Gå videre til innhold
Samsung Galaxy Ring endelig til Norge

Pressemelding -

Samsung Galaxy Ring endelig til Norge

Endelig er den her – nå kommer Samsung Galaxy Ring for salg i Norge.

I en verden der velvære og teknologi kommer nærmere hverandre, gir Galaxy Ring deg muligheten til å ta kontroll over eget velvære. Ringen er mer enn bare et stilig smykke – den er også et verktøy som gir deg muligheten til å lytte til kroppen din og gjøre gode valg som passer deg basert på datainnsikt1.

– Endelig blir Galaxy Ring tilgjengelig også her til lands, dette har vi sett frem til helt siden ringen ble lansert i Paris i juli. Galaxy Ring er det perfekte tilbehøret for nordmenn som ønsker å følge med på og ta gode valg for eget velvære, sier Even Amdal, Norgesjef i Samsung.

Galaxy Ring skiller seg ut ved å kombinere innovativ teknologi med elegant design, og gir deg en helhetlig oversikt over din aktivitet, uten at det går på bekostning av komfort eller stil. Med måling av søvn, aktivitetsnivå, puls og mer, får du innsikt som kan hjelpe deg å ta smartere valg for både kropp og sinn1. Galaxy Ring er diskré og komfortabel nok til å bæres døgnet rundt, og til enhver anledning.

Med sin karakteristiske konkave design er den ikke bare stilig – den er vanntett2 og har titan-finish som gjør at den også kan brukes under de fleste aktiviteter. Den er laget for kontinuerlig bruk med en imponerende batterilevetid på opptil syv dager på én lading, og er lett med en vekt fra 2,3 til 3,0 gram.

Ringen kommer i tre ulike farger, Titanium Black, Titanium Silver og Titanium Gold, sammen med et størrelsessett som hjelper deg å finne riktig passform blant ni forskjellige størrelser.

Samsung Galaxy Ring vil være tilgjengelig på samsung.com/no fra onsdag 13. november, til en veiledende pris på 5 690 kroner.

Størrelsessettet vil være tilgjengelig for bestilling allerede fra onsdag 30. oktober, og vil koste 100 kroner.

1 Funksjonene for søvnsporing og hjertefrekvens-soner er bare beregnet for generelle helse- og kondisjonsformål. Ikke ment å brukes til påvisning, diagnostisering eller behandling av medisinsk tilstand eller søvnforstyrrelse. Målingene er bare ment for din personlige referanse. Be helsepersonell om personlige råd.
2 10ATM-klassifisering for vannmotstand (opptil 100 meter dybde i opptil 10 minutter) og IP68-klassifisering (opptil 1,5 meter dybde i opptil 30 minutter).

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold

Samsung utvider sitt utvalg av wearables og gjør smarte velværeopplevelser tilgjengelig for alle

Samsung utvider sitt utvalg av wearables og gjør smarte velværeopplevelser tilgjengelig for alle

Samsung Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra og Galaxy Ring tilbyr nye, smarte velværefunksjoner
Samsung Electronics Co., Ltd. kunngjorde i dag nye Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra og Galaxy Ring for alle1.
De nye tilskuddene til Samsungs bærbare produktsortiment, er sentrale i deres visjon om å bruke Galaxy AI til å forbedre digital helse. Produktene tilbyr personlig tilpassede funksjoner og