Gå videre til innhold
Samsung Galaxy Tab S9 setter ny standard for premiumopplevelse på nettbrett

Pressemelding -

Samsung Galaxy Tab S9 setter ny standard for premiumopplevelse på nettbrett

Samsung Galaxy Tab S9-serien skaper en rask vei fra ide til virkelighet gjennom en fengslende skjerm, optimert ytelse, S-Pen og IP68-klassifisering for både Samsung Galaxy Tab og S-Pen.

SEOUL, Korea – 26 juli 2023 – Samsung Electronics Co., Ltd. Lanserer sin nye Galaxy Tab S9-serie, en familie av premiumprodukter som omdefinerer landskapet for nettbrett, og som setter nye standarder for fengslende seeropplevelser og kreativ frihet. Samsung Galaxy Tab S9, S9+ og S9 Ultra, har dynamisk AMOLED 2X-skjermer for best mulig visnings- og underholdningsopplevelser med kraften fra Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy.[i] En innebyd IP68-klassifisert S-Pen hjelper brukerne med å virkeliggjøre ideer. Og som den første Galaxy Tab S-serien som får en IP68-klassifisering [ii], lar Galaxy Tab S9-serien brukere følge inspirasjonen deres, både innendørs og utendørs.

«Det er ingen enheter som Galaxy Tab S9 på markedet i dag. Den er virkelig banebrytende i sin kategori, og den første i sitt slag som leverer opplevelsene som brukere elsker mest ved nettbrett - i en komplett premiumdesign, sier TM Roh, president og leder for Mobile eXperience Business hos Samsung Electronics.»

«Galaxy Tab S9-serien gir brukerne mulighet til å virkeliggjøre sine store ideer og sette dem ut i livet, helt uten problemer.»

Oppdag en verden av underholdning og inspirasjon på farten

Enten du spiller spill eller ser på videoer, gir Galaxy Tab S9 Ultras 14,6-tommers[iii] dynamiske AMOLED 2X-skjerm en fengslende underholdningsopplevelse. Galaxy Tab S9-seriens HDR10+ sikrer toneoptimalisering i hvert bilde med et bredt spekter av farger og lysstyrke. Den dynamiske oppdateringsfrekvensentil Galaxy Tab S9-serien kalibrerer automatisk fra 60 til 120 Hz for å balansere jevn respons med optimert batterieffektivitet. Eye Comfort reduserer også belastningen på øynene med lite blått lys, redusert med mer enn 70 prosent.[iv] Det gir skarpe detaljer, slik at fotografering, tegninger, animasjoner, med mere får et skarpt og tydelig uttrykk. I tillegg presenterer bildeformatet 16:10 TV og filmer slik de er ment for å bli sett.

Underholdning på Galaxy Tab S9-serien er forbedret takket være lyd som leveres gjennom 20 % større fire-høyttalere[v] med lyd fra AKG-høyttalersystem og Dolby Atmos. For å sikre en film-lydopplevelse kan Galaxy Tab S9-brukere også velge mellom tilpassede lydinnstillinger for spilling, lytting til musikk, videosamtaler og mer. For de som ønsker å ta med seg underholdningen utendørs, er nyskapende Vision Booster-teknologi nå på Galaxy Tab S9-serien. Den oppdager automatisk skarpe lysforhold og tilpasser seg for å holde skjermen levende. Og med Smart Book Cover[vi] som står helt for seg selv, kan du justere enheten til enten stående eller liggende format.

Galaxy Tab S9-serien er slankere enn noen gang, men samtidig full av kraft. Hver enhet er utstyrt med flaggskipet Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, som er den samme lynraske mobilprosessoren som i Samsungs nyeste smarttelefoner. For første gang på et Galaxy-nettbrett hjelper avansert dampkammerteknologi å drive strømming, spill eller videoredigeringsmaraton. Etter tett samarbeid med bransjeledende spillpartnere, vil Galaxy Tab S9-brukere få optimalisert spillopplevelse på stor skjerm. Galaxy Tab S9-serien er også den mest varmeeffektive Galaxy Tab-serien noensinne med et internt dampkammer tilpasset for høyintensive kravene til et nettbrett. Ny toveis varmeavledning gjør det også mulig å opprettholde bedre ytelse over en lengre bruksperiode.

