Gå videre til innhold
Samsung Galaxy S20 FE finnes nå i butikk

Pressemelding -

Samsung Galaxy S20 FE finnes nå i butikk

Samsungs nye telefon Galaxy S20 FE er nå tilgjengelig for kjøp online og i butikk. Telefonen inneholder de mest populære funksjonene fra S20-serien, for eksempel trippelkamera i toppklasse, skjerm med høy oppløsning og batterilevetid som du kan stole på hele dagen. I tillegg kommer den i seks forskjellige fargealternativer.

Oslo, 2. oktober 2020 – I dag er det salgsstart for Samsungs nye telefon Galaxy S20 FE, som ble lansert forrige uke. Mobiltelefonen, som kombinerer de mest populære funksjonene fra S20-serien, kommer i seks forskjellige farger og til en lavere pris.

Vi er glade for at Galaxy S20 FE nå er tilgjengelig i butikker i Norge, og at flere vil kunne ta del av de mest populære og nyttige funksjonene fra S20-serien. Galaxy S20 FE har ikke bare førsteklasses funksjoner når det gjelder ytelse, men skiller seg også ut når det gjelder design med det brede utvalget av fargevalg, Sebastian Wirhed, Product Manager mobiltelefoner hos Samsung Electronics Nordic.

De mest populære funksjonene til en pris for flere

  • Førsteklasses kamera med alt du trenger for å øke kreativiteten din og skape enda bedre innhold – Galaxy S20 FE har et 32 megapiksel frontkamera med større bildesensor og høy lysfølsomhet, noe som gjør det lettere å ta den perfekte selfien selv i mørkere omgivelser. På baksiden har telefonen blitt utstyrt med et tredobbelt kamera med bl.a. 30x Space zoom som kombinerer 3x optisk zoom med AI-basert digital zoom som gir bilder av høyeste kvalitet, selv over lange avstander.
  • Maksimert underholdning med høyoppløselig skjerm og 5G – Telefonen har en 6,5-tommers Infinity-O Super AMOLED-skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens, som gir førsteklasses bildekvalitet for både filmer og serier samt spill. S20 FE er også klar for 5G, som åpner for hastigheter som lar deg streame i høyeste kvalitet, raskt laste ned selv de største filene og ikke minst spille de mest krevende mobilspillene selv når du ikke har tilgang til Wi-Fi.
  • Kraftig ytelse og batteri som tar deg gjennom hele dagen – Galaxy S20 FE har et 4500 mAh batteri som tar deg gjennom dagen, og når det er på tide å lade, betyr Superhurtiglading (25W) og trådløs hurtiglading (15W) at du innen kort tid er tilbake på 100%. Telefonen har også trådløs batterideling slik at du kan dele den med andre kompatible enheter. Telefonen er utstyrt med 128 GB / 256 GB intern lagring med muligheten til å legge til micro SD-kort med opptil 1 TB lagringsplass, slik at du får plass til alle appene og annet innhold du trenger.

Samsung Galaxy S20 FE har en anbefalt pris på 7,490 NOK for 4G-versjonen og 8,490 NOK for den 5G-klare versjonen. Den kommer i fargene Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy og Cloud White.

For mer informasjon: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale