Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy S6 edge: Ny teknologi hjelper deg med vett og etikett

Pressemelding   •   mar 19, 2015 10:00 CET

Forbrukerinnsikt resulterer i den smarte og høflige funksjonen People Edge

Oslo 18. mars 2015 – Å ta telefonen, sende sms eller hele tiden kaste blikket på din smarttelefon kan oppfattes som frekt i sosiale situasjoner. Det kjenner nok de fleste av oss til allerede, men Samsungs undersøkelser beviser at det er tilfellet.

Mer enn tre fjerdedeler (76%) av smarttelefonbrukere synes det er frekt å se på mobilen under en samtale. Forskningen viser også at man ikke vil gå glipp av samtaler eller meldinger fra de man bryr seg mest om. Syv av ti (71%) sa at de vil ha en bedre måte å bli varslet om at nære og kjære forsøker å komme i kontakt når det haster.

Denne innsikten ledet til funksjonen People Edge på Samsung Galaxy S6 edge. For at dine anrop og smser ikke skal forstyrre andre ringer People Edge lydløst på din oppmerksomhet når en favorittkontakt forsøker å nå deg. Legg Galaxy S6 edge med skjermen ned på bordet i møterommet eller restauranten, så lyser den buede delen av skjermen diskret opp i din favorittkontakts farge når han eller hun ringer eller sender deg sms. People Edge gir deg mulighet til å tilordne fem favorittkontakter hver sin farge som representerer dem.

Samtidig lar People deg være like høflig når du avviser en innkommende samtale. Legg fingeren mot pulsmåleren på telefonens bakside og den sender automatisk en sms til den som ringer og opplyser om at du ikke er tilgjengelig.

Lysa Clavenna, Samsungs europeiske innovasjonssjef, forklarer hvordan ideen til People Edge ble født: ” Den som befinner seg i en sosial setting og venter en viktig samtale føler ofte et behov for å be om unnskyldning i forkant. Vi så at mennesker som ventet en samtale ofte la fra seg mobilen med skjermen ned på bordet. Interessant nok ville nesten to tredjedeler (64%) av de smarttelefonbrukerne vi studerte ha en måte å skille hastende samtaler fra andre.

*Undersøkelsen ble gjennomført av Samsungs globale nettverk av produktinnovasjonsteam. 1217 personer i Storbritannia, Tyskland, Frankrike, USA og Sør-Korea deltok i undersøkelsen.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, tablets, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen www.global.samsungtomorrow.com.

Vedlagte filer

Word-dokument