Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy Note8 gjør store ting større

Pressemelding   •   aug 23, 2017 17:04 CEST

Skapt for å maksimere din kreativitet og å fange opplevelser. Utstyrt med Infinity-skjerm, en smartere S-Pen og dobbelt kamera med optisk bildestabilisering.

Oslo, 23. august 2017 – I dag lanserer Samsung Galaxy Note8, neste generasjons Note. Den er laget for deg som tenker stort og som ønsker en mobil som har den siste teknologien. Med Samsung Galaxy Note8 får du en telefon som kombinerer form og funksjon, og som dermed maksimerer brukeropplevelsen. Det nye flaggskipet har større skjerm enn tidligere, samtidig som den er behagelig å ha i hånden. I tillegg er funksjonaliteten utvidet for S-Pen, og mobilkameraet er mer avansert enn noensinne. Tilsammen gjør dette det enklere å kommunisere mer personlig og fange hvert øyeblikk.

– Vi setter pris på tilliten våre trofaste Note-tilhengere har vist oss det siste året. Deres engasjement har vært en viktig inspirasjon for oss i utviklingen av Galaxy Note8. Vår nye Note er til dem, sier Stig-Ove Langø, salgssjef i Samsung Norge.

Dra nytte av den store skjermen

Samsung Galaxy Note8 har den største skjermen i Note-serien hittil. Til tross for større skjerm gjør likevel mobilens kompakte design at telefonen ligger stødig i hånden. Med en skjerm på 6,3 tommer kan du se mer og scrolle mindre, og med multivindu-funksjonaliten er det mulig å dele opp skjermen og gjøre flere ting samtidig. Den økte ytelsen gjør det eksempelvis mulig å se på en video og samtidig skrive en sms med et komplett tastatur.

Kommunisér personlig med S-Pen

Helt siden Galaxy Note8 ble lansert, har den integrerte pennen vært Note-seriens særpreg. På Samsung Galaxy Note8 kan du bruke pennen til å å skrive, tegne og kommunisere med venner og familie på en helt ny måte.

Vi har alle opplevd at ord ikke alltid strekker til. Da kan en animert tekst, en rask skisse eller en illustrasjon være et bedre alternativ. Med den utvidede funksjonaliteten i S-Pen kan du blant annet lage og dele dine egne GIF-animasjoner, oversette tekster og til og med skrive direkte på skjermen uten å måtte låse opp mobilen. Alt for å la din personlige stil komme til uttrykk.

Den forbedrede funksjonaliteten i S-Pen gjør det mulig å både oversette enkeltord og hele setninger på opptil 71 språk. I tillegg gjør den om måleenheter og valuta, noe som praktisk hvis du er mye på reise.

Ta førsteklasses bilder med mobilkameraet

Med Samsung Galaxy Note8 lanserer Samsung det kraftigste og mest avanserte mobilkameraet i sin produktprotefølje. Mobilen er utstyrt med to 12MP kameraer på baksiden, med optiske bildestabilisatorer på både tele- og vidvinkellinsene. Det gjør det er lettere å ta skarpe bilder. For mer avansert fotografering kommer Samsung Galaxy Note8 med ’live focus’, som betyr at du kan kontrollere bildedybden ved å justere bokeh-effekten og deretter endre dybden. Takket være mobilens ’Dual Capture mode’ tar du to bilder samtidig, og på den måten kan du velge å alltid lagre et nærbilde samtidig som du kan ha én versjon som viser hele bakgrunnen. Samsung Galaxy Note8 kommer også med et bransjeledende 8MP ’Smart Auto Focus’-kamera på fremsiden for skarpere selfies og videosamtaler.

Opplev en galakse av innovative funksjoner

Med Samsung Galaxy Note8 får du også Galaxy-funksjonene som har gjort telefonserien så populær:

  • Vann- og støvtett (IP68)
  • Rask og trådløs lading
  • Flere sikkerhetslag (biometrisk autentisering som irisskanning og fingeravtrykkssensor, utstyrt med Samsung KNOX)
  • MicroSD-støtte opptil 256GB
  • Always-on skjerm

For å optimalisere bruksområdet for Galaxy Note8 og øke produktiviteten på en smartere måte, kan du koble telefonen til Samsung DeX. Med Samsung DeX kobler du din Galaxy Note8 til en skjerm, et tastatur og mus. Dermed kan du anvende telefonen som en stasjonær pc, slik at du kan jobbe uansett hvor du befinner deg. Dockingstasjonen Samsung DeX inngår ved forhåndsbestilling av Samsung Galaxy Note8.

Samsung Galaxy Note8 lanseres 15. september og kommer i fargene gull og svart. Veiledende pris er 9 850 NOK. Du kan forhåndsbestille Galaxy Note8 fra og med 23.august.

Fakta: Samsung Galaxy Note8 er utstyrt med Octa core (2.3GHz Quad + 1,7GHz Quad), 64bit, 10nm-processor och 6GB RAM-minne (LPDDR4), 64GB internminne samt rom for 256GB med microSD. Har en 6.3’’ Quad HD+ 2960x1440 (521ppi) Super AMOLED-skjerm. Batteri på 3,300mAh, med hurtiglading via ledning kompatibelt med QC 2.0 eller trådløst kompatibelt med WPC og PMA. 162.5 x 74.8 x 8.6mm, vekt 195g, (S-Pen: 5.8 x 4.2 x 108.3mm, vekt 2.8g). Kamera front: 8MP AF (F1.7), bakre kameraer: Wide-angle 12MP Dual Pixel AF (F1.7), OIS, Telephoto: 12MP AF (F2.4), OIS, 2X optisk zoom, opptil 10X digital zoom. Operativsystem Android 7.1.1. Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM, Bluetooth v5.0, ANT+, USB Type-C, støtte for betaling med NFC och MST, GPS + Galileo + Glonass + Beidou. IP68 sertifisering. Sensorer: Accelerometer, Barometer, Fingeravtrykk, Gyro, Iris, Trykk, Puls, Proximity, Geomagnetic, RGB Light. Autentisering: Iris, fingeravtrykk og ansiktsgjenkjenning. Klar for Samsung KNOX.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com