløse øreproppene er utstyrt med en oppslukende lyd som bidrar til en sterk samtalelyd, intelligent aktiv støyreduksjon (ANC) og en rekke tilkoblingsmuligheter. Funksjonene er omgitt av et stilrent design som er både moderne og smidig. Med Galaxy Buds Pro tilbyr Samsung sitt fremste produkt i premium-segmentet for ørepropper til dags dato, designet for å tillate brukere å få mest mulig ut av både nytte og glede - og alt imellom.

– I takt med at folk søker etter teknologi som hjelper dem med å tilpasse seg nye rutiner og livsstiler, har markedet for trådløse ørepropper virkelig blomstret, hvor forbrukernes krav og forventninger har utviklet seg. Med Galaxy Buds Pro tilbyr vi en unik lydopplevelse som vil gjøre hverdagen morsommere for brukerne våre, sier Rikard Skogberg, Produktsjef Wearables hos Samsung i Norden.

Banebrytende lyd og samtalelyd av topp kvalitet

En positiv opplevelse med et par trådløse ørepropper starter alltid med lyden. Enten det handler om en løpetur eller lytte til favorittpodcaster på vei til jobb, er lydkvaliteten det viktigste. Galaxy Buds Pro tilbyr en mer omfattende lyd, med en bass på 11 millimeter for et dypere lydbilde og en diskant på 6,5 millimeter for skarpe toner. Sammen skapes Samsungs beste lydopplevelse til dags dato, gjennom en dynamisk og balansert lyd. Dermed kan brukerne glede seg over å lytte til musikk nøyaktig slik det var tiltenkt av artisten, enten det er å lytte til rytmisk hiphop eller klassisk musikk.

I dag brukes hodetelefoner ikke bare til underholdningsformål, men har også blitt avgjørende for kommunikasjon i arbeidstiden der samtalekvaliteten er viktigere enn noen gang. Galaxy Buds Pro skiller brukerens stemme fra uønskede lyder ved hjelp av tre mikrofoner og en stemmeopptaksenhet (VPU), slik at du kan høres så klart og tydelig som mulig. En av de eksterne mikrofonene har også et signal-to-noise ratio (SNR), som også bidrar til å eliminere irriterende bakgrunnsstøy. I tillegg har Samsung integrert sin nye Wind Shield-teknologi i Galaxy Buds Pro, der designet har minimert området av hodetelefoner som møtes av vind, og filtrerer ut forstyrrende lyder som kan oppleves ved vind. Dette skaper et tydeligere, mindre støyende lydbilde, noe som gjør telefonsamtaler mye hyggeligere.

Galaxy Buds Pro tilbyr den fremste ANC-teknologien

For en bedre brukeropplevelse er Galaxy Buds Pro utstyrt med smarte ANC-funksjoner, viktig for et par virkelig gode trådløse ørepropper[1]. Når brukere trenger å fokusere på jobb, eller ønsker å stenge omverdenen en stund, er det muligheten til å redusere bakgrunnsstøyen med opptil 99 prosent[2] eller finjustere til ønsket nivå. Med Ambient Sound kan brukerne velge å forsterke nærliggende lyder med mer enn 20 desibel, noe som betyr muligheten til å justere og tilpasse lyden etter behov. Funksjonen er perfekt for travle multitaskere - for eksempel de som passer på barn og jobber hjemmefra samtidig, eller som vil løpe og trenger å ta hensyn til trafikken rundt dem.

I tillegg fungerer funksjonene for ANC og Ambient Sound automatisk sammen, og tilpasser seg miljøet for å optimalisere lydopplevelsen. Galaxy Buds Pro gjenkjenner når brukeren snakker, og kan automatisk bytte mellom å senke og heve omgivende støy[3]. Øreproppene vil også automatisk slå av musikken når de merker at brukeren snakker, selv om Ambient Sound er aktiv eller hvis ANC er slått av.

En smidigere Galaxy-opplevelse

Galaxy Buds Pro er Samsungs hittil mest fleksible ørepropper, og er en integrert del av økosystemet for Galaxy-produkter. Brukere trenger ikke å foreta manuelle justeringer, ettersom Galaxy Buds Pro enkelt kan byttes automatisk mellom enheter, for eksempel Galaxy-smarttelefoner eller tablets[4]. Hvis noen ringer til din Galaxy S21 mens du ser på en video på Galaxy Tab S7, vil den splitter nye Auto Switch-funksjonen sette videoen på pause for å la brukeren svare uforstyrret ved hjelp av øreproppene. Når samtalen er fullført, bytter lydforbindelsen automatisk tilbake til enheten der videoen spilles av.

Galaxy Buds Pro er utstyrt med 360 Audio med Dolby Head Tracking™ -teknologi [5]. For eksempel, hvis brukeren ønsker å ta opp en vlog, finnes nå muligheten til å synkronisere mikrofonene på Galaxy Buds Pro med Galaxy S21, hvor begge kan brukes samtidig for å fange både tale- og bakgrunnslyd samtidig. Med Game Mode reduseres lydforsinkelsen under spilling for å fungere optimalt med Galaxy S21-seriens kraftige ytelse.

Brukere trenger ikke å bekymre seg for batterilevetid, ettersom man med full ladning kan bruke opptil åtte timers uforstyrret avspilling, med ytterligere 20 timer reservestrøm tilgjengelig i den trådløse ladeetui. Med ANC aktivert gjelder fem timers lytting[6], og gjennom hurtiglading er bare fem minutter nok for en hel times spilletid.[7]

Stilren utforming designet med tanke

Galaxy Buds Live har preget utviklingen av Galaxy Buds Pro, der forgjengernes innovative og ikoniske design har bidratt til en oppdatert, ergonomisk formfaktor i det nye tilskuddet. Den karakteristiske formen gjør produktet mindre synlig i øret, samtidig som det tar sikte på å forbedre lydkvaliteten. Kontaktflaten mellom øret og sneglehuset er også blitt mindre, noe som forbedrer komforten.

Brukere kan også føle seg trygge på holdbarheten til Galaxy Buds Pro, som er utstyrt med IPX7-vannmotstand[8], den høyeste standarden for vannmotstand som finnes i produktene i Galaxy Buds-familien. Med SmartThings Find kan brukeren også enkelt finne tapte ørepropper, selv om de er ute av syne - eller utenfor Bluetooth®-området[9].

Tilgjengelighet

Galaxy Buds Pro kommer i tre fantastiske farger: klassiske Phantom Black og Phantom Silver, samt i Phantom Violet[10] som fargematcher mobiltelefonene i Galaxy S21-serien.

Galaxy Buds Pro vil være tilgjengelig i utvalgte markeder fra 15. januar med en veiledende pris på 2 490 NOK.

For mer informasjon om Galaxy Buds Pro, besøk: http://samsungmobilepress.com/, http://news.samsung.com/galaxy eller http://www.samsung.com/galaxy-buds-pro.

Tekniske Spesifikasjoner for Galaxy Buds Pro[11]

[1]Galaxy Buds Pro kan skille mellom lyd og menneskelige stemmer. Bytt midlertidig til omgivende lyd og reduser medievolumet når du snakker, slik at du kan høre samtaler uten å ta ut øreproppene..

[2]ANC på Galaxy Buds Pro mottok UL-verifisering for å redusere ekstern bakgrunnsstøy med opptil 99 prosent ved 118,43Hz. Funksjoner inkludert ANC er aktivert via en Bluetooth®-tilkobling eller Galaxy Wearable-appen på Android, tilgjengelig via Galaxy Store eller Google Play Store.

[3]ANC-funksjoner som ANC, Ambient Sound og Voice Detect kan stilles inn via appen Galaxy Wearable.

[4]Denne funksjonen er tilgjengelig på Galaxy-smarttelefoner eller nettbrett med One UI 3.1 eller nyere, som kan slås på og av i Bluetooth®-innstillinger. Krever at den samme Samsung-kontoen er registrert på enhetene. Tilgjengeligheten kan variere avhengig av appen.

[5]Denne funksjonen er tilgjengelig på Galaxy-smarttelefoner eller nettbrett med One UI 3.1 eller høyere, som du finner i kategorien Avansert i Galaxy Wearable-appen. Tilgjengeligheten kan variere avhengig av enhet, app og innhold. Når den er paret med Dolby Atmos, forbedres lyden ytterligere med økt klarhet, detaljer og dybde.

[6]Basert på standardinnstillinger med Bixby taleovervåking og stemmegjenkjenning slått av. Den faktiske batterilevetiden kan variere og avhenger av bruksforholdene, f.eks. funksjonsinnstillinger, filtype for avspilling og Bluetooth® signalstyrke.

[7]Ladetiden er basert på at hodetelefonene har mindre enn 30 prosent når de begynner å lade. Den faktiske ladetiden kan variere og avhenger av faktorer som bruksvilkår og antall ganger ladet.

[8] IPX7 er basert på laboratorietestforhold for nedsenking i opptil 1 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke for strand- eller bassengbruk. Ladetasken er ikke vanntett. Hvis hodetelefonene er skadet, er de ikke garantert å være vanntette. Hvis disse eller hendene dine er våte, må de tørkes grundig før du håndterer eller legger dem tilbake i ladeetui.

[9]Mistet enheters plassering basert på SmartThings Find er en omtrentlig plassering der signalet om mistet enhet ble oppdaget. SmartThings Find er tilgjengelig på Galaxy-smarttelefoner eller nettbrett som kjører Android 8 eller nyere. Tilgjengeligheten kan variere avhengig av marked og operatør.

[10]Tilgjengeligheten på farger kan variere avhengig av markedet.

[11]Alle funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon gitt i dette dokumentet, inkludert, men ikke begrenset til, fordeler, design, priser, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og funksjoner til produktet kan endres. Tilgjengeligheten kan variere avhengig av marked, operatør og tilkoblet enhet.

[12] Some features may not be available on non-Samsung devices. Availability may vary by market, operator or connected device.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

Elin Axelsson

Elin Axelsson

PR Manager TV, lyd, hvitevarer +46 73 671 95 26
For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale