Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy Watch – for en stilren og pålogget livsstil

Pressemelding   •   aug 09, 2018 18:18 CEST

Samsung Galaxy Watch

Med et tidløst design og funksjoner som eSIM for 4G pålogging, lengre batteritid, og nye helse- og treningsfuksjoner, tilbyr nye Galaxy Watch alt for en pålogget livsstil – i tre versjoner.

Oslo, 9. August 2018 – Samsung lanserer i kveld den nye Galaxy Watch, en smartklokke som kombinerer det beste fra tidligere smartklokker, med utvidet batteritid, 4G-pålogging, nye helse- og treningsfunksjoner og et tidløst design i rustfritt stål med valgmuligheter for brukerens personlige stil. Galaxy Watch hjelper brukerne å gjøre mer gjennom nye funksjoner som overvåker stress og søvn. For å treffe brukerens unike stil og personlighet, kommer den i to nye versjoner, i tre farger: Silver i 46mm, Midnight Black og Rose Gold i 42mm, samt nye farger på reimen. Galaxy Watch er kompatibel med Android og iOS-mobiler[1].

— Helt siden starten har målet med våre smartklokker vært å forenkle hverdagen, gi deg full kontroll over dine omgivelser, og holde deg oppdatert, uansett om du har med deg telefonen eller ikke. Galaxy Watch, som støtter eSIM, holder deg pålogget og er et viktig steg mot dette. Med Galaxy Watch har vi også tatt det beste fra våre tidligere smartklokker og forbedret de funksjonene som våre brukere virkelig etterspør. Det gjelder også designet, der vi har utvidet valgmulighetene til å ikke bare handle om farger og stil, men også størrelsen på klokken, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for telekom i Samsung Norge.

Holder deg pålogget – uansett hva dagen bringer
Den bedrede batteritiden til Galaxy Watch, med brukstid på opptil 80+[2] timer for 46mm versjonen, gjør at smartklokken går an å bruke lenger enn noen gang før, og hjelper brukerne å holde tempoet oppe i travle uker. Du vil aldri gå glipp av en viktig samtale eller melding, da Galaxy Watch støtter eSIM[3], og lar brukerne legge igjen telefonen hjemme - noe som ellers kan oppleves som en stressfaktor. Sammen med den lengre batteritiden, gjør den nye 4G påloggingen med eSIM det mulig å klare deg uten smarttelefon. Ring eller svar under løpeturen, eller send melding direkte fra svømmebassenget.

Lev et mer balansert liv
Galaxy Watch er utviklet med velvære i tankene, og gir deg mulighet til å ha en bedre oversikt over helsen, med overvåkning av stresshåndtering[4], som automatisk gjenkjenner høyt stressnivå, og deretter tipser om pusteøvelser for å hjelpe brukeren å holde seg mer avslappet og fokusert. En ny og avansert søvnregistrering[5] gjør det lettere å overvåke alle søvnfaser, inkludert REM, for å hjelpe brukeren til å justere søvnvanene sine. En smart og enkel støtte for en sunnere livsstil, uten å måtte ha med seg mobilen.

Utover søvn og stress, kommer Galaxy Watch med nye treningsfunksjoner for å hjelpe brukeren å nå sine helsemål. Med innebygd pulsmåler og GPS, sammen med treningsapper fra Under Armour og Speedo, kan brukeren følge treningsutbyttet under løpeturen, svømmeturen eller på treningsstudioet. Trening og musikk hører sammen, og med Spotify Offline[6] kan brukeren alltid ha med seg sin favorittmusikk som motivasjon under økten, selv uten telefon. Galaxy Watch tilbyr også 21 nye tips til trening innendørs, noe som totalt utgjør 39 ulike treningsformer. Med Samsung Health kan brukeren helt enkelt ha kontroll på sin hverdagsmosjon. I tillegg har du mulighet for å logge alle måltider, for å lettere ha oversikt over kaloriinntak. Med Galaxy Watch har du altså store muligheter for å oppnå en sunnere livsstil.

Stilfullt og tidløst design
Brukeren kan velge den størrelsen og fargen som passer, med en versjon i Silver på 46mm, og to versjoner i 42mm i Midnight Black eller Rose Gold. Da alle har sin individuelle stil, kan man komplementere sin Galaxy Watch med flere valgmuligheter i form av urskiver og reim i silikon, lær og tekstil. Med reimfeste i standardsstørrelsene 22mm og 20mm, kan brukeren kjøpe reimer fra vanlige klokkebutikker. Galaxy Watch har som sine forgjengere et rundt, klassisk klokkedesign og en roterende bøtte, samt Always On Display, som gjør at klokken viser urskiven i dempet modus. Dette gir en analog effekt og følelsen av å ha en tradisjonell klokke på armen. Nytt for Galaxy Watch er urvisere med skygger som gir urskiven en enda større analog effekt og tradisjonell følelse. Galaxy Watch har en militærsertifisert motstandsgrad[7] gjennom Corning® Gorilla® Glass DX+ og industriledende vannmotstandsertifisering i 5 ATM[8], som gjør det mulig å bruke klokken i alle omgivelser.