Opplev friheten av å kunne virkeliggjøre ideer

Hver premium Galaxy Tab S9-enhet kommer med en Galaxy S Pen. Galaxy Tab S9-serien og S Pen tilbyr en penn-på-papir-lignende opplevelse, og er nå begge IP68-klassifisert for vann- og støvmotstand – noe som åpner for flere muligheter for at brukere kan fange og uttrykke ideene sine. S Pen kan også skrive i søkefelt, nettlesere og appbutikker, og ny toveis lading sørger for at den får strøm uansett hvilken vei den vender når den er i holderen. Brukere kan oppgradere til S Pen Creator Edition[vii] for en bedre premiumopplevelse. S Pen Creator Edition er designet med teksturert materiale for et komfortabelt grep og en bredere tiltvinkel som gjør det mer intuitiv å skape noe.

Skjermene til Galaxy Tab S9-serien er det ideelle bakteppet for ethvert prosjekt. Med Multi Window[viii] kan opptil tre apper vises som ett organisert rutenett med lett justerbare vinduer. Gjør research i en nettleser, henvis til et bilde fra Samsung Gallery og skisser ideer i Samsung Notes – alt i en visning. Med Pop-Up view kan apper ses som flytende vinduer mens de fortsatt viser hele startskjermen.

Når du reiser eller jobber på farten, kan Galaxy Tab S9-seriens Book Cover Keyboard[ix] og DeX Mode[x] simulere en skrivebordsopplevelse for nettbrett. Book Cover Keyboards justerbare vinkler og bakgrunnsbelyste tastatur føles som en lett PC. Samtidig har DeX Mode en markør som er lett å følge, fleksibel vindusstørrelse og plassering, og Second Screen-funksjoner[xi] for å speile eller utvide PC-skjermen til nettbrettet. I en Google Meet-samtale[xii] kan du samarbeide lettere ved å dele skjermen og samtidig redigere et live Samsung Notes-dokument.

Galaxy Tab S9-serien er designet for å inspirere til produktivitet og øke kreativiteten. Den er et kraftsenter for kreativt produksjon med nye og forbedrede apper for enhver personlig lidenskap. Populære GoodNotes[xiii] tilbyr en ny notat- og journalføringsopplevelse på Android for første gang, og lanseres eksklusivt for brukere av Galaxy-nettbrett. I tillegg kan notater opprettet i GoodNotes på alle plattformer enkelt deles og redigeres samtidig.

Videoredigeringsappen LumaFusion[xiv] på pro-nivå gjør arbeidet enkelt når du lager innhold som kan deles. Bilder og videoer – selv store filer – tatt med Galaxy-smarttelefonkameraet kan enkelt deles med Galaxy Tab S9-serien med Quick Share. [xv] LumaFusion drar full nytte av Galaxy Tab S9 Ultras ekspansive skjerm for å sikre at videoredigering er presis.

Clip Studio Paint[xvi] er forvandlet til et strømlinjeformet nettbrettgrensesnitt for tegning, maling og mer. ArcSite[xvii] gir samtidig designere og fagfolk muligheten til å omforme deres kreative tanker til omhyggelig utformede 2D CAD-planer, omfattende områdeplaner og nøyaktige estimater. Gjennom et tett samarbeid med Google for å optimalisere opplevelser på store skjermer, kan brukere dra nytte av partnerapper for enkelt å fullføre oppgaver og gjøre ideer til virkelighet på Galaxy Tab S9-serien.

