Gå videre til innhold
Samsung Galaxy Gear til blant annet Galaxy S III, S4, Note II

Pressemelding -

Samsung Galaxy Gear til blant annet Galaxy S III, S4, Note II

Ny teknologi flytter grensene for ditt mobile liv

Oslo 25. oktober 2013 – Med en Samsung Galaxy Note 3 og Galaxy Gear kan du ha mobilens funksjoner på armen i stedet for i vesken. Snart blir dette også mulig med andre populære smarttelefoner fra Samsung. Mobilkommunikasjon har aldri vært enklere eller morsommere.

Modellene det er snakk om er Galaxy S4, Galaxy S III, Galaxy Note II, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom.


Med Galaxy Gear kan du både ringe utgående samtaler og svare på innkommende anrop. Å se hvem som ringer, sender deg en melding eller en mail går like kjapt som å se hvor mye klokken er. Vil du ta en nærmere titt på en viktig melding vises den på mobilens skjerm når du tar mobilen ut av vesken. Du kan også laste ned appene til noen av de mest populære sosiale nettverkene fra Samsung Apps, slik at du kan holde kontakten med venner og kjente via Galaxy Gear.

I klokkeremmen til Galaxy Gear finner du et innebygd kamera slik at du kan ta bilder direkte fra håndleddet. Skjermen fungerer som avtrykker. Din mobil og Galaxy Gear ”snakker” sammen, slik at bildene dine lagres automatisk i mobilens bildegalleri.

Den innebygde skritt-telleren hjelper deg å måle hvor mange skitt du tar i løpet av en dag. Om du motiveres av å høre på musikk mens du trener kan du enkelt bruke Galaxy Gear til å bytte spor i mobilens musikkspiller.

I tillegg til å styre din mobil fungerer Galaxy Gear som en tradisjonell digitalklokke. Du kan velge mellom 10 ulike design på skjermen, eller laste ned enda flere fra Samsung Apps. Slik blir Galaxy Gear til et moteriktig tilbehør samtidig som det er ny teknologi med mange muligheter.

Fakta: Galaxy S4, Galaxy S III og Note II blir kompatible med Galaxy Gear i og med at oppdateringen til operativsystemet Android 4.3 rulles ut til disse modellene. De neste som kommer til å bli kompatible med Galaxy Gear er Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom. Dato er foreløpig ikke bestemt.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200

 

Emner

Tags


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale