Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung gjør sine wearables kompatible med iOS

Pressemelding   •   jan 09, 2017 14:45 CET

For Samsung er det viktig at så mange som mulig får benytte seg av den nyeste teknologien. Under CES-messen i Las Vegas i helgen kunngjorde Samsung at de nyeste wearables-produktene nå blir kompatible med iOS i tillegg til Android, som gjør dem tilgjengelige for mange flere brukere. Dette gjelder Samsung Gear S3, Gear S2 og Gear Fit2.

Oslo – 9. januar 2017 Brukere kan nå laste ned Samsung Gear S appen for Gear S2 og Gear S3, eller Gear Fit appen for Gear Fit2, til kompatible iOS-produkter* fra Apple App Store. Når appen er lastet ned, får brukeren hjelp med å koble mobiltelefonen til noen av Samsungs wearables.

– Samsung tror på åpenhet, og ønsker at så mange som mulig skal ha tilgang til våre nyvinninger. At vi nå får muligheten til å la folk som ikke har en Samsung-telefon ta i bruk våre populære wearables-produkter er et viktig skritt i dette arbeidet, sier Ardelan Sohrevardi, produktsjef for Tablet og Wearables i Samsung.

Selv om noen funksjoner vil variere avhengig av hvilket iOS-produkt brukeren har, kan alle nyte Gear S3 sine funksjoner, som innebygd GPS, høyttaler/mikrofon, pulsmåler, vann- og støvmotstand og en batterilevetid på opptil fire dager. Gear S3 finnes i to varianter – Frontier, som har et mer sportslig og kraftfullt utseende som kombinerer design med funksjonalitet, og Classic, som henter inspirasjon fra det minimalistiske og elegante hos de mest ikoniske klokkene gjennom tidene. Classic er utviklet med fokus på detaljer, hvor størrelsen og formen er nøye utvalgt for å skape en følelse av en klassisk luksusklokke.

* IPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S +, iPhone 7, iPhone 7+ og iPhone SE (iOS 9.0 og nyere).

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com