Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung introduserer nytt BESPOKE-kjøleskap og ny premium-serie med innebygde hvitevarer på IFA 2019

Pressemelding   •   sep 09, 2019 14:48 CEST

Den nye produktserien av BESPOKE-kjøleskap tilbyr tilpassede løsninger med elegant design og nyskapende innovasjon – tilpasset det moderne kjøkken.

Oslo – 9. september, 2019 – Samsung Electronics innleder en ny æra av kjøkkendesign for europeiske forbrukere med sitt nye kjøleskap BESPOKE og det første produktet i sin nye Premium-serie for innebygde hvitevarer – Dual Cook Steam-ovnen.

– Europeiske forbrukere foretrekker innebygde kjøkken som gjenspeiler familiens identitet og hjemmets interiørdesign. Vi er glade for å se at Samsungs nye innovasjoner innen hvitevarer og kjøkkendesign, som BESPOKE, tilfredsstiller de unike behovene til hver husstand, sier Mathias Ekman, ansvarlig for hvitevarer i Norden hos Samsung.

Noe for enhver smak med BESPOKE

Samsungs BESPOKE-serie er en ny kategori med kjøleskap som lar forbrukeren tilpasse kjøkkenet slik de selv ønsker. Serien er utviklet for å passe inn i det moderne kjøkken og består av forskjellige modeller. Med muligheten for å konfigurere BESPOKE på mange måter, kan forbrukerne skreddersy kjøleskapet til sitt eget livsstils- og designbehov.

Forbrukere kan velge mellom tre ulike materialer for frontpanelet – Cotta metal, Satin Glass og Glam Glass - og flere fargealternativer. Cotta metal er tilgjengelig i trekull, hvit og mynte, mens det populære Satin Glass kommer i matte farger av grå, marine, koraller og gul. Glam Glass gir en blank overflate i hvitt eller rosa.

Introduserer ny serie med innebygde hvitevarer for kjøkken

Samsung forbereder også en ny premium-serie med innebygde hvitevarer for kjøkken som inkluderer ovn med integrertinduksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det tradisjonelle, men likevel dristige designet i produktserien, sammen med en enestående funksjonalitet, vil fange forbrukerens oppmerksomhet. Produktene forventes å lansere i Europa i løpet av 2020.

Det første produktet i serien er Dual Cook Steam-ovnen. Den kan skilte med et moderne design, som gir enestående fleksibilitet med mulighet for å tilberede to retter samtidig. Ovnens vindu har en vertikal utforming, og med et nytt brukergrensesnitt tas designet til et nytt nivå. Med Dual Cook Steam-funksjonen kan man steke i en seksjon, og dampe i en annen. 

Både BESPOKE-kjøleskapet og den nye premium-serien med innebygde hvitevarer er tilgjengelig i et elegant Satin Glass-materiale med en antireflekterende funksjon. Et stilsikkert valg.

For mer informasjon om Samsung og dere produktportefølje, besøk www.samsung.com.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com