Gå videre til innhold
Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra er her - ta del i den ultimate smartphone-opplevelsen

Pressemelding -

Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra er her - ta del i den ultimate smartphone-opplevelsen

Med Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra leverer Samsung en flaggskipserie med det mest avanserte og intelligente mobilkameraet, den skarpeste og smarteste skjermen og den beste ytelsen i en Galaxy-telefon noensinne.

Oslo, 14. januar 2021 – I dag presenterer Samsung den nye flaggskipsserien Galaxy S21 med telefonene Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra - alle pakket med topp moderne innovasjon slik at brukeren kan få mest ut av mobilopplevelsen. Galaxy S21-serien introduserer et nytt design, et kamera som tar mobilfotografering til et helt nytt nivå og den kraftigste prosessoren fra Samsung noensinne. Galaxy S21 Ultra øker også produktiviteten til et nytt nivå ved å introdusere S Pen til Galaxy S-serien for første gang.

– Med den nye Galaxy S21-serien presenterer vi smarttelefoner med et kamera i verdensklasse, vår beste skjerm noensinne, lastet med all kraften du trenger og et nytt eksklusivt design. For det helt nye 108 MP-kameraet har pikslene 64 ganger flere farger og dobbelt så god støyreduksjon som forgjengeren, noe som gir en skarphet og detaljrikdom som er vanskelig å slå. Den nye skjermen er også dynamisk og optimaliserer oppdateringsfrekvensen i henhold til hva du gjør, noe som forlenger batterilevetiden, sier Andreas Bergqvist, produktsjef for telekom hos Samsung i Norden.

Ny design og smartere skjerm

Det nye designet for S21-serien er utviklet for å gi brukerne muligheter til å uttrykke seg. Med et unikt nytt design smelter kamerahuset inn i metallrammen for et stilig og estetisk design. De er også utstyrt med Corning® Gorilla® Glass Victus™, det hittil mest holdbare Gorilla Glass. Galaxy S21 og S21+ kommer i et bredt spekter av farger, inkludert den nye signaturfargen Phantom Violet. Galaxy S21 Ultra kommer i fargene Phantom Black og Phantom Silver, med mer eksklusive farger tilgjengelig via Samsungs nettbutikk. Alle enhetene har en eksklusiv matt finish som gir en sofistikert design og følelse.

Galaxy S21 har et lett design med en mer kompakt 6,2” display. Galaxy S21+ har en 6,7” stor skjerm og et større batteri for de som vil spille mobilspill eller se serier i strekk. Galaxy S21 Ultra er det største familiemedlemmet med sin 6,8” skjerm. Alle telefonene i S21-serien er utstyrt med den nye Dynamic AMOLED 2X Infinity-O-skjermen med adaptiv 120Hz oppdateringsfrekvens, som gir en mykere seeropplevelse og mer kompatibel scrolling. At skjermen er tilpasningsdyktig betyr at skjermen automatisk justerer bildefrekvensen fra 10Hz til 120Hz (Galaxy S21 og S21+ 48Hz til 120Hz) basert på hva brukeren gjør - som både forlenger batterilevetiden og gir et optimalt bilde og brukeropplevelse. For å redusere belastningen på øynene, justerer den nye Eye Comfort Shield-funksjonen automatisk blått lys basert på tidspunktet på dagen, hva brukeren ser på og når brukeren vanligvis legger seg om kvelden.

Forbedret mobilkamera i verdensklasse

Med Galaxy S21 har Samsung raffinert og utviklet kameraet for å ta fotografering og videoopptak til et helt nytt nivå.

Med 8K Snap-funksjonen kan brukerne filme i 8K og deretter ta ut bilder av høy kvalitet fra filmen. Super Steady-funksjonen gjør det mulig å spille inn videoer med 60 fps, enten det rister eller om mobiltelefonen skumper borti noe.

Med den nye Directors View for Galaxy S21-serien kan brukere se, veksle mellom og velge aktivt kameralinse under pågående videoopptak. I denne modusen kan du også bruke Vlogger View som gjør det mulig å filme med både bak- og frontkameraet samtidig. Sammen med Samsungs nye Galaxy Buds Pro-hodetelefoner kan brukere ta opp med to lydkilder, telefonen eller hodetelefonene. Perfekt for opptak av klar stemme med Galaxy S21 montert på et stativ.

Den populære Single Take-funksjonen lar brukerne ta en rekke stillbilder og videoformater med ett trykk. Den er forbedret med nye videoinnstillinger som Highlight Video og Dynamic Slow-Mo, som hjelper brukerne å fokusere på det mest interessante i stillbilder og videoer. Gjennom portrettmodus kan brukerne ta selfies til et helt nytt nivå. Dette ved hjelp av en ny 3D-analyse som skiller motivet fra bakgrunnen i detalj, og gjør det mulig å lage fantastiske selvportretter ved å legge til virtuell studiobelysning eller AI-bakgrunn etterpå.

Den forbedrede Space Zoom med opptil 100x zoom (30x zoom på Galaxy S21 og S21+) gjør det mulig å ta enda bedre bilder på lange avstander, for eksempel å filme en skiløper i slalombakken eller ta skarpe nærbilder fra tribunen under en kamp. Zoom Lock-funksjonen minimerer ristende hender og hjelper brukeren med å ta skarpere bilder ved å bruke AI for å holde hovedmotivet i fokus. Galaxy S21 Ultra har også Samsungs mest lysfølsomme kamera noensinne. Ny forbedret prosessorkraft gir lysere bilder selv under dårligere lysforhold, slik at du kan yte vakre solnedganger og horisonter rettferdighet. Galaxy S21 Ultra er også utstyrt med et nytt Dual Tele Zoom-system (med 3x og 10x optisk zoom) som lar brukerne zoome inn på motivene raskt, stabilt og i detalj - perfekt for å ta naturbilder eller få detaljer fra lang avstand.

Galaxy S21 Ultra er utstyrt med Bright Night-sensor, som er et stort steg fremover når det gjelder fotografering i mørkere omgivelser. Sammen med en forbedret nattmodus og 12MP Nona-binning-teknologi, er Galaxy S21 Ultra optimal for bilder under dårlige lysforhold.

Kameraet i Galaxy S21 Ultra har en helt ny 108 megapiksel pro-sensor, som kan ta 12-biters HDR-bilder med 64 ganger mer fargerike og tre ganger bredere dynamisk spektrum. Brukere kan også spille inn 4K-video med 60 bilder per sekund med alle kameralinsene, noe som betyr frontkameraet og de fire bakre objektivene, slik at du kan endre perspektiv uten å endre kvalitet. Med muligheten til å ta 12-bit RAW-filer, kan brukerne bruke alle detaljene i bilderedigering.

Smartere og med kraftigere ytelse

Galaxy S21-serien er klar for både 5G og Wi-Fi 6E (S21 Ultra), som gir raskere og mer stabil tilkobling uansett hvor brukeren er. Hurtiglading betyr at batteriet lader til mer enn 50 prosent på bare 30 minutter. Galaxy S21-serien inkluderer Samsungs raskeste og kraftigste prosessor noensinne, på bare 5 nanometer, som sammen med programvaren gir en ekstremt rask og kraftig mobil. Galaxy S21-serien er også beskyttet av Samsungs egen sikkerhetsplattform for chipset, Samsung Knox Vault, for å beskytte privat og sensitiv informasjon.

Galaxy S21-serien er designet for å brukes med andre enheter i Galaxy-familien og med SmartThings Find, en av Samsungs nye tjenester som gjør det raskt og enkelt å finne kompatible Galaxy-enheter selv når de er offline. I forbindelse med Galaxy S21-serien vil også det nye produktet Galaxy SmartTag komme på markedet. Galaxy SmartTag er et eget brikke som brukerne kan plassere i for eksempel nøkkelring, halsbånd til hund eller i vesken, og som deretter kan bli funnet ved hjelp av SmartThings Find. Galaxy S21+ og S21 Ultra er også utstyrt med Ultra-wideband (UWB), teknologi som snart vil gjøre det mulig å for eksempel automatisk låse opp bildøren uten å ta opp bilnøkkelen.

Galaxy S21 Ultra bruker Dual Bluetooth®-teknologi som lar deg enkelt koble sammen flere enheter, for eksempel de ekte trådløse øreproppene Galaxy Buds Pro, og distribuere strømforbruket for lengre batterilevetid og mer stabil tilkobling. Med Galaxy S21 Ultra vil Samsung S Pen være tilgjengelig for brukere av S-serien for første gang. Fra å tegne og ta notater til å redigere bilder og videoer og signere dokumenter. S Pen selges separat og kan kjøpes med et kompatibelt beskyttelsesveske, men brukere kan også bruke den forrige S Pen fra en Galaxy Note eller Galaxy Tab.

Tilgjengelighet, forhåndstilbud og veiledende priser

Forhåndsbestilling starter i dag, 14. januar, og fra 29. januar vil Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra være tilgjengelig hos Samsung.com, operatører og forhandlere online. Følgende farger vil være tilgjengelige eksklusivt via Samsungs nettbutikk: Phantom Titanium, Phantom Navy, Phantom Brown, Phantom Gold og Phantom Red.

Hvis forhåndskjøper en Galaxy S21, S21+ eller S21 Ultra 5G i perioden 14. - 28. januar 2021, kan du også kjøpe et par svarte Galaxy Buds Pro og en SmartTag med S21 Ultra 5G, eller et par svarte Galaxy Buds Live og en SmartTag med S21 eller S21+ 5G, for 99 NOK.

Galaxy S21:

  • 128GB med 8GB RAM (Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink och Phantom White): 9 790 NOK
  • 256GB-version med 8GB RAM (Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink och Phantom White): 10 490 NOK

Galaxy S21+:

  • 128GB med 8 GB RAM (Phantom Violet, Phantom Silver og Phantom Black): 11 990 NOK
  • 256GB med 8GB RAM (Phantom Violet, Phantom Silver og Phantom Black): 12 790 NOK

Galaxy S21 Ultra:

  • 128GB med 12GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 14 490 NOK
  • 256GB med 12GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 14 990 NOK
  • 512GB med 16GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 16 490 NOK

For mer informasjon om Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra, se: http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller https://www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-s/

Produktspesifikasjoner Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra


Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

Elin Axelsson

Elin Axelsson

PR Manager TV, lyd, hvitevarer +46 73 671 95 26
For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale