Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung introduserer mer miljøvennlig emballasje for sine Lifestyle TV-er

Pressemelding   •   apr 23, 2020 11:48 CEST

Samsung tar et viktig steg for å bedre bærekraften ved å tilby miljøvennlig resirkulerbar pappemballasje.

Oslo, april 2020 – Samsung Electronics introduserer en ny, mer miljøvennlig emballasje for sine Lifestyle TV-er som et tiltak for å redusere klimaavtrykket sitt.Samsungs nye «øko-emballasje» er laget av miljøvennlig bølgepapp. Emballasjen vil bli brukt på TV-modellene The Serif, The Frame og The Sero. Dette vil gjøre det enklere å gjenbruke emballasjen på kreative måter.

På hver side av emballasjen finnes en oppskrift som kundene kan følge for å klippe til esken og sette sammen delene til nye bruksområder, som for eksempel et sidebord eller hus til kjæledyret. Ved å følge en QR-kode på esken får kundene tilgang til en bruksanvisning med mer inspirasjon til hva de kan lage med pappeskene.

Andre kreative ideer er å bruke pappemballasjen som magasinholder eller hylleløsning for oppbevaring av fjernkontrollen og annen elektronikk.

På CES 2020 tidligere i år vant Samsung innovasjonsprisen for den nye emballasjen og hvordan konseptet fremmer effektiv bruk av naturressursene.

– Forbrukerne foretrekker å handle fra merkevarer som deler deres verdier. Med vår nye øko-emballasje tror vi at vi kan hjelpe våre miljøorienterte kunder til å uttrykke sitt miljøengasjement i hjemmet,” sa Kangwook Chun, konserndirektør og Head of Product Strategy Team of Visual Display Business hos Samsung Electronics.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument