Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Limited Edition til alle utøvere i sommer-OL

Pressemelding   •   jul 12, 2016 00:22 CEST

Samsung gir alle utøvere i sommerens OL muligheten til å få det meste ut av sitt opphold ved å utstyre dem med spesialdesignede Galaxy S7 Edge og Gear IconX. Gjennom apper og aktiviteter vil Samsung øke engasjementet rundt lekene

Stockholm – 11 juli 2016
– For å feire sommer-OL 2016 i Rio slipper Samsung en Olympic Limited Edition av sin telefon Galaxy S7 Edge. Samsung lanserer samtidig en app for Sommer-OL 2016 og kommer til å arrangere aktiviteter forskjellige steder rundt om i Brasil for å markere lanseringen av Samsungs globale OL-kampanje.
– Sport handler om individets reise gjennom egen styrke og fysiske utfordinger. De Olympiske Leker er den ultimate globale feiringen av denne reisen, og av utøvernes prestasjoner der land og deres supportere går sammen og forener verden. Samsung beundrer den glød som finnes hos de olympiske utøverne og deres supportere, som alle driver lekene fremover, sier Younghee Lee, Konserndirektør for Global Markedsføring, Mobile Communications Business hos Samsung Electronics.

Sammen med den Internasjonale Olympiakomiteen (IOC) kommer Samsung til å levere 12500 Galaxy S7 Edge i Olympic Games Limitied Editon og Gear IconX til alle utøvere under sommer-OL 2016. Dette for å hjelpe dem med å få så mye som mulig ut av oppholdet i Rio og for å tilrettelegge for kontakt med familie og venner rundt om i verden.

Spesial-app for alle utøvere
Appen ”Olympic Athletes’ Hub” er utviklet av IOC, og kommer til å bli installert på alle deltageres telefoner. Der kommer de til å finne relevant informasjon for å kunne få så mye som mulig ut av sitt opphold i Rio. Med appen kommer utøverne til å kunne sette seg i direkte kontakt med IOC, og også lese om hvilke resurser og aktiviteter som finnes tilgjengelig for alle utøverne.
Telefonene kommer til å ha et unikt olympisk design og et tilpasset fargemønster basert på de fem olympiske ringene. I telefonene kommer det i tillegg til å bli installert bakgrunnsbilder med temaet ”Rio 2016”. Sammen med sin Galaxy S7 Edge får utøverne også utdelt Samsungs nyeste tilbehør, de trådløse øretelefone Gear IconX. Disse kommer til å gi utøverne en ny form for treningsopplevelse. Sammen kommer de to enhetene til å hjelpe utøverne til å holde oversikt over sin egen trening gjennom Samsungs S Helse-app. 


 – Samsungs teknologi engasjerer fans og unge mennesker rundt omkring i hele verden. IOC er takknemlige for partnerskapet med Samsung, som gir alle utøverne i sommer-OL 2016 muligheten til å få en Galaxy S7 Edge. Det gjør det lettere for dem å holde kontakt med familie, venner og supportere, samt muligheten til å dele sine opplevelser i Rio med dem. Med støtte fra Samsung ser vi frem til å inspirerere mennesker over hele verden med de olympiske verdiene, den unike opplevelsen et OL innebærer, og sportens betydning, sier Thomas Bach, Leder i IOC.

Den offisielle OL-appen
”The Rio 2016 app” er den offisielle appen for de Olympiske Leker. Appen er utviklet av Samsung i samarbeid med IOC. Appen kommer til å oppdatere utøvere, supportere og andre med de seneste OL-nyhetene. I august kommer appen til å oppdateres med informasjon om timeplaner, steder, eventinformasjon, resultater, medaljeopptellinger og flere liveoppdateringer fra konkurransene. Brukeren kan til og med tilpasse sin opplevelse ved hjelp av Samsung S-translator som er er skreddersydd til de Olympiske Lekene. Appen finnes tilgjengelig for gratis nedlastning gjennom Samsung Galaxy Apps, Googleplay for Android og App Store for IOS.
For mer informasjon om Samsungs deltakelse i de Olympiske leker, besøk www.samsungmobilepress.com/Olympics/
 
Om Samsungs engasjement i de Olympiske Leker
Samsung innledet sitt arbeid med OL som en lokal sponsor under de olympiske leker i Seoul i 1988. Under vinter-OL i Nagano i 1998 utvidet selskapet sitt engasjement, og ble olympisk partner for OL-arrangementer over hele verden i kategorien "Trådløs kommunikasjon." Gjennom denne kategorien bidrar Samsung med den trådløse kommunikasjonsplattformen Wireless Olympic Works (WOW), og mobile enheter. De innovative enhetene gir den olympiske familien tilgang til en stedsbasert informasjonstjeneste, interaktiv kommunikasjon, og mobile betalingsløsninger. Samsung er vert for flere ulike olympiske kampanjer, og sprer den opprøme stemningen som omgir OL med mennesker verden rundt, og gir alle sjansen til å delta gjennom sin innovative teknologi. Samsungs oppdrag som sponsor fortsetter gjennom Rio 2016, PyeongChang 2018 og Tokyo 2020.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.