Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy Watch Active2 i butikk – en smartere og mer personlig oppfølger

Pressemelding   •   okt 08, 2019 10:00 CEST

Samsungs seneste smartklokke kommer i butikk denne uken. Samsung Galaxy Watch Active2 er kompatibel for både Android, så vel som iOS, og er tilgjengelig i to størrelser og i tre ulike farger. Urskiven i den nye, runde AMOLED-skjermen roterer nå digitalt, og et nytt grensesnitt gjør klokken enda lettere å bruke. Smartklokken er oppgradert til å registrere opptil 39 ulike former for trening, har smartere søvn- og stressregistrering, samt en innebygget løpetrener. Galaxy Watch Active2 muliggjør også en bedre helhetsopplevelse gjennom partnerskap med blant annet Spotify og Under Armour.

Oslo, 8. oktober 2019 – Denne uken kan man finne Samsungs seneste tilskudd av smartklokker, Galaxy Watch Active2, i butikk. Samsungs seneste smartklokke byr sine brukere på nye intuitive funksjoner og et mer personlig design, for en mer individuelt tilpasset brukeropplevelse, med helse og velvære i fokus.

– Galaxy Watch Active2 er en smartklokke med et fint formspråk og justerbare detaljer. Sammen med innovative og intuitive funksjoner for velvære gjør smartklokken det mulig for konsumenter å forbedre sin helse og sette opp målbare mål for trening og velferd. Vi har tatt vare på brukernes behov i en veldig funksjonell og smart klokke, med et design man vil bære hver dag, sier Daniel Kvalheim, Technical Account Manager i Samsung Norge.

Forbedret guide for økt velvære
Galaxy Watch Active2 er oppgradert til å registrere 39 ulike typer trening manuelt, der løping, gåing, sykling, svømming, roing, krysstrening og dynamisk trening registreres automatisk. Med den oppgraderte løpetreneren kan man følge sitt tempo i realtid, og velge syv ulike typer løpeprogram for å nå treningsmålene. Galaxy Watch Active2 har nye innovative helsesensorer på baksiden – dobbelt så mange som sin forgjenger. Disse leser av i større grad enn tidligere for at brukeren raskt skal få informasjon, og således få ut det meste og beste av sine treningsøkter.

Gjennom oppdatert søvn- og stressmåling har smartklokken også forbedret analysealgoritmer for søvn, som bidrar til å hjelpe brukeren å skape et sunnere søvnmønster. Den nye smartklokken hjelper brukeren til økt velvære gjennom å formidle konkrete tips om sunnere valg – ikke bare når det kommer til mosjon, men også med tanke på kosthold, søvn og mental helse, blant annet gjennom integrering med mindfulness-appen Calm.

To størrelser og oppgradert design
Galaxy Watch Active2 er produsert for å møte hver enkelt brukers preferanser. Smartklokken kommer derfor i to ulike størrelser – 44mm og 40mm i diameter, samt i tre ulike farger: svart, sølv og gull. Designet preges av rustfritt stål, med bakside i glass, der skjermen nå utgjør en større del av fremsiden. Always on display skaper inntrykket av at urskiven alltid er synlig, også når klokken ikke brukes. Den oppgraderte skjermen, sammen med lærarmbåndet, bidrar til at Galaxy Watch Active2 oppleves like naturlig som en vanlig klokke. Standardbredden på båndet gjør det også mulig å komplementere med armbånd som går an å kjøpe i vanlige klokkebutikker.

Noe som også er nytt, er oppgraderingen som introduseres vedrørende Samsungs roterende på Galaxy Watch Active2. Til forskjell fra tidligere er denne nå digital. Den runde Super AMOLED-skjermen gir brukere muligheter til å rotere både med og mot klokken direkte på skjermen for å orientere seg i klokken. Denne funksjonen gjør smartklokken betydelig enklere å bruke, takket være det oppgraderte brukergrensesnittet One UI.

Galaxy Watch Active2 har salgsstart denne uken, og de to størrelsene i rustfritt stål kommer i sølv, svart eller gull med lærarmbånd.

Anbefalt pris:
Galaxy Watch Active2 4G Rustfritt stål 44mm: 4 990 NOK
Galaxy Watch Active2 4G Rustfritt stål 40mm: 4 790 NOK

For mer informasjon om Galaxy Watch Active2, vennligst besøk: news.samsung.com/galaxy eller www.samsungmobilepress.com.

Pressekontakt

Geelmuyden Kiese v/ Martin Borander / +47 41 85 15 65 / martin.borander@gknordic.com

Testprodukter
PR-byrået Geelmuyden Kiese / +47 41 85 15 65 / samsung@gknordic.com

Følg Samsung på Mynewsdesk: https://www.mynewsdesk.com/no/pressroom/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com