Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 edge er nå I butikk!

Pressemelding   •   apr 11, 2015 09:00 CEST

Fra og med i dag er Galaxy S6 og Galaxy S6 edge å finne i butikkhyllene. De nye flaggskip modellene kombinerer glass og metall med den mest avanserte teknologien fra Samsung og setter en ny standard innen design, håndverk og ytelse for en fantastisk smarttelefon-opplevelse.

Galaxy S6 edge er den første smarttelefonen i verden med kurvet skjerm på begge sider. Det elegante og innovative designet muliggjør funksjoner som People Edge og både ser og føles bra ut i hånden.

Smarttelefonen lader 33% raskere enn forgjengeren Galaxy S5. En 10-minutters ladning gir nok batteri til å se hele to timers lange HD filmer, og det tar kun rundt 80 minutter å lade opp til et fullt batteri. Med tilleggsmuligheter for trådløs ladning, vil man med smarttelefonens innebygde evne kunne oppnå fullt batteri på kun tre timer, uten å benytte seg av ledninger.

Å ta gode bilder er lett med Galaxy S6 og Galaxy S6 edge. Med F1.9 objektiver og høyoppløselige sensorer både på front og bak kameraene blir bildekvaliteten i smarttelefonen helt overlegen, til og med i mørket.

Funksjonen Quick Launch gir deg rask og direkte tilgang til kameraet – ved et dobbelt tastetrykk på hjemknappen og kameraet er klar på kun 0,7 sekunder. Galaxy S6 og Galaxy S6 edge er tilgjengelige i fargene White Pearl, Black Sapphire og Gold Platinum. Galaxy S6 kommer også i fargen Blue Topaz og Galaxy S6 edge i Green Emerald.

Presskontakt
Rickard Andersson (telekom, kamera) +46 8 555 05 700 r.andersson@samsung.com                 Følg Samsung på Mynewsdesk: http://www.mynewsdesk.com/no/samsung 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, tablets, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen www.global.samsungtomorrow.com.