Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy Watch Active, Galaxy Fit og Galaxy Buds – for et tilkoblet liv i balanse

Pressemelding   •   feb 20, 2019 20:30 CET

Oslo, 20. Februar 2019 – I kveld lanserer Samsung tre nye produkter innen kategorien wearables. En ny smartklokke, et nytt aktivitetsarmbåd og en ny modell trådløse hodetelefoner, alle tilpasset en moderne livsstil. Produktene er utviklet for å motivere flere til å nå sine helsemål på en enkel, morsom og stilfull måte.

– Flere og flere er opptatt av egen helse når de tar valg i hverdagen, og nettopp derfor finnes det også et behov for produkter som forenkler og hjelper en til å oppnå en aktiv og sunn hverdag. Alle velger ulike veier for å oppnå sine helsemål og vi er sikre på at disse nye produktene kan hjelpe mange til å gjøre nettopp dette, sier Øyvind Aasen,salgssjef for wearables i Samsung Norge.

Galaxy Watch Active: Tren med stil

Hverdagshelse innebærer mer enn bare å telle trinn. Galaxy Watch Active har en helhetlig tilnærming til de viktigste delene som utgjør en god helse. Ved å måle trening, søvn, stress og velvære blir klokken mer en personlig livsstilstrener enn et måleutstyr. Den kombinerer det beste fra tidligere Galaxy Watch-modeller med nye forfinede funksjoner, design i metall og en smidig størrelse på 40mm. Den runde urskiven er av Gorilla® Glass klasse 3, og møter kravet til kvalitet og holdbarhet.

  • Sinnsro hver dag – å håndtere stress bør ikke skape mer stress. Funksjonen Stress Tracker hjelper brukeren til å enklere måle og oppdage stress.
  • Mål din fremgang – i klokken finnes 39 målbare aktiviteter og klokken oppdater automatisk når kroppen setter i gang.
  • Design tilpasset din personlige stil – for å passe til forbrukerens personlige stil kommer Galaxy Watch Active i tre farger: Sølv, Svart og Rose Gold, og med mulighet for å bytte ut klokkeremmen med standardremmer på 20mm, som finnes i vanlige klokkebutikker.

Galaxy Watch Active byr på coaching i sanntid og fungerer både med Android og iOS. Den måler innendørs- og utendøsaktiviteter sammen med treningsapplikasjoner fra Under Armour og Strava. Med Spotify Offline i klokken har man alltid musikk tilgjengelig, selv uten telefon. Galaxy Watch Active kommer med talestyring, og ved hjelp av Bixby er det mulig å både ringe og skrive meldinger uten å måtte ta frem telefonen.

Galaxy Watch kommer i butikk den 22. mars i fargene Silver, Svart og Rose Gold med en veiledende pris på 2 490 NOK.

Galaxy Fit og Galaxy Fit essential: Hverdagsmosjon for alle

Galaxy Fit og Galaxy Fit eessential er laget for alle, fra maratonløperen til hverdagsmosjonisten. Begge aktivitetsbåndene veier lite, passer til det meste og varer gjennom hele uken. Galaxy Fit og Galaxy Fit essential begynner å måle din aktivitet når du går, løper, sykler, ror eller starter en time med crosstraining[1]. Brukeren kan til og med velge blant mer enn 90 målbare aktiviteter i telefonen gjennom Samsung Health app – som Galaxy Fit og Galaxy Fit essential deretter starter å måle automatisk.

Synkroniser Galaxy Fit mot en smarttelefon for å motta påminnelser og meldinger og få full kontroll. Få oversikt over alarm, kalender og været – uten å måtte røre telefonen. Begge aktivitietsbåndene er vannresistente i henhold til 5ATM[2] og kan brukes i dusjen eller bassenget. De kan også måle brukerens søvn (Galaxy Fit og Galaxy Fit essential) og stressnivå (Galaxy Fit), alt for at du skal kunne få et bedre overblikk over din egen helse i hverdagen.

Samsung Galaxy Fit og Galaxy Fit essential har salgsstart i slutten av april. Galaxy Fit kommer i fargene Svart og Sølv med en veiledende pris på 999 NOK. Galaxy Fit essential kommer i fargene Svart og Hvit med en veiledende pris på 499 NOK.

Galaxy Buds: Din nye hverdagskompis

Galaxy Buds gir brukeren en responsiv og oppkoblet opplevelse hvor enn man er på vei. De er enkle å bruke, har en behagelig form med klar og smart lyd fra AKG. Takket være det forminskede desginet på hodetelefonetuiet er det nå enklere å ta dem med seg på farten. Med Enhanced Ambient Sound gjør Galaxy Buds brukeren oppmerksom på sine omgivelser, samtidig som det går an å prate i telefonen eller høre på musikk. Den adaptive mikrofonen har en intern og ytre lydabsorberingsevne slik at man enkelt kan kommunisere i både høylytte og rolige omgivelser.

