Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy Tab A: En praktisk tablet for hele familien

Pressemelding   •   mar 30, 2015 13:10 CEST

Et tynt nettbrett designet for en bedre hverdag

Oslo, 25. Mars 2015 - Samsung Electronics Co., Ltd., presenterte i dag Samsung Galaxy Tab A, en brukervennlig tablet som passer for hele familien. Den kan hjelpe deg med det meste du kan tenke deg i hverdagen; finne middagsoppskrifter, lese bøker og magasiner, gjøre videosamtaler og holde deg oppdatert på sosiale medier.

Galaxy Tab A er utformet med behovene til både voksne og barn i bakhodet, det merkes på innsiden og på utsiden. Den er tynn, lett og har et moderne design. Takket være baksidens gripevennlige overflate ligger den trygt i hendene selv på de minste familiemedlemmene.

Bruk den utendørs
Med Galaxy Tab A kan du surfe og lese bøker mer eller mindre hvor enn du befinner deg. Skjermen tilpasser seg etter omgivelsene slik at den alltid er behagelig å se på. I et mørkt soverom dempes lysstyrken, mens ute i lyset øker den.

Sett egne grenser
I Kids Mode finner du barnetilpasset innhold i fine farger, og med tidsbegrensning passer du på at barnas skjermtid ikke går over styr. Kids Mode låser seg automatisk ved det tidspunktet du på forhånd har stilt inn, og kun den som har pin-koden kan låse den opp igjen.

Familiens regnskap, invitasjoner og samtaler kan også manøvreres fra Galaxy Tab A. Den har nemlig Microsoft Office Mobile-pakken forhåndsinstallert, samt to års gratis lagring av 100GB i Microsoft One Drive.

Fakta: Samsung Galaxy Tab A har en skjerm på 9,7 tommer (1024 x 768, 4:3).Finnes i 4G- og WiFi-versjon. Utrustet med firekjerners prosessor på 1.2Ghz. Operativsystem Android 5.0 (Lollipop). Støtte for Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, WiFi direct, BT v4.0 LE, USB 2.0. RAM-minne på 1.5 (2GB för 4G-versjonen) og 16/32GB internminne + støtte for microSD på opp till 128GB. Batteri 6,000mAh. Finnes i fargene hvit og sort, og med anbefalt pris fra 2899 kroner.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, tablets, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen www.global.samsungtomorrow.com.

Vedlagte filer

Word-dokument