Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy View: Samsungs største nettbrett noensinne

Pressemelding   •   okt 29, 2015 15:00 CET

Et nettbrett for den moderne TV-seeren

Oslo, 29 oktober 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd., presenterte i dag Samsung Galaxy View, et helt nytt nettbrett. Med den største touch-skjermen på Android-markedet og lang batteritid, legger Galaxy View til rette for en perfekt strømmingsopplevelse.

– I Samsung jobber vi hele tiden med å gi kundene våre nye opplevelser i form av nye produkter. Med Galaxy View har vi sett hvordan unge ser videoinnhold og utviklet et helt nytt produkt for nettopp videounderholdning, sier Stig-Ove Langø i Samsung Norge.

TV 2.0 – Nettbrett med ekte TV-følelse
Galaxy View retter seg mot de som ikke ser på TV på den tradisjonelle måten, ettersom formatet gjør det optimal for de som liker å ta med seg skjermen. Størrelsen på nettbrettet gjør det enkelt å flytte den mellom rommene hjemme, samtidig som det holder på TV-følelsen. Galaxy View er perfekt for utålmodige barn på reise eller som TV på hytta.

– Vi er klare over at nordmenn i dag har en større betalingsvilje for strømming av film og musikk, der har vi ligget foran resten av de europeiske landene en god stund. Dette brer om seg, og andelen av befolkningen i Europa som betaler for strømming av TV og film har økt med 400 prosent siden 2014. Et produkt som Galaxy View passer perfekt for denne målgruppen, fortsetter Langø.

Skapt for underholdning
Galaxy View er optimalisert for videoinnhold i alt fra skjermens størrelse og høye oppløsning, til et spesialtilpasset brukergrensesnitt for startskjermen som gir enkel tilgang til alle strømmingstjenester. Mye arbeid er også lagt i designet, slik at nettbrettet kan stilles opp på flere måter og alltid gi en behagelig seeropplevelse. Selv høyttalerne tilbyr noe utenom det vanlige hos et nettbrett, og det kraftfulle batteriet gir opptil 8 timer videoavspilling.

Samsung Galaxy View er tilgjengelig i butikk fra og med 9. november, og kommer i en WiFi og en LTE-modell.

Anbefalte cirkapriser:
Galaxy View WiFi – 6999 kroner
Galaxy View LTE – 7999 kroner

Fakta: Samsung Galaxy View har en full HD-skjerm på 18,4 tommer med 1920 x 1080 pixler, og er utrustet med åttekjerners Exynos 7-brikke på 1,6 GHz og 2 GB minne. Operativsystemet er Android 5.1 (Lollipop). Utrustet med 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80,Wi-Fi Direct, Bluetooth®4.1. Internminne på 32 eller 64 GB + støtte for microSD. Galaxy View måler 45,18 cm x 27,58 cm x 1,19 cm, med en vekt på 2,65 kg. Batteri Li-Ion 11.3v 5700mAh.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen www.global.samsungtomorrow.com.

Vedlagte filer

Word-dokument