Med opptil seks timers Bluetooth-streaming og fem timers samtaletid kan Galaxy Buds følge deg gjennom hele dagen. I tillegg holder en lading fra det kompakte etuiet i opptil syv timers bruk utover de seks timene som allerede er i hodetelefonene. Etuiet gir Galaxy Buds 1.7 timers batteritid på en 15 minutters hurtiglading. I tillegg til trådløs lading, kan brukeren gjennom trådløs batterideling også hurtiglade øreproppene på baksiden av Galaxy S10-serien.

Galaxy Buds kan integreres med Bixby på de nyeste Galaxy-enhetene slik at brukeren enkelt og raskt kan få tilgang til sin intelligente assistent uten å måtte ta frem telefonen. Bruk stemmen for å ringe, sende meldinger eller få oversikt over batteritiden direkte i Galaxy Buds.

Samsung Galaxy Buds kommer i butikker den 29. mars i fargene Svart og Hvit med en veiledende pris på 1 590 NOK.

For produktspesifikasjoner og mer information om Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit essential og Galaxy Buds, vennligst besøk: https://www.samsungmobilepress.com/galaxy-wearables, eller news.samsung.com/galaxy.

Galaxy Watch Active Produktspesifikasjoner
Kategori Funksjon
Farger Sølv, Svart, Rose Gold
Dimensjoner / Vekt 40mm, 39.5 x 39.5 x 10.5mm, 25g
Skjerm 1.1” (28mm) 360 x 360 Full Color AOD Corning® Gorilla® Glass 3
Armbånd / klokkerem 20mm (utbyttbar)
Batteri 230mAh
Prosessor Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
OS Tizen-based Wearable OS 4.0
Minne / Lagring 768MB RAM + 4GB internminne
Tilkoblinger Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Sensorer Accelerometer, Gyroscope, Barometer, Heart Rate Monitoring, Ambient Light
Lading WPC-basert trådløs lading
Holdbarhet 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilitet Samsung Galaxy, for øvrige Android-enheter gjelder: Android 5.0 eller yngre, RAM 1.5GB eller mer.
iPhone: iPhone 5 eller yngre, iOS 9.0 eller yngre.
Galaxy Fit / Galaxy Fit essential Produktspesifikasjoner
Kategori Galaxy Fit Funksjoner Galaxy Fit e Funktioner
Farger Svart, Sølv Svart, Hvit
Skjerm 0.95” Full Color AMOLED 120 x 240, 282 ppi 0.74” PMOLED 64 x 128, 193 ppi
Prosessor MCU Cortex M33F 96MHz + M0 16 MHz MCU Cortex M0 96MHz
OS Realtime OS Realtime OS
Dimensjoner / Vekt 18.3 (W) x 44.6 (H) x 11.2 (T) 24g (med armbånd) 16.0 (W) x 40.2 (H) x 10.9 (T) 15g (med armbånd)
Minne / Lagring 512KB internal RAM, 2048KB external RAM, 32MB external ROM 128KB internal RAM, 4MB external ROM
Tilkoblinger BLE BLE
Sensorer HRM, Accelerometer, Gyroscope HRM, Accelerometer
Batteri 120mAh 70mAh
Lading NFC Wireless Pogo
Holdbarhet 5ATM vanntetthet MIL STD 810G 5ATM vanntetthet MIL STD 810G
Kompatibilitet Samsung Galaxy, for øvrige Android-enheter gjelder: Android 5.0 eller yngre, RAM 1.5GB eller mer.
iPhone: iPhone 5 eller yngre, iOS 9.0 eller yngre.
Galaxy Buds Produktspesifikasjoner
Kategori Funksjon
Farger Svart, Hvit
Dimensjoner Earbud: 17.5 (W) x 19.4 (D) x 22.3 (H) mm / Case: 38.8 (W) x 70 (D) x 26.5 (H) mm
Vekt Earbud: 4.9g per hodetelefon / Fodral: 39.6g
Tilkobling Bluetooth 5.0
Sensorer Accelerometer, Proximity, Hall, Touch, Ear on/off detection
Batteri Earbud: 58mAh / Charging case: 252mAh
USB Typ-C
Høytalere 5.8pi Dynamic Driver
Kompatibilitet Bluetooth-kompatible enheter som kan brukes som lydkilder. For den fulle funksjonaliteten til Bixby kreves Samsung-telefoner med støtte for Bixby.
Audio Audio Codec: SBC, AAC, Scalable

[1]Automatisk aktivitetsmåling for romaskin og crosstrainer er kun tilgjengelig på Galaxy Fit.

[2]Galaxy Fit Active / Galaxy Fit / Galaxy Fit essential har en *ISO 22810: 2010-sertifisering for klokker. 5ATM på 50 meter* under bestemte forutsetninger for trykk, tid, hastighet og temperatur. Disse enhetene er sikret for bruk på tur i regnet eller i dusjen og kan brukes til grunnvalgsaktiviteter som å svømme i et basseng eller i havet. Galaxy Watch Active / Galaxy Fit / Galaxy Fit essential skal ikke brukes ved dykking, på vannski eller andre aktiviteter som innebærer plutselige temperaturendringer, høyhastighets vannaktiviteter eller nedsenking i dyp. Skyll i rent vann og tørk av etter bruk i sjøvann. 

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com