Gå videre til innhold
Samsung Galaxy Tab A9 og Galaxy Tab A9+:  Underholdning og produktivitet for alle

Pressemelding -

Samsung Galaxy Tab A9 og Galaxy Tab A9+: Underholdning og produktivitet for alle

En ny og engasjerende skjermopplevelse kombinert med smidig multitasking i et sømløst Samsung Galaxy-økosystem

Samsung presenterer i dag sin nye Galaxy Tab A9-serie, som tilbyr en fantastisk nettbrett-opplevelse til en gunstig pris. Tab A9-serien imøtekommer behovene for underholdning og produktivitet i en bærbar form, og er tilgjengelig i to størrelser. De nye Galaxy Tab A9 og A9+ gir en fengslende skjerm- og lydkvalitet med lynrask tilkobling. Begge modellene er en del av Galaxy-familien og det integrerte Galaxy-økosystemet, som muliggjør en sømløs samhandling på tvers av flere enheter og innovative løsninger for brukere og deres kjære, slik at de kan navigere trygt i den digitale verden.

"Vi mener alle fortjener muligheten til å oppleve de nyeste nettbrettinnovasjonene. Med den siste Galaxy Tab A-serien gjør vi det enklere enn noensinne å nyte fantastisk underholdning og produktiv multitasking innenfor hele Galaxy-økosystemet," sier TM Roh, President og Sjef for Samsung Electronics' Mobile eXperience Business.

Skapt for en ren seeropplevelse

Brukere av de nye Galaxy Tab A9 og A9+ kan glede seg til å oppleve sine favorittfilmer, serier, spill og andre programmer på en større skjerm. Med størrelsene på henholdsvis 8,7 og 11 tommer[1], tilbyr Galaxy Tab A9 og A9+ større visningsområder sammenlignet med sine forgjengere i A-serien.

Den nye Galaxy Tab A9+ har en oppdateringshastighet på opptil 90Hz, noe som reduserer forsinkelse og dermed forbedrer totalopplevelsen av filmer, spill og jevn rulling. Den er også utstyrt med fire Dolby Atmos-støttede høyttalere som bidrar til å skape en dypere lyd. Takket være 5G-tilkoblingen[2]trenger du ikke bekymre deg for avbrudd i strømmingen når du er på farten. Galaxy Tab A9 leveres med doble høyttalere og LTE-tilkobling. Begge nettbrettene kjennetegnes av en elegant og enhetlig design med en myk, men teksturert bakside, noe som gjør dem behagelige å holde i hånden.

Pristabell Galaxay Tab A9-serien:

Topp ytelse

Galaxy Tab A9 og A9+ gir imponerende ytelse og hastighet som lar brukerne gjøre mer. Med den største minnekapasiteten og lagringsplassen som noensinne er tilbudt i Galaxy Tab A-serien, får du rikelig med plass til å lagre dokumenter og annet. Den nye Galaxy Tab A9+ er designet for å øke brukernes produktivitet. Derfor leveres Galaxy Tab A9+ med Samsung DeX, som tilbyr en PC-lignende multitasking-opplevelse. Med muligheten til å bruke opptil tre delte vinduer[3], kan brukere effektivt utføre flere oppgaver samtidig. I tillegg gir Galaxy Tab A-serien nå brukerne muligheten til enkelt å ta opp skjermene sine[4], noe som gjør det enklere å referere til viktig informasjon eller inspirasjon i fremtiden.

Din Galaxy – på din måte

Galaxy Tab A-serien gir en sømløs kobling mellom Samsung Galaxy-enheter, slik at brukere enkelt kan overføre innhold mellom mobil, nettbrett og TV. Med Quick Share[5]blir filoverføring enkel uten behov for å pare enhetene, slik at du enkelt kan dele ditt favorittinnhold mellom dem.

Den nye Galaxy Tab A-serien garanterer at dataene dine er beskyttet takket være Samsung Knox - Samsungs prisbelønte sikkerhetsplattform[6]. Gjennom Sikkerhets- og personvernpanelet kan brukere enkelt ha oversikt over og styre hvordan dataene deres håndteres. Når innhold deles med Privat Deling, blir det først kryptert. Avsenderen kan fastsette tilgangsregler, angi utløpsdatoer og mer, alt for å øke sikkerheten ved deling av sensitiv informasjon. I tillegg kan brukere med Sikker Wi-Fi ta med seg Galaxy Tab A9 eller A9+ uten bekymring for usikre offentlige nettverk. All webtrafikk krypteres, og sporingsprogrammer blokkeres, noe som sikrer en privat og trygg surfopplevelse.

Nettbrett har blitt et viktig verktøy for underholdning og læring for barn. Med Samsung Kids kan barn trygt utforske den digitale verden. Gjennom en enkel oppsettsprosess kan foreldre få oversikt over hvilket innhold barna har tilgang til. De kan også kontrollere barnas digitale bruk ved å tilpasse innstillinger, opprette barneprofiler og begrense skjermtid. I tillegg tilbyr Samsung Galaxy morsomt og engasjerende innhold gjennom Edutainment.

Tilgjengelighet

Galaxy Tab A9-serien vil være tilgjengelig i Norge fra og med 1. januar 2024, til veiledende pris fra 2 290 NOK. Serien kommer i tre farger: Graphite, Silver og Navy[7].

[1] Målt diagonalt er Galaxy Tab A9-skjermen 8,7" i den fulle rektangelet uten å ta hensyn til de avrundede hjørnene. Galaxy Tab A9+'s skjermstørrelse er 11,0" i den fulle rektangelet uten å ta hensyn til de avrundede hjørnene. Den faktiske visningsområdet er mindre på grunn av de avrundede hjørnene.

[2] 5G-tilkobling støttes kun på Galaxy Tab A9+. Krever optimal 5G-tilkobling. 5G-tjenester støttes kun på steder med 5G-nettverksaktivering. Faktisk hastighet kan variere avhengig av land, operatør og brukermiljø.

[3] Opptil to apper kan vises samtidig på Galaxy Tab A9. Opptil tre apper kan vises samtidig på Galaxy Tab A9+.

[4] Skjermopptakfunksjonen er tilgjengelig på nettbrett med One UI 2 eller nyere. Ikke alle skjermer eller apper tillater opptak eller skjermbilder på grunn av begrensninger som opphavsrett. Funksjonen er ikke tilgjengelig når skjermpeiling brukes samtidig.

[5] Tilgjengelig på Galaxy-mobiler/nettbrett med One UI 2.1 eller senere versjoner installert, samt Galaxy Book-serien fra 2020. Krever Quick Share, Quick Share Connectivity og Quick Share Agent app-oppdateringer. Bluetooth Low Energy og Wi-Fi-tilkobling er nødvendig for å bruke Quick Share. Noen applikasjoner støtter kanskje ikke Quick Share.

[6] Samsung har mottatt mange utmerkelser opp gjennom årene. Bemerkelsesverdig er at Samsung Knox vant prisen for Beste mobilitetsinnovasjon for å bygge tillit i den digitale tidsalderen ved Mobile World Congress i 2020, Global Mobile Awards. I tillegg ble Samsung KNOX Workspace utnevnt som Beste sikkerhets- og antifraudprodukt ved Mobile World Congress i 2015.

[7] Tilgjengelige fargealternativer kan variere avhengig av land eller operatør.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244