Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy Tab S6 Lite - Kreativitet og underholdning i stilig design

Pressemelding   •   apr 16, 2020 15:00 CEST

Samsung Galaxy Tab S6 Lite har en ny S pen for notater og kreativitet, i tillegg til en stor skjerm og smarte funksjoner for familieunderholdning.

Oslo 16. april 2020 – I dag lanserer Samsung et nytt nettbrett i form av Galaxy Tab S6 Lite. Det er et stilig og rimelig nettbrett designet for både arbeid og underholdning og er perfekt for det moderne hjemmet. Den kompakte Galaxy Tab S6 Lite har en stor skjerm, tynt design og kommer med en oppdatert S Pen, noe som gjør den til et kreativt tilskudd for hele familien.

- I de fleste familiers hverdag er det behov for et nettbrett som bidrar til underholdning så vel som læring og informasjon. Med Tab S6 Lite har vi laget et rimelig nettbrett med stor skjerm og god lyd som også kommer med S Pen som gir enda flere muligheter for læring og kreativitet i hjemmet. Tab S6 Lite har også integrerte funksjoner for blant annet Spotify, sier Sebastian Wirhed, produktansvarlig for Tablets hos Samsung i Norden.

Bedre og mer kreativ underholdning for hele familien

Galaxy Tab S6 Lite er fullpakket med smarte, nyttige og underholdende funksjoner for hele familien, fra å lytte til musikk, streame videoer, shoppe på nettet eller holde kontakten med venner på en enklere og mer underholdende måte. Galaxy Tab S6 Lite er utstyrt med doble høyttalere med lydteknologi fra AKG med Dolby Atmos 3D-surroundlyd for en sterkere lydopplevelse.

Samsung har gjennom sitt partnerskap med YouTube og Spotify gjort det enklere for brukere av Galaxy- enheter å få tilgang til videoer, musikk og filmer. Brukere av Galaxy Tab S6 Lite kan prøve YouTube Premium gratis i fire måneder. Spotify er sømløst integrert i brukergrensesnittet, som lar deg finne og spille musikken din øyeblikkelig - og til og med bruke din favorittmelodi som vekkerklokke. 

Galaxy Tab S6 Lite er brukervennlig for hele familien, med muligheten til å ha opptil ni individuelle brukerkontoer. For de yngre barna kan man bruke Samsung Kids der du kan stille inn daglige skjermtidsplaner for å begrense hvor mye tid som brukes foran skjermen, begrense tilgangen til bestemte apper og introdusere barn til den digitale verden på en trygg måte. Det finnes også en rekke spennende, kreative og fargerike læringsapper og spill for de yngste.

Lag mer og stress mindre med den nye S Pen

Enten du bruker nettbrettet for arbeid, studier eller kun for underholdning, er den oppdaterte S Pen et nyttig verktøy for multitasking, tegne eller lage notater. Den nye designen gjør S Pen praktisk og behagelig å brukes som en tradisjonell penn. Vekten er bare syv gram, noe som gjør den enkel å bruke og ikke minst nøyaktig, spesielt i kombinasjon med en forbedret forsinkelse og en spiss på 0,7 mm. Når du er ferdig med S Pen, er det enkelt å feste den til nettbrettet på det magnetiske feltet på siden - enten på selve enheten eller på den tilhørende beskyttelsesvesken. S pen til Galaxy Tab S6 Lite er også batterifri, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for lading.

Med S Pen til Samsung Notes blir det enkelt å overføre notater til skrevet tekst. Det er også enkelt å merke, søke og kategorisere notatene sine. Stryk over viktige deler av teksten og se nærmere på de med en zoomfunksjon på opptil 300%. Alle notater kan enkelt eksporteres til PDF, JPEG-bilde, tekstfil eller som et Microsoft Word-dokument.

Inspirerende design i slankt format

Galaxy Tab S6 Lite har en 10,4” stor skjerm med smale skjermkanter og 16:10-format som gir en bred og stor seeropplevelse, optimal for visning av filmer. Det lette og kompakte designet gjør Galaxy Tab S6 Lite til det perfekte midtpunktet for det smarte hjemmet. Brukergrensesnittet er optimalisert for store skjermer gjennom den siste versjonen av One UI, og gir en mer intuitiv brukeropplevelse med brukervennlige navigasjonsverktøy og gjør det enklere enn noen gang å hoppe mellom applikasjoner sømløst.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite vil være i butikk 30. april i fargene Oxford Gray og Angora Blue med en anbefalt pris på 4690 NOK for WiFi- versjon og 5290 NOK for 4G-versjon. Utvalgte forhandlere inkluderer også tilhørende Book Cover for kjøp i forbindelse med salgsstart.

For mer informasjon om Samsung Galaxy Tab S6 Lite, besøk: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller https://www.samsung.com/no/tablets/

Skjerm [1] 10,4” 2000x1200 (WUXGA +) TFT
Operativsystem Android 10 (One UI 2)
Kamera Foran: 5,0 MP (F2,0)
Bak: 8 MP (F1.9)
Mål og vekt 244,5 x 154,3 x 7,0 mm, 465 g
(4G versjon : 467 g)
Prosessor Quad 2,3 GHz + Quad 1,7 GHz
Minne og lagring 4 GB + 64 GB
microSD opp til 1 TB
Batteri [2] 7040 mAh (typisk), AFC
Tilkobling Wi-fi: 802.11 a / b / g / n / ac 2,4 GHz + 5 GHz, Wi-Fi Direct, BT 5,0
Tilkoblinger Type C USB 2.0, 3,5 mm hodetelefonkontakt
Sensorer Akselerometer, Gyro, RGB , Hall Sensor
Audio 2 høyttalere med lydteknologi av AKG, Dolby Atmos ®
Video Innspilling: FHD (1920x1080) @ 30fps
Avspilling: UHD 4K (3840 x 2160) | @ 120fps

[1]Målt diagonalt som et helt rektangel med avrundede hjørner inkludert. Faktisk synlig del av skjermen er mindre på grunn av de avrundede hjørner og på hullet.

[2]Typisk verdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Typisk verdi er den estimerte verdien basert på forskjeller i batterikapasitet blant de testede batteriene i IEC 61960-standarden. Faktisk batterilevetid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument