Gå videre til innhold
Samsung innleder en ny æra av OLED-gaming med den globale lanseringen av den nye Odyssey OLED G9

Pressemelding -

Samsung innleder en ny æra av OLED-gaming med den globale lanseringen av den nye Odyssey OLED G9

Verdens første DQHD OLED-skjerm har AI-oppskalering og en utrolig rask responstid på 0,03ms (GtG) for å bringe gamere nærmere spillet.

Samsung Electronics Co., Ltd. har i dag avslørt den globale lanseringen av gamingskjermen Odyssey OLED G9 (G95SC-modellen), med neste generasjons AI-oppskaleringsteknologi1. Monitoren bygger videre på suksessen til fjorårets Odyssey OLED G8 (G85SB), og åpner nå døren til en ny æra av OLED-gaming. Nye Odyssey OLED G9 kommer i utvalgte nordiske butikker i uke 24 og har en norsk veiledende pris på 26 199 NOK.

– I fjor møtte Samsung behovene og forventningene til de mest erfarne gamerne med lanseringen av Odyssey OLED G8, sier Hoon Chung, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung.

– Odyssey OLED G9 har fantastisk bildekvalitet, og vi er veldig glade for å kunne heve nivået for OLED-gaming ved å tilby kunder kraftige gamingskjermer som dette.

49-tommers skjerm og krumning på 1800R gjør Odyssey OLED G9 til den første OLED-skjermen med Dual Quad-oppløsning (DQHD; 5 120 x 1 440), med et forhold på 32:9. Den store ultra wide-skjermen gir et bredere perspektiv som muliggjør maksimal fordypning for spilleren – tilsvarende to QHD-skjermer side ved side. I tillegg betyr responstiden på 0,03 ms (grå til grå) og en oppdateringsfrekvens på 240 Hz at du får en fantastisk spillfordel som er vanskelig å slå.

Neo Quantom Pro-prosessoren skiller Odyssey OLED G9 fra andre OLED-gamingskjermer. Ved å bruke en dyplæringsalgoritme kan prosessoren på en intelligent måte analysere bilder og justere lysstyrken samtidig som kontrastene forsterkes. Dermed kan skjermen gjengi hver minste detalj og levere suverene bilder, piksel for piksel.

AMD FreeSync™ Premium Pro forbedrer den smidige spillopplevelsen til Odyssey G9 ytterligere. Med DisplayHDR™ True Black 400 leverer skjermen en utrolig mengde detaljer og levende farger, uansett hva som vises på skjermen.

Odyssey OLED G9 har en slank design plassert i en elegant metallramme. På baksiden er det anerkjente CoreSync og Core Lighting+, som bruker avansert lysteknologi for å matche fargene på skjermen. Dette gjør innholdet mer oppslukende og bringer spillopplevelsen til live. Det visuelle er supplert med klokkeklar lyd fra de innebygde stereohøyttalerne.

En detaljert og levende skjerm som er vanskelig å slå

Odyssey OLED G9 er utstyrt med funksjoner for skyspilling og smart-TV-apper – som åpner for strømming, spill og annen underholdning på ett og samme sted. Du kan nyte innhold fra ledende OTT (over-the-top) strømmeplattformer uten å koble til en PC eller mobiltelefon2. I Norden kommer skjermen med Xbox Game Pass-applikasjonen forhåndsinstallert og kan nås gjennom et separat kjøp av Game Pass.

Multi View-funksjonen lar deg dra full nytte av skjermstørrelsen ved å aktivere spill på opptil to skjermer samtidig. Dette betyr at du kan trene på multitasking uten bryet som følger med å ha flere skjermer.

Odyssey OLED G9 kommer med en rekke praktiske funksjoner og funksjoner som sammen skaper en optimal opplevelse, enten du spiller eller nyter annet innhold. Flere tilkoblingsmuligheter, inkludert HDMI 2.1, Micro HDMI 2.1, Displayport 1.4, og Auto Source Switch+, gir enklere tilkobling fra en sentral USB-hub og en sømløs opplevelse uavhengig av kilden til innholdet. Høydejusterbart stativ (HAS) lar deg finne den optimale posisjonen, uansett hva du spiller eller ser på.

For å kunne tilby et utvalg som møter ulike behov, inkluderer Odyssey OLED G9-serien også en G93SC-modell, tilpasset deg som leter etter et alternativ uten gaming-apper eller smart-TV-tilbud – men med de samme kraftige OLED-egenskapene.

Odyssey OLED G9 (G95SC) vil være tilgjengelig for kjøp over hele verden fra og med 12. juni 2023, med varierende lanseringsplaner etter region. G93SC-modellen vil være tilgjengelig for kjøp fra og med tredje kvartal 2023.

For mer informasjon om Samsungs Odyssey OLED-skjermer og resten av OLED-serien, besøk samsung.com.

For å feire lanseringen av en ny modell, arrangerer Samsung Odyssey Cup på Samsung Odysseys Twitch-kanal 22. juni, hvor 100 av verdens beste spillere vil møtes i en Fortnite-turnering.

Spesifikasjoner



1 Utgivelsesdatoen kan variere etter region.
2 Krever internettforbindelse.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778