Få mest mulig ut av en komplett premiumopplevelse

Galaxy Tab S9-serien integreres også sømløst i Galaxys økosystem. Det er enkelt å bruke kreative verktøy når Galaxy Tab S9-nettbrett er koblet til andre enheter. Multi Control[xviii] gjør det sømløst å kopiere, lime inn eller dra tekst og bilder direkte mellom nettbrett og smarttelefon, slik at brukere kan kontrollere smarttelefonen med en Galaxy Tab S9-nettbrett.

For å matche premiumsnivået på programvaren, har Galaxy Tab S9-seriens maskinvare Galaxy-designegenskaper fra flaggskipet Galaxy S-seriens smarttelefoner, som for eksempel det samme slående kameraoppsettet. Galaxy Tab S9-serien er så tynn som 5,5 mm for Tab S9 Ultra. Den er lett og slank, men også holdbar med en IP68-klassifisering. De er også bygget for å håndtere støt og riper takket være forsterkninger med Armour Aluminium. For de som får de beste ideene på uventede steder, er dette den perfekte partneren som kan brukes i tøffe miljøer. Det nye Outdoor Coverxix[xix] gir enda mer trygghet for nettbrettbrukere som ønsker mer beskyttelse.

Pris og tilgjengelighet

Galaxy Tab S9-serien er tilgjengelig for forhåndsbestilling i Norge fra 26. juli, med salgsstart fra og med 11. august.

Serien kommer i to farger, Beige og Graphite[xx] og tre størrelser: 14,6-tommer på Tab S9 Ultra, 12,4-tommer på Tab S9+ og 11-tommer på Tab S9. [xxi]

Den førsteklasses opplevelsen er beskyttet og støttet av fire generasjoner One UI og Android OS-oppgraderinger og av fem år med sikkerhetsoppdateringer. Samsung Care+[xxii], en støttetjeneste for utilsiktede skader, tilbyr forskjellige alternativer/tilbud på spesialrabatter og fordeler under forhåndsbestillingsperioder.

For å lære mer om Galaxy Tab S9-serien, besøk: https://www.samsungmobilepress.com, https://news.samsung.com/globa... eller https://www.samsung.com/galaxy-tab

Prisliste:

Galaxy Tab S9 Ultra 5G (1TB) 22290,-

Galaxy Tab S9 Ultra 5G (512GB) 18290,-

Galaxy Tab S9 Ultra 5G (256GB) 16790,-

Galaxy Tab S9 Ultra Wifi (1TB) 20290,-

Galaxy Tab S9 Ultra Wifi (512GB) 16290,-

Galaxy Tab S9 Ultra Wifi (256GB) 14790,-

Galaxy Tab S9+ 5G (512GB) 15790,-

Galaxy Tab S9+ 5G (256GB) 14290,-

Galaxy Tab S9+ Wifi (512GB) 13790,-

Galaxy Tab S9+ Wifi (256GB) 12290,-

Galaxy Tab S9 5G (256GB) 12990,-

Galaxy Tab S9 5G (128GB) 11490,-

Galaxy Tab S9 Wifi (256GB) 10990,-

Galaxy Tab S9 Wifi (128GB) 9490,-

Produktspesifikasjon:

Referanser

[i] Snapdragon er et varemerke eller registrert varemerke som tillhører Qualcomm incorporated. Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies Inc. og/eller deres datterselskap.

[ii] Galaxy Tab S9, S9+ og S9 Ultra er klassifisert som IP68. Inbox S Pen er også vann- og støvavstøtende med en IP68- Galaxy Tab S9, S9+ og S9 Ultra er klassifisert som IP68. Inbox S Pen er også vann- og støvbestandig med en IP68-klassifisering. Konsistent med IP68-klassifisering, vannbestandig i opptil 5 fot ferskvann i opptil 30 minutter. Skyll rester / tørk etter våt. Ikke anbefalt for strand- eller bassengbruk.

[iii] Målt diagonalt er Galaxy Tab S9 Ultras skjermstørrelse 14,6 tommer i hele rektangelet og 14,5 tommer som står for de avrundede hjørnene.

