Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung introduserer fargen Blue Coral for Galaxy S7 Edge

Pressemelding   •   jan 12, 2017 17:15 CET

Oslo – 12. januar, 2017 – Samsung introduserer nå den sjette fargen for Galaxy S7 Edge: Blue Coral.

Fargen Blue Coral for Galaxy S7 Edge er et nytt medlem av S7-familien og representerer det seneste innen fargetrender. Den unike blåfargen har hatt naturen som inspirasjonskilde og den spesielle nyansen skinner slik at det ser ut som at telefonens glassoverflate blir opplyst fra innsiden. Som kontrast har telefonens metallramme en gyllen tone, som i kombinasjon med den blå fargen gir et sofistikert og harmonisk uttrykk.

I tillegg til dual edge-skjermens unike og stilrene design, er Galaxy S7 Edge utstyrt med banebrytende teknologi som forbedrer brukeropplevelsen.

  • Kameraet, som er det første med Dual Pixel-teknologi, tar lysere og skarpere bilder, også i mørke forhold.
  • Vann- og støvtetthet i form av IP68-certifiering, gjør at telefonen tåler regn, svette, sand og støv.
  • Batteritid og Fast Charging, gjør at batteriet raskt lades opp og at telefonens batteritid er lenger enn noensinne.
  • Always on Display tillater brukeren å se klokken og de viktigste varslene uten å måtte låse opp skjermen, noe som sparer både tid og batteri.
  • Telefonen støtter microSD for ekstra lagring for opp til 256GB, slik at brukeren skal kunne lagre så mange bilder, filmer eller annet materiale som mulig.

I tillegg til den nye fargen Blue Coral, er Galaxy S7 og S7 Edge allerede tilgjengelig i fargene Black Onyx, Gold Platinum, Silver Titanium, White Pearl og Pink Gold.

Galaxy S7 Edge i Blue Coral er tilgjengelig i butikk fra og med i dag.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com