Gå videre til innhold
Fotograf: Johanna Siring
Fotograf: Johanna Siring

Pressemelding -

Samsung inngår eksklusiv avtale med Aksel Lund Svindal

Fra og med i morgen, 21. august, er Samsungs nye toppmobiler Galaxy Note20 og Note20 Ultra ute for salg i butikk. Parallelt annonserer Samsung Electronics i Norge et eksklusivt samarbeid med tidligere toppalpinist, Aksel Lund Svindal. 

- Det er et perfekt samarbeid for meg. Jeg har vært trofast Samsung-bruker i mange år allerede. Samsung leverer innenfor et space der utviklingen skjer veldig raskt. Og de er helt i forkant. Innovasjonstakten gjør samarbeidet spennende, sier Lund Svindal.

Som ambassadør vil Mesternes Mester-aktuelle Lund Svindal først og fremst være superbruker og ambassadør for Samsungs Galaxy Note20 med 5G-tilkobling - et kraftig verktøy for å kunne jobbe på farten i en aktiv hverdag. I tillegg inkluderer avtalen tilgang på alle produktene han trenger til et komplett oppkoblet hjemmekontor, inkludert PC og skjerm i verdensklasse. Senere i høst vil han være den første i Norge til å vise frem den helt nye brettbare luksustelefonen Galaxy Fold2. Samarbeidet vil først og fremst tas ut i sosiale medier, men også på en utendørs boardskampanje i Norge.

Samarbeidet gjenspeiler godt den retningen Lund Svindal har valgt etter at han la skiene på hylla. Som investor i startup-bedrifter er det nettopp tech-selskaper som fanger interessen hans.

- Min fasinasjon handler mye om hva slags mennesker som blir trukket mot innovativ teknologi. Bransjen tiltrekker seg mennesker som ikke står rolig, ikke er statiske, men som mener sky is the limit. Den samme mentaliteten finner vi hos idrettsutøvere, sier Lund Svindal.

Samsung Galaxy Note20 og Note20 Ultra med 5G og den velkjente S Pen er nå tilgjengelig i fargene bronse, mintgrønn og grå, med tilhørende buds i samme fargepalett. Samsung Galaxy Note Ultra gikk rett til topps på mobillisten til Tek.no tidligere denne uken.

- For Samsung Norge er dette gledelig. Aksel Lund Svindal er virkelig personifiseringen av vår nye Note20-telefon. Han har evnen til å kombinere skarp forretningssans med en sporty lekenhet, og det passer godt til Galaxy Note20 sitt slagord «Power to work and play». Vi gleder oss til å ta fatt på prosjektet sammen med Aksel, sier markedssjef for mobiltelefoner i Samsung Norge, Anders Lersbryggen.

Galaxy Note-serien er den mobilserien fra Samsung med mest lojale brukere. Statistikken viser at det er mobilen med høyest gjenkjøpsgrad og som brukerne i størst grad anbefaler videre til andre. Det er kombinasjonen av den kraftige ytelsen og S-pennen som gir en helt unik mobilopplevelse, og som gjør fansen så avhengige.

- Hva forventer du av de nye produktene, Aksel?

- Jeg forventer at alt det jeg bruker telefonen til i dag blir bedre, i tillegg til noen overraskelser som jeg egentlig ikke har savnet, men som jeg raskt tar i bruk, avslutter Lund Svindal. 

Kontakt:

Anders LersbryggenProduct Marketing Manager

M (+47) 932 03 559
W www.samsung.com/no

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale