Gå videre til innhold
Samsung gjør 5G tilgjengelig for alle med Galaxy A42 5G

Pressemelding -

Samsung gjør 5G tilgjengelig for alle med Galaxy A42 5G

I dag er det salgsstart for Samsungs nye 5G-telefon - Samsung Galaxy A42 5G. Med telefonens kvalitet, funksjoner, design og lave pris, er den optimal for et tilkoblet liv og lar flere oppleve mulighetene med 5G. Den er utstyrt med et multifunksjonelt firekamera, et kraftig hurtigladende batteri og Infinity-U display.

Oslo, 6. november 2020 – I dag lanseres det nye tilskuddet til Galaxy A-familien, Samsung Galaxy A42 5G. Selv om Galaxy A42 5G er en 5G-telefon til en lav pris, er den optimalisert med alle de teknologiske innovasjonene som kan ønskes i en mobiltelefon. Den leveres med et multifunksjonelt firekamera, Infinity-U display og lang og pålitelig batteritid. I følge en ny undersøkelse fra YouGov på vegne av Samsung, mener mer enn en av tre (37%) forbrukere i Norge at det er viktig at deres neste telefon er klar for 5G.

– Vi er glade for å kunne presentere markedets rimeligste 5G-telefon, noe som betyr at flere vil få muligheten til å utnytte mulighetene med 5G. Galaxy A42 5G er også rik på tekniske nyvinninger som et førsteklasses kamera, stor og detaljert skjerm og et kraftig batteri med hurtiglading, sier Oskar Smedstad, produktsjef for A-serien i Samsung Electronics Nordic.

Raskere underholdning med 5G

Med utviklingen av det nye 5G-nettverket vil Galaxy A42 5G-brukere få tilgang til raskere streaming og nedlasting. Den superraske tilkoblingen betyr mindre forsinkelse og topp ytelse, noe som betyr at de som vil spille mobilspill på bussen eller livestream’e i 4K-oppløsning, kan gjøre det raskt og friksjonsfritt.

Den 6,6-tommers HD Infinity-U Super AMOLED-skjermen gir liv til film og video. En fargerik skjermopplevelse i HD-kvalitet, sammen med et stort 5000 mAh batteri, gjør at brukerne kan nyte innholdet i lang tid. Når det er tid for lading, er telefonen tilbake på 100 prosent på kort tid takket være 15W hurtiglading.

Telefonens ergonomiske design har avrundede kanter, noe som gjør den behagelig å holde og enkel å manøvrere med en hånd. Baksiden er designet med et mønster som gir en moderne premium finish. A42 5G er tilgjengelig i tre stilrene farger Prism Dot Black, Prism Dot White og Prism Dot Grey.

Fang og del øyeblikket – når det skjer

Galaxy A42 5G har et kraftig multifunksjonelt quadkamera, som gjør det lettere enn noen gang å fange minneverdige øyeblikk i et bilde eller en video. 46MP hovedkamera sammen med 8MP vidvinkelkamera skaper vakre landskapsbilder, mens et 5MP makrokamera og 5MP dybdekamera fanger detaljerte nærbilder. Brukere kan også ta bilder med en bokeh-effekt som skaper en dybde i bildet der motivet er i skarpt fokus og bakgrunnen er uskarpt. Telefonen har også et 20MP frontkamera som tar selfies og gjengir videosamtaler i krystallklar kvalitet.

Med Galaxy A42 5G trenger ikke brukerne å bekymre seg for at minnet blir fullt. Telefonen har en intern lagring på 128GB og en RAM 4GB, samt en ekstern støtte for microSD-kort opp til 1TB.

Galaxy A42 5G har salgsstart i dag, den 6. november 2020. Telefonen er tilgjengelig i fargene Prism Dot Black, Prism Dot White og Prism Dot Grey til en veiledende pris på 3.990 NOK.

For mer informasjon om Samsung Galaxy A42 5G: https://www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-a-series/

For mer informasjon om Samsung og 5G, se: https://www.samsung.com/no/mobile/galaxy-5g/

Om undersøkelsen

Undersøkelsen er utført av YouGov Sweden på oppdrag av Samsung Electronics Nordic. 1016 respondenter i alderen 18+ år (representativt kjønn, alder og region) i Norge fra allmenheten. Datainnsamlingen ble gjennomførst 14.–19. oktober 2020.

Produktspesifikasjoner


Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale