Gå videre til innhold
Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Buds FE: Enestående funksjoner tilgjengelig for alle

Pressemelding -

Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Buds FE: Enestående funksjoner tilgjengelig for alle

Den nye FE-serien forener S-seriens ikoniske designkonsept med banebrytende kamera- og lydegenskaper, kraftig ytelse og mye mer.

Samsung introduserer sitt nyeste tilskudd til Samsungs Galaxy-økosystem: Nye Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, S9 FE+ og Galaxy Buds FE. Med sitt ikoniske og robuste design, avansert ytelse banebrytende kamera- og lydegenskaper, og mye mer, er dette de mest episke FE-enhetene til nå. For de som ønsker å oppleve Samsung Galaxy-flaggskipenheter for første gang, er de nye FE-enhetene den perfekte inngangsporten.

"I Samsung jobber vi kontinuerlig med å bringe innovasjon i verdensklasse til brukerne våre gjennom unike mobilopplevelser som passer deres livsstil," sier TM Roh, President og sjef for Mobile eXperience Business hos Samsung Electronics.

"Våre nye FE-enheter er fylt med premiumfunksjoner som, enten alene eller som en del av et tilkoblet økosystem, lar Samsung Galaxy-brukere maksimere kreativiteten og produktiviteten deres."

Galaxy S23 FE: Skapt for å løfte din hverdag ved å kombinere Galaxy S-seriens ikoniske design med høykvalitetskamera og en sømløs spillopplevelse

Galaxy S23 FE bygger videre på det ikoniske premiumdesignet til S-serien med sitt nye flytende kamera. Takket være sin IP68-klassifisering1 gir den også beskyttelse mot vann og støv. Galaxy S23 FE er tilgjengelig i flere nye farger som gir brukerne muligheten til å velge nyansen som best matcher deres personlige stil.

Med Galaxy S23 FE blir hverdagsøyeblikkene enda mer levende. De profesjonelle kamerafunksjonene hjelper deg med å ta fantastiske bilder og videoer. Opplev skarpe detaljer i hvert motiv med en 50MP høyoppløselig linse og 3X optisk zoom. Når mørket faller på, aktiveres kameraets Nightography-funksjon, som lar deg ta skarpe selfier og portretter med naturtro farger. Med avansert digital bildestabilisering (VDIS) og optisk bildestabilisering (OIS) i bakkameraet blir filmer og bilder stabile og skarpe selv når objektive er i bevegelse.

Nå blir det enklere enn noen gang å lage førsteklasses innhold for deling. Med Galaxy S23 FE's Pro-modus kan du manuelt justere innstillinger som lukkerhastighet, blenderåpning, ISO og mer, helt i tråd med dine personlige preferanser. Ta skreddersydde bilder med Camera Assistant-appen2 og velg hvilke automatiske funksjoner du vil bruke for en optimal fotograferingsopplevelse. Med friheten til å skape og tilpasse, har Galaxy S23 FE's kamera også blitt utstyrt med AI-støttede redigeringsverktøy som hjelper deg med å forbedre innholdet ditt ytterligere.

Galaxy S23 FE's kraftige prosessor, i kombinasjon med et dampkammersystem som bidrar til å håndtere varme og opprettholde ytelsen, sikrer at du får en rask og smidig opplevelse når du spiller og strømmer. Det langvarige 4 500mAh-batteriet optimaliserer intuitivt bruken for å bevare energi og kan lades opp til 50 prosent på bare 30 minutter ved hjelp av en 25W-adapter3. All denne kraften kommer til live på en lyssterk 6,4-tommers4 Dynamic AMOLED 2X-skjerm. For å tilby samme klare kvalitet som flaggskipmodellene, tilpasser Galaxy S23 FE-skjermen seg automatisk under lyse forhold ved hjelp av Vision Booster-teknologi.

Galaxy S23 FE-serien vil være tilgjengelig i fargene Mint, Cream, Graphite og Purple. Fargene Indigo og Tangerine vil også være tilgjengelige eksklusivt på Samsung.com.

Informasjon om anbefalte priser og tilgjengelighet for Galaxy S23 FE i Norge vil bli kunngjort snart.

Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+: En større skjermopplevelse kombinert med IP68-klassifisert holdbarhet og forbedrede S-pen-funksjoner for kreativitet og produktivitet

Når inspirasjonen kommer, leverer Galaxy Tab S9 FE og S9 FE+ alt fra underholdning til uttrykksfull kreativitet og sømløs produktivitet. Med disse bærbare og kraftige enhetene kan enda flere oppleve allsidigheten til Galaxy Tab S-serien. Kreatører, gründere, studenter, kunstnere og gamere kan utforske lidenskapene sine og utføre arbeidet mer effektivt, med bedre ytelse5 enn tidligere modeller i FE-serien.

Med nye Galaxy Tab S9 FE og S9 FE+ kan du glede deg over en responsiv og engasjerende visningsopplevelse, enten du er hjemme, på jobb, på skolen eller i parken. Galaxy Tab S9 FE's 10,9-tommers skjerm og Tab S9 FE+'s 12,4-tommers skjerm6 har begge en automatisk oppdateringsfrekvens som tilpasser seg opptil 90Hz. Sollys er ikke noe problem for Vision Booster, som forbedrer synligheten utendørs ved å optimalisere farge og kontrast, spesielt i skjermens mørke områder. Akkurat som den siste Galaxy Tab S9-serien har både Tab S9 FE og Tab S9 FE+ en IP68-klassifisering7, noe som gir dem forbedret holdbarhet når du er på farten. I tillegg tilbyr Tab S9 FE+'s langvarige batteri opptil 20 timers8 videospilling på en enkelt lading, slik at du slipper å være bundet til en stikkontakt.

Å fange ideer og ta notater blir enkelt med Samsung Galaxys signaturpenn - S Pen - som også har en IP68-klassifisering. Som de andre modellene i Galaxy Tab S9-serien, kommer også Tab S9 FE og S9 FE+ med et rikt utvalg av kreative verktøy og applikasjoner, inkludert brukerfavoritter som Goodnotes9, LumaFusion10 og Clip Studio Paint11. Organiser notatene dine, skissene, videoene og mer med opptil dobbelt lagringsplass12, samt muligheten til å oppgradere til 1 TB med et microSD-kort.

Galaxy Tab S9 FE-serien er tilgjengelig fra i dag med en veiledende pris fra 6 790 NOK, og kommer i fire farger13: Mint, Silver, Gray og Lavender.

Galaxy Buds FE: Fremragende lydkvalitet og aktiv støyreduksjon i en komfortabel design

Galaxy Buds FE bringer Samsungs avanserte lydteknologi til flere brukere. Den kraftige bassen leverer en dyp og fyldig lyd, slik at du kan oppleve musikken akkurat slik artisten har tenkt det. Den aktive støyreduksjonen (ANC) sammen med Ambient Sound lar deg høre mer av det du elsker og mindre av det du ikke vil høre. Den avanserte teknologien med tre mikrofoner og automatisk retningsbestemt signalbehandling, sammen med AI-drevet Deep Neutral Network (DNN), skiller effektivt stemmen din fra uønsket bakgrunnsstøy, noe som resulterer i klarere samtaler.

Galaxy Buds FE har den lengste batterilevetiden i Buds-serien og gir opptil 8,5 timers avspilling med hodetelefonene. Inkludert ladeetuiet får du totalt opptil 30 timers bruk14. Med ANC aktivert kan brukere fortsatt nyte opptil 6 timers avspilling, og totalt opptil 21 timer sammen med etuiet. Galaxy Buds FE, inspirert av seriens ikoniske design, er laget for komfortabel bruk over lengre perioder. De leveres også med tre forskjellige størrelser ørepropper og to størrelser vingetupper for en mer personlig passform.

Galaxy Buds FE er tilgjengelige fra i dag til en veiledende pris på 1 390 NOK, i to distinkte farger: Graphite og White15.

Et sømløst og tilkoblet Samsung Galaxy-økosystem

Med de nye FE-enhetene er det enklere enn noensinne å oppleve det tilkoblede Samsung Galaxy-økosystemet fullt ut. Produktiviteten blir intuitiv med Multi Control16, som lar brukere enkelt dra og slippe innhold mellom ulike Samsung Galaxy-enheter, enten det er å kopiere og lime inn eller dra og slippe mellom smarttelefonen og nettbrettet. Når kreativiteten treffer deg, kan du raskt overføre videoer eller bilder fra smarttelefonen til nettbrettet med Quick Share for enklere redigering.

Når du ønsker å fordype deg i underholdning, er Galaxy Buds FE den perfekte venn. Med Auto Switch flyttes lyden automatisk mellom smarttelefonen, nettbrettet, klokken og TV-en – basert på hvordan du bruker dem, uten behov for manuelle justeringer17. Hvis du skulle miste Buds-ene, kommer SmartThings Find til unnsetning. Denne funksjonen hjelper deg med å finne dem og kan utløse en lydalarm hvis de er tapt18.

Alle disse enhetene og tilkoblingsmulighetene bekrefter Samsungs forpliktelse til å tilby sikre og private opplevelser. Galaxy S23 FE og Galaxy Tab S9 FE-serien er beskyttet av Samsung Knox, som sikrer at personlig informasjon forblir privat.

De nye Galaxy S23 FE og Galaxy Tab S9 FE-seriene er designet for å være langvarige med støtte for fire generasjoner OS-oppgraderinger og fem års sikkerhetsoppdateringer. For å forlenge levetiden kan brukere også dra nytte av programmer som Samsung Care+19, en supporttjeneste for utilsiktede skader, reparasjoner og mer.

Tilgjengelighet

Samsung Galaxy Tab S9 FE, Galaxy Tab S9 FE+ og Galaxy Buds FE er tilgjengelige i Norge fra og med i dag, mens Galaxy S23 FE vil bli tilgjengelig på et senere tidspunkt. Informasjon om anbefalte priser og tilgjengelighet for Galaxy S23 FE i Norge vil bli kunngjort snart.

For mer informasjon om Galaxy S23 FE, besøk: samsung.com/galaxy-s23

For mer informasjon om Galaxy Tab S9 FE-serien, besøk: samsung.com/galaxy-tab

For mer informasjon om Galaxy Buds FE, besøk: samsung.com/galaxy-buds

1 IP68-klassifisering: Vanntett i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter og beskyttet mot støv, smuss og sand. Skyll bort eventuelle rester/tørk etter bløtlegging. Anbefales ikke for bruk på stranden eller i bassenget.
2 Tilgjengelig for nedlasting i Galaxy Store. Tilgjengelighetstiden kan variere avhengig av marked, modell og nettverksleverandør.
3 25 W-ladeadapteren selges separat. Superhurtig lading avhenger av batterinivået og andre faktorer; bruk kun ladere og kabler godkjent av Samsung; ikke bruk slitte eller skadede ladere eller kabler; inkompatible ladere eller kabler kan forårsake alvorlig skade eller skade på enheten din.
4 Skjermens målinger er diagonale. Den faktiske visningsområdet er mindre på grunn av avrundede hjørner og kamerahull.
5 Sammenlignet med Galaxy Tab S7 FE.
6 Målt diagonalt er Galaxy Tab S9 FE-skjermstørrelsen 10,9" i full rektangel og 10,8" med hensyn til de avrundede hjørnene. Galaxy Tab S9 FE+-skjermstørrelsen er 12,4" i full rektangel og 12,4" med hensyn til de avrundede hjørnene. Den faktiske visningsområdet er mindre på grunn av de avrundede hjørnene og kamerahullet.
7 Galaxy Tab S9 FE, Tab S9 FE+ og den medfølgende S Pen har IP68-klassifisering, basert på laboratorietester der de ble senket ned i ferskvann på opptil 1,5 meter i opptil 30 minutter. Det anbefales ikke å bruke enheten på stranden eller i bassenget. Vann- og støvtettheten til enheten er ikke permanent og kan avta over tid på grunn av normal slitasje. Støvmotstandsklassifiseringen ble testet under laboratorieforhold av en tredjepart: 2 kg talkumpulver (maksimum diameter på 0,05 mm) per kubikkmeter ble blåst inn i en testkammer som inneholdt enheten (lufttrykket inne i enheten ble opprettholdt under omgivende luft) i 2 timer. Klassifisert som IP6X. Motstand mot støv kan variere avhengig av faktiske bruksforhold.
8 Dette er basert på Samsungs interne laboratorieforhold med en forhåndsversjon av den angitte modellen tilkoblet trådløse hodetelefoner via Bluetooth under standardinnstillinger over LTE. Det er beregnet ut fra batterikapasitet og målt spenning over batteriforbruk under avspilling av video (videofiloppløsning 720p, lagret på enheten). Den faktiske videotiden vil variere avhengig av nettverksforbindelse, innstillinger, videoformat, skjermens lysstyrke, batteritilstand og mange andre faktorer.
9 Goodnotes-appen må lastes ned separat og leveres med en gratis fullversjon i ett år. Etter at den gratis fullversjonsperioden er over, kreves et ekstra kjøp for fortsatt bruk. Tjenestevilkårene kan variere avhengig av land og region.
10 LumaFusion-appen krever separat kjøp og nedlasting. Tjenestevilkårene kan variere avhengig av land og region.
11 Clip Studio Paint-appen kommer forhåndsinstallert på visse markeder. Clip Studio Paint-appen kan lastes ned fra Galaxy Store og leveres med en gratis 6-måneders prøveperiode for førstegangsbrukere. Etter at den gratis prøveperioden er utløpt, kreves et betalt abonnement på en månedsbrukerplan for fortsatt bruk. Tjenestevilkårene kan variere avhengig av land og region.
12 Tilgjengeligheten av 256 GB lagringsalternativ kan variere avhengig av land, region eller operatør, og den faktiske lagringstilgjengeligheten kan variere avhengig av forhåndsinstallert programvare. MicroSD-kort selges separat.
13 Farge- og modelltilgjengelighet kan variere avhengig av land eller operatør.
14 Hodetelefonene gir opptil 6 timers avspillingstid med ANC aktivert (opptil 8,5 timer med ANC deaktivert), mens etuiet gir opptil 15 timers batterilevetid med ANC aktivert (opptil 21,5 timer med ANC deaktivert) når etuiet og hodetelefonene er ladet til 100 %. Dette er basert på interne tester. Avspillingstiden for lyd ble testet ved å koble en forhåndsversjon av Galaxy Buds FE til en nylig utgitt Galaxy-smarttelefon med standardinnstillinger, inkludert ANC aktivert. Den faktiske batterilevetiden kan variere avhengig av bruksforhold, innstillinger, antall ladninger, Bluetooth-signalkvalitet og andre faktorer.
15 Tilgjengeligheten kan variere avhengig av markedet, operatøren eller tilkoblede enheter.
16 Samsung Multi Control fungerer på Galaxy-nettbrett med One UI 4.1 eller nyere, Galaxy-telefoner med One UI 5.1 eller nyere, og Galaxy Book-seriens enheter som ble lansert i 2021 eller senere med enten Samsung Settings v1.5 (Intel) eller Samsung Settings v3.3 (ARM). Noen modeller kan ha begrenset funksjonalitetsstøtte, og både telefonen og datamaskinen må være logget inn på samme Samsung-konto.
17 Auto Switch-funksjonen er bare tilgjengelig på Samsung Galaxy-telefoner og -nettbrett med One UI 3.1 eller nyere, samt Galaxy Watch4-serien eller nyere. Samsung Galaxy-enheter må være logget inn på en Samsung-konto for å aktivere Auto Switch-funksjonen. Auto Switch-funksjonen for Samsung TV er bare tilgjengelig på Samsung TV-er som ble lansert i februar 2022 eller senere etter å ha mottatt en firmwareoppdatering fra juli 2022. Autoswitch med TV er bare tilgjengelig for å ringe og motta telefonsamtaler.
18 Meldingen sendes når Galaxy Buds FE er frakoblet fra en tilkoblet telefon.
19 Vilkår gjelder. Samsung Care+-dekning, tjenestetype og kampanje kan variere etter land/region, og egenandeler (ekstra servicegebyr) kan påløpe. For detaljert Samsung Care+-informasjon, besøk samsung.com/samsung-care-plus.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244