Opplev det beste fra Samsung Galaxy sitt økosystem
Galaxy Watch tar med seg alle brukerfordelene fra Galaxy sitt økosystem, og skaper en sømløs opplevelse gjennom SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Samsung Knox, Samsung Play med NFC og med partnere som Spotify[9] og Under Armour. Få enkel tilgang og kontroller andre enheter med Galaxy Watch gjennom SmartThings – fra å tenne lyset og starte TVen, til å justere temperaturen i soverommet. Samsung Galaxy Watch gjør musikklytting uten smarttelefon enda enklere med Spotify i offlinemodus. GPS-funksjoner i Galaxy Watch har utviklet seg ytterligere med mulighet til blant annet geografisk styrte notifikasjoner, for eksempel varsling om tilbud i en butikk du går forbi.

Galaxy Watch vil bli tilgjengelig i butikker senere i september, med en anbefalt pris på 3,990 NOK for Silver i 46 mm og 3,790 NOK for Midnight Black og Rose Gold i 42 mm.

For mer informasjon, besøk: www.samsung.com/no/wearables/galaxy-watch/


Galaxy Watch spesifikasjoner
Modell Galaxy Watch 46mm Silver Galaxy Watch 42mm Midnight Black Galaxy Watch 42mm Rose Gold
Display 1.3” (33mm), Sirkulær Super AMOLED (360 x 360) Full Color Always On Display Corning® Gorilla® DX+ 1.2” (30mm), Sirkulær Super AMOLED (360 x 360) Full Color Always On Display Corning® Gorilla® DX+
Størrelse 46 x 49 x 13 mm 63g (uten reim) 41.9 x 45.7 x 12.7 mm 49g (uten reim)
Reim 22mm (utskiftbar) Fargealternativ: Onyx Black, Deep Ocean Blue, Basalt Grey 20mm (utskiftbar) Fargealternativ: Onyx Black, Lunar Grey, Terracotta Red, Lime Yellow, Cosmo Purple, Pink Beige, Cloud Grey, Natural Brown
Batteri 472mAh 270mAh
AP Exynos 9110 Dual core 1.15GHz
OS Tizen Based Wearable OS 4.0
Minne og lagring LTE (Bluetooth+4G med støtte for eSIM): 1.5GB RAM + 4GB intern lagring
Tilkoblinger 3G/LTE, Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Sensorer Accelerometer, Gyro, Barometer, HRM, Ambient Light
Ladning WPC-basert trådløs ladning
Motstand 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilitet Samsung: Android 5.0 eller senere versjon Andre produsenter: Android 5.0 eller senere versjon iPhone 5 og oppover, iOS 9.0 eller senere versjon

*Alle funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon beskrevet i dette dokumentet, sammen med, men ikke begrenset til, fordelene, design, prissetting, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og egenskaper til produktet kan endres uten forvarsel.

[1]Kompatibel med Android 5.0 eller senere med 1,5GB RAM eller mer, alternativt iPhone 5 eller senere med minst iOS 9.0.

[2]Batteritiden varierer avhengig av enhet og bruk: Galaxy Watch 46mm (80+ timer med normal bruk, ca 3-4 dager; opptil 168 timer med lite bruk) og Galaxy Watch 42mm (45+ timer ved normal bruk, ca. 2-3 dager; opptil 120 timer ved lite bruk). Den faktiske batteritiden kan variere avhengig av nettverkstilkobling, komponenter, instillinger, signalstyrke, støy og mange andre element.

[3]eSIM er ett elektronisk SIM-kort som er innebygget i klokken. Abonnementet aktiveres digitalt via din operatør. eSIM må støttes av din operatør. Se samsung.se/wearables/galaxywatch om tilgjengelighet og løpende oppdateringer.

[4]Måleverdier anbefales ikke til medisinsk bruk

[5]Måleverdier anbefales ikke til medisinsk bruk

[6]Spotify Offline krever Spotify Premium (for mer informasjon, besøk www.spotify.com)

[7]MIL-STD-810: Environmental Engineering Considerations and Laboratory Tests er en amerikansk militærstandard som understreker at miljømessige design- og testgrenser for utstyret er tilpasset miljøene de bruker. MIL-STD-810G: + Luftfuktighet, høydeoppbevaring, høydrift, nedsenking.

[8]Galaxy Watch har en ISO 22810: 2010-sertifisering for armbåndsur i 5 minibanker for 50 meter under visse forhold vedrørende trykk, tid, hastighet og temperatur. Dette betyr at begge enhetene er trygge å bruke i regn eller dusj, for eksempel for aktiviteter i vann nær overflaten, som for eksempel svømming i et basseng eller i havet. Galaxy Watch bør imidlertid ikke brukes til dypdykking, vannski eller andre aktiviteter som kan bety store og hurtige temperaturforskjeller, høye hastigheter i vann eller dype dybde i vann. Skyll og tørk enheten etter bruk i saltvann.

[9]Spotify Offline krever Spotify Premium (for mer informasjon, besøk www.spotify.com)

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com