[iv] Sammenlignet med vanlig LCD-skjerm. SGS-belønnet Galaxy Tab S9 Series viser øyepleie-sertifiseringen basert på dens evne til å redusere de skadelige effektene av blått lys drastisk.

[v] Sammenlignet med Galaxy Tab S8-serien.

[vi] Smart Book Cover selges separat.

[vii] Selges separat. Tilgjengeligheten kan kan variere avhengig av marked.

[viii] Visse program støtter muligens ikke multi-tasking.

[ix]Book Cover Keyboard selges separat. Produktet er tilgjengelig for Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Tab S9+ og Galaxy Tab S9. Produktdesign kan variere fra modell til modell. Funksjoner og tastaturoppsett kan variere etter modell eller språktype. Bakgrunnsbelyst funksjon kun tilgjengelig på Galaxy Tab S9 Ultra Book Cover Keyboard ved å trykke på Fn + F12.

[x] Tilgjengeligheten kan variere fra modell til modell. Samsung DeX støttes på utvalgte Galaxy-smarttelefoner og nettbrett.

[xi] Second Screen krever PC med trådløs skjerm og Windows 10 v.2004 eller nyere.

[xii] Google Meet finns tilgjengelig for nedlastning på Google Play. Google Meet er et varemerke som tilhører Google LLC.

[xiii] GoodNotes-appen krever separat nedlastning og kommer med en ett års gratis fullversjon. Når den kostnadsfrie fullversjonsperioden er slutt kreves et kjøp for videre bruk. Brukervilkårene kan variere fra land og region.

[xiv]LumaFusion-appen krever separat kjøp og nedlastning. Brukervilkårene kan variere fra land og region.

[xv] Quick Share mellom Galaxy-enheter tilgjengelig med følgende OS: smarttelefoner og nettbrett med Android OS versjon 10.0 (Q) og One UI 2.1 eller nyere, PC-er som kjører Windows 10 eller nyere. Krever Samsung-konto og Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling.

[xvi] Clip Studio Paint-appen kommer forhåndsinstallert i utvalgte markeder. Clip Studio Paint-appen kan lastes ned fra Galaxy Store og leveres med en gratis 6-måneders prøveversjon for førstegangsbrukere. Når den gratis prøveperioden er over, kreves et betalt abonnement på en månedlig bruksplan for kontinuerlig bruk. Vilkår for bruk kan variere fra land til land og region.

[xvii] ArcSite-appen krever separat kjøp og nedlastning Galaxy Store. Brukervilkårene kan variere fra land og region.

[xviii] Multi Control er kun tilgjengelig på utvalgte Galaxy-smarttelefoner med One UI 5.1 eller nyere og Galaxy Tab-enheter med One UI 5.1.1 eller nyere. Tilgjengeligheten kan variere avhengig av apper.

[xix] Alt tilbehør selges separat

[xx] Fargene kan variere fra de ulike markedene og leverandør.

[xxi] Målt diagonalt er Galaxy Tab S9s skjermstørrelse 11-tommers i hele rektangelet og 10,9-tommers med hensyn til de avrundede hjørnene, Galaxy Tab S9+ sin skjermstørrelse er 12,4-tommers i hele rektangelet og 12,4-tommers med hensyn til de avrundede hjørnene, og Galaxy Tab S9+s skjermstørrelse er 12,4-tommers i hele rektangelet og 12,4-tommers med hensyn til de avrundede hjørnene, og Galaxy Tab S9+-skjermstørrelsen er 5-inch-4 rektangulære. -tommer med regnskap for de avrundede hjørnene; faktisk synlig område er mindre på grunn av de avrundede hjørnene og kamerahullet.

[xxii] Betingelser og vilkår gjelder. Samsung Care+-dekning, tjenestetype og kampanje kan variere etter land/region, og egenandeler (ekstra servicegebyr) kan påløpe. For detaljert Samsung Care+-informasjon, besøk https://www.samsung.com/samsung-care-plus/.